Maşallah size canim hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun inşallah bende cok korkuyorum yarin günüm doluyor bugün kanamam vardi sabah beri geliyor sildikce yarina randevum var ve ben cok korkuyorum :-( kucagima almak icin cok heyecanliyim ama icim cok tuhaf kendimde normal dogum cesaretini bulamiyorum bazen sezeryan olsamda bu korku da bitse diyorum bazende sacmalama diyorum yaparsin diyorumAnnişler merhaba...dün kontrolüm vardı.değerlerim güzel çıktı.oğluşum da iyi çok şükür.35+1 2480 gram olmuş benim canım oğlum..haftasıyla uyumlu dedi doktor.ama dönmemiş kuzum halen ters pozisyonda..tek olumsuz yanı normal doğum yapamıyorum.bundan sonra da dönmez dedi.20-22 eylül arasında alırım sezeryanla dedi..nst ye bağladılar çok heyecanlıydı.
hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıcakla kalın canlar :)
Amin İnşAllah canım hepimiz için en hayırlı şekilde sonuçlandırsın Rabbim sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza.ben dün doktor kontrolündeyken o kadar çok heyecanlandım ki elim ayağım zangır zangır titredi.ultrasonda bakarken uzanıyoruz ya doktor bir yandan konuşuyor bir yandan titreyen bacaklarımın üstüne kolunu koyup sakinleştirmeye çalışıyor..tansiyonumu ölçtüler 15-8 çıktı..sonra biraz sakinleyince normale döndü.Maşallah size canim hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun inşallah bende cok korkuyorum yarin günüm doluyor bugün kanamam vardi sabah beri geliyor sildikce yarina randevum var ve ben cok korkuyorum :-( kucagima almak icin cok heyecanliyim ama icim cok tuhaf kendimde normal dogum cesaretini bulamiyorum bazen sezeryan olsamda bu korku da bitse diyorum bazende sacmalama diyorum yaparsin diyorum
Ayni canm cok heyecan korku oluyor ultrason da bile bilmiorum ya gidesim yok hic cok korkuom anlatamam derecesiniAmin İnşAllah canım hepimiz için en hayırlı şekilde sonuçlandırsın Rabbim sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza.ben dün doktor kontrolündeyken o kadar çok heyecanlandım ki elim ayağım zangır zangır titredi.ultrasonda bakarken uzanıyoruz ya doktor bir yandan konuşuyor bir yandan titreyen bacaklarımın üstüne kolunu koyup sakinleştirmeye çalışıyor..tansiyonumu ölçtüler 15-8 çıktı..sonra biraz sakinleyince normale döndü.
Canım kanaman varsa gününde geldiyse yarını beklemeseydin keşke ya.bugünden gitseydin..Allah'ım bizleri de evlatlarımızı da korusun..
Ayy hadi hayirli olsun canım nişanın gelmis. Ne güzel yawruna kavuşacaksin. Güzel düşün güzel olsun inşallah. Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.Maşallah size canim hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun inşallah bende cok korkuyorum yarin günüm doluyor bugün kanamam vardi sabah beri geliyor sildikce yarina randevum var ve ben cok korkuyorum :-( kucagima almak icin cok heyecanliyim ama icim cok tuhaf kendimde normal dogum cesaretini bulamiyorum bazen sezeryan olsamda bu korku da bitse diyorum bazende sacmalama diyorum yaparsin diyorum
Ben de acaip sinirli ve.stresliydim aylardir evde olmak beni.son zamanlarda iyice sikmaya basladiKızlar bugün acaip halsizim durgunum
Canim nasıl bekleyeceksin yarina kanama ne kanaması ki;dikkat et kendine..Ayni canm cok heyecan korku oluyor ultrason da bile bilmiorum ya gidesim yok hic cok korkuom anlatamam derecesini
Arada benimde oluyor canım.1 gün boyunca oluyor ertesi gün hiçbir şey yok. Ben bu hamileliği çözemedimKizlar benim yaramaz oglum surekli asagiya itiyr cikmaz dimi ya cikacakmis gibi
Canım ben de dün iş göremezliğimi aldım.35 haftada ayrılmış oldum yani.işle ilgili bazı düşüncelerim vardı ama bilmiyorum ne yapsam.patronla konuşacağım bi.zamana bıraktım yani..
Kolay gelsin canım,biz de başlıcaz nasipse temizliğe,mobilyaları filan gelecek oğlumun :)
Rabbim sağsalim kavuştursun yavrularımıza İnşAllah..
Canimm belki döner kesin donmezmiymis eskiden annelerin bebekleri hepmi baş aşağı idi ya. Dr una yeterince güveniyor musun canim. Benim mubarek 29.haftada döndü umarim son anda tekrar dönmez:).hakkında hayırlısı olsun canım haberlerin iyi olmasına sevindim daim olsun insaallah canimAnnişler merhaba...dün kontrolüm vardı.değerlerim güzel çıktı.oğluşum da iyi çok şükür.35+1 2480 gram olmuş benim canım oğlum..haftasıyla uyumlu dedi doktor.ama dönmemiş kuzum halen ters pozisyonda..tek olumsuz yanı normal doğum yapamıyorum.bundan sonra da dönmez dedi.20-22 eylül arasında alırım sezeryanla dedi..nst ye bağladılar çok heyecanlıydı.
hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıcakla kalın canlar :)
Bence de 10 eylulde gelecek:) hadi bakalimAyy hadi hayirli olsun canım nişanın gelmis. Ne güzel yawruna kavuşacaksin. Güzel düşün güzel olsun inşallah. Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.
Benim totem tutmayacak heralde bugün bende tık yok.evde eşim kardeşlerim annem herkes gün verdi bakalım hangimizinki tutacak ben 1.2 eylül kardeşim 3.4 eşim 5.6 diğer kardeşim 7.8 eylül diye tarih verdik bakalım nolcak
Yaaa deme oyleeeBence de 10 eylulde gelecek:) hadi bakalim
Valla canım 34.haftaya girdim ben bile bugun duruldugumu hissettim senin yine masaallahin var. Olsun değişiyor duygularımız yarina iyi olursun insaallah. Birde okulda mudur 3 saat toplanti yapinca yerimden kalkmakta zorlandim..Kızlar bugün acaip halsizim durgunum
Ne zaman istiyorsun annisko:)Yaaa deme oyleee
Sorma ya uzun süre oturamiyorum sağa sola kivraniyorum hele sandalyede mahvoluyorumValla canım 34.haftaya girdim ben bile bugun duruldugumu hissettim senin yine masaallahin var. Olsun değişiyor duygularımız yarina iyi olursun insaallah. Birde okulda mudur 3 saat toplanti yapinca yerimden kalkmakta zorlandim..
Yürüyüş yapiyor musun canim sen?
Cok sukur kaldi.unutmazsam pazartesi sorcam doktoruma bakalim o ne diyecek. Ama senin zaten acilman olmus 1 cm kalmis diyosun doguma.yani 9 cm aciklik vardi yanlis anlamadiysam.dikisler alininca hemen dogum yapabilirsin ki bence cokta kolay bi dogum olur.:) canım serkaj serkülaj rahmin bağlanması dikilmesi demek benim rahmim hiç bi belirti göstermeden açıldı ağrısız sancısı 23. Haftada . Hastanede yattım 2 günde 1 cm indi bebeğin çıkmasına 1cm kala acil dikiş atıldı şuan rahim boyum 17mm o da dikiş zaten sancı başlamadan dikişi almak istemiyor diyor dr m p.tesi gel notmal doğmu denetecm dedi ama riske atmam sizi dedi dr m iyi cidden dr farketmeseydi çoktan doğmştu bebek ama kalırmıydı kalmazmıydı Allah bilir
İnsaallah canim.sag salim gelsinler de . Bugun okulda geçen dönem doğum yapan arkadaşlar geldi bebekleriyle de her gün bir adım daha yakınız onlara ya. İnsan inanamiyorum. Tek inananamayan ben miyim bu aradaSorma ya uzun süre oturamiyorum sağa sola kivraniyorum hele sandalyede mahvoluyorummümkün oldugunca çıkıyoruz yürüyüşe bugün çıkamadım koşu bandinda 20 dk yürüdüm ılık dusumu aldım hurmamı yedim bizimki banamisin demedi hele bi doğsun hayirlisiyla bi temiz sevecem oglusumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?