2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Annişler merhaba...dün kontrolüm vardı.değerlerim güzel çıktı.oğluşum da iyi çok şükür.35+1 2480 gram olmuş benim canım oğlum..haftasıyla uyumlu dedi doktor.ama dönmemiş kuzum halen ters pozisyonda..tek olumsuz yanı normal doğum yapamıyorum.bundan sonra da dönmez dedi.20-22 eylül arasında alırım sezeryanla dedi..nst ye bağladılar çok heyecanlıydı.
hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıcakla kalın canlar :)

Maşallah size canim hakkinda hangisi hayirlisiysa o olsun inşallah bende cok korkuyorum yarin günüm doluyor bugün kanamam vardi sabah beri geliyor sildikce yarina randevum var ve ben cok korkuyorum :-( kucagima almak icin cok heyecanliyim ama icim cok tuhaf kendimde normal dogum cesaretini bulamiyorum bazen sezeryan olsamda bu korku da bitse diyorum bazende sacmalama diyorum yaparsin diyorum

Amin İnşAllah canım hepimiz için en hayırlı şekilde sonuçlandırsın Rabbim sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza.ben dün doktor kontrolündeyken o kadar çok heyecanlandım ki elim ayağım zangır zangır titredi.ultrasonda bakarken uzanıyoruz ya doktor bir yandan konuşuyor bir yandan titreyen bacaklarımın üstüne kolunu koyup sakinleştirmeye çalışıyor..tansiyonumu ölçtüler 15-8 çıktı..sonra biraz sakinleyince normale döndü.
Canım kanaman varsa gününde geldiyse yarını beklemeseydin keşke ya.bugünden gitseydin..Allah'ım bizleri de evlatlarımızı da korusun..

Ayni canm cok heyecan korku oluyor ultrason da bile bilmiorum ya gidesim yok hic cok korkuom anlatamam derecesini

Ayy hadi hayirli olsun canım nişanın gelmis. Ne güzel yawruna kavuşacaksin. Güzel düşün güzel olsun inşallah. Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin.

Benim totem tutmayacak heralde bugün bende tık yok.evde eşim kardeşlerim annem herkes gün verdi bakalım hangimizinki tutacak ben 1.2 eylül kardeşim 3.4 eşim 5.6 diğer kardeşim 7.8 eylül diye tarih verdik bakalım nolcak

Kizlar benim yaramaz oglum surekli asagiya itiyr cikmaz dimi ya cikacakmis gibi
Arada benimde oluyor canım.1 gün boyunca oluyor ertesi gün hiçbir şey yok. Ben bu hamileliği çözemedim
Sen yine de kendini fazla yorma gerekirse doktora gidersin yarın olsun hayrilsun

Ben de 35 te ayrıldım izne.yarın 37 olucaz nasipse.hayırlısı olsun canım, ayy bizim temizlik daha yeni bitti gibi, Allah kolaylık versin..

Canimm belki döner kesin donmezmiymis eskiden annelerin bebekleri hepmi baş aşağı idi ya. Dr una yeterince güveniyor musun canim. Benim mubarek 29.haftada döndü umarim son anda tekrar dönmez:).hakkında hayırlısı olsun canım haberlerin iyi olmasına sevindim daim olsun insaallah canim

Bence de 10 eylulde gelecek:) hadi bakalim

Kızlar bugün acaip halsizim durgunum
Valla canım 34.haftaya girdim ben bile bugun duruldugumu hissettim senin yine masaallahin var. Olsun değişiyor duygularımız yarina iyi olursun insaallah. Birde okulda mudur 3 saat toplanti yapinca yerimden kalkmakta zorlandim..
Yürüyüş yapiyor musun canim sen?

Yaaa deme oyleee
Ne zaman istiyorsun annisko:)
Kızlar hep önce gelir1-2 hafta kadar diyorlar 20 den 14 çıkarsak 6-7 eylül. Belki dedim adet yanlış hesaplandı ise o payı koydum 10 düz hesap:))
Canim saka bir yana hayırlısı ne vakit ise Rabbim o gün gonderecek

Sorma ya uzun süre oturamiyorum sağa sola kivraniyorum hele sandalyede mahvoluyorummümkün oldugunca çıkıyoruz yürüyüşe bugün çıkamadım koşu bandinda 20 dk yürüdüm ılık dusumu aldım hurmamı yedim bizimki banamisin demedihele bi doğsun hayirlisiyla bi temiz sevecem oglusumu

Cok sukur kaldi.unutmazsