Ben varım canim;evet bizim mudur yardimcisi oyle dedi insaallah oyle de olur çünkü doğum sonrası bizim için bir gün bir gün olacak.Kizlar yarin seminer almaya baslayacak olan var mi icinizde? Seminer doneminden sonra kurban bayraminida saydirabiliyoruz sanirim dogum sonrasina.Yaz tatili kismi saydirilmiyo kaynadi gitti zaten.
14 kilo aldık canimKaç kilo aldın canım sen?
Bir hafta ondesin ya canim sen doğru oyle oluyor senin ben 19 eylulde okul açılacak 21 eylulde 37 olacağım insaallah. Ay o günleri de girecek miyiz.? Gunaydin canim.. günaydın canlar..Canim ben saydiramiyrm diye biliyrm cunku tam bayram haftasi 37 olunca mecbur izne ayrilmak gerekiyr
Ya bende 6,5 kilo aldim cok almadim aslinda ama bende de oyle bi fobi olustu işte..Hep ters bi hareket yapip bebege zarar verecekmisim gibi hissediyorum.Fobi oldu.İste bunlar hep tecrübesizlikten:))Kiz nasil ezilecek bebek Allah iyiligini versin.bacaklarini acacaksin.
Acima konusuna bisey diyemiycem canim.ben surekli hareket halinde oldugum icin birde sisligim falan yok kilo da almadim o nedenle yapabiliyorum.ama dene sende faydasini gorursun.arkadasimin kolay dogumu oldu o sayede.cok faydasini gordu yani.bende yapmaya calisiyorum elimden geldigince insallah gorurum ben de.Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin
Suyun içinde canim bebeğimiz yoksa yururken bile dusunsene başını ni o yana bi bu yana sallar hacıyatmaz yapardıkYa bende 6,5 kilo aldim cok almadim aslinda ama bende de oyle bi fobi olustu işte..Hep ters bi hareket yapip bebege zarar verecekmisim gibi hissediyorum.Fobi oldu.İste bunlar hep tecrübesizlikten:))
Aminnn cnm aminn dun bir arkadasin bebegini gormeye gittim cooom kucuktu elime bile almakta zorlandim allah hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsinnnBir hafta ondesin ya canim sen doğru oyle oluyor senin ben 19 eylulde okul açılacak 21 eylulde 37 olacağım insaallah. Ay o günleri de girecek miyiz.? Gunaydin canim.. günaydın canlar..
Güzel bir gün olsun insaallah
En azından dünden daha güzel
Canim senin okul ne.iyiymis ben aradim okulu yazi saydiramiyrsn bayram izninide saydiramazsin dediler ne.yapsam bilemedim bugun raporu alayim diyrdum cunku benim okul 1.5 saat uzaklikta es durumu da olmadi
Bence de öyle ama okuldan benim lehime bilgi verildigi icin israrla ama olur mu oyle sey demedim acikcasi.Onlar bana 19 unda yolla dilekceni oncesinde okul kapali zaten bayram da sayiliyor dedi.Benim de isime geldi acikcasi:)Ama canim 37 haftaya girince istesen de calisamazsin ki;okul açık veya kapalı olması muhim degil.
Ben dogum icin batiya geldim anneme.Normalde doguda calisiyorum. Burda seminer aldigim okul cok yakin.Uzak olsaydi seninki gibi ben de asla baslama yapmazdim.İyi yapmissin canimCanim senin okul ne.iyiymis ben aradim okulu yazi saydiramiyrsn bayram izninide saydiramazsin dediler ne.yapsam bilemedim bugun raporu alayim diyrdum cunku benim okul 1.5 saat uzaklikta es durumu da olmadi
Evet dogru diyosunuz kizlar.Bida korktugumda bunlari aklima getiricem.Sen basladin mi seminere buarada.Okulun yakin miSuyun içinde canim bebeğimiz yoksa yururken bile dusunsene başını ni o yana bi bu yana sallar hacıyatmaz yapardık)
Olsun zaten sona gelmissin dikkat her zaman iyidir.
:) canım serkaj serkülaj rahmin bağlanması dikilmesi demek benim rahmim hiç bi belirti göstermeden açıldı ağrısız sancısı 23. Haftada . Hastanede yattım 2 günde 1 cm indi bebeğin çıkmasına 1cm kala acil dikiş atıldı şuan rahim boyum 17mm o da dikiş zaten sancı başlamadan dikişi almak istemiyor diyor dr m p.tesi gel notmal doğmu denetecm dedi ama riske atmam sizi dedi dr m iyi cidden dr farketmeseydi çoktan doğmştu bebek ama kalırmıydı kalmazmıydı Allah bilirBen oranin doktorlarindan hicbisey anlamiyorum canim cidden.suni sanciyla dogum baslatilcak.cocuk dogum kanalina inmeyip ne yapcak.madem inmezse diyo ben nasil normal dogum yaptim.senin sezeryana alabilmesi icin acilmanin olmamasi yani catinin dar olmasi lazim.
Serkaj tam olarak ne anlama geliyo.bunu pazartesi kontrolum var sorcam doktora bakalim ne diyecek
Ya bende 6,5 kilo aldim cok almadim aslinda ama bende de oyle bi fobi olustu işte..Hep ters bi hareket yapip bebege zarar verecekmisim gibi hissediyorum.Fobi oldu.İste bunlar hep tecrübesizlikten:))
Karatayin hamilelik diyetini uyguladim 4. aydan itibaren ve her gun olmazsa gün asiri kendi tempomda yürüdüm.Elim ayagim sismedi hala alyansimi takip hamilelik öncesi düşük bel pantolonlarimi giyiniyorum.Henuz hamile pant. falan almadim.Bebegin kilosu haftasiyla uyumlu.33+5 de 46,5 cm, 2.400 gr dı.Diger kontrol p.tesi.Maşallah canım nasıl başardın, bebik kaç kg?
Karatayin hamilelik diyetini uyguladim 4. aydan itibaren ve her gun olmazsa gün asiri kendi tempomda yürüdüm.Elim ayagim sismedi hala alyansimi takip hamilelik öncesi düşük bel pantolonlarimi giyiniyorum.Henuz hamile pant. falan almadim.Bebegin kilosu haftasiyla uyumlu.33+5 de 46,5 cm, 2.400 gr dı.Diger kontrol p.tesi.
Canim benim! senin canin ve bebegin sagolsun.Hayatinda kac kez böyle bir dönem yasayacaksinki.En rahat yiyip ictigimiz dönem hamilelik zaten.Ben seker yuklemesi yaptirmamaya karar verdigim icin tedbir amacli diyet yapmak zorunda kaldim. Seker olup olmadigini ogrenseydim yükleme sonucu ben de salardim kesin:) O kilolarin hepsi verilir.Hic onemli degil.Allah bebeklerimize saglik versin.Çoğu ödem zatenTebrik ederimseni canım gerçekten büyük başarı..
Ben 3 tane hamişlik pantolonu aldım, 38 den 42 bedene çıktım.son 2-3 aydır da alyans filan takamıyorum.birkenstocktan başka bi şey giyemiyorum.14 kg aldım..
Canım ben de dün iş göremezliğimi aldım.35 haftada ayrılmış oldum yani.işle ilgili bazı düşüncelerim vardı ama bilmiyorum ne yapsam.patronla konuşacağım bi.zamana bıraktım yani..Ben 35.haftada ayrıldım canım izne, kalçam belim çok ağrıyordu, ayaklarım çok şişiyordu.gerçi dayananilirdim belki 2 hafta daha ama, riske atmak istemedik.
Şimdi de evle, temizlikle uğraşıyoruz, minnoşa hazırlık
Sen bırakıcam diyodun ya işi? Vaz mı geçtin ne yaptın?
Şimdi kaçıncı haftanda ayrılmış olacaksın?
Sanki hiç bi şeyi yetiştiremiyeceğim, bebiş geliverecek gibi geliyo..Rabbim hayırlısını versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?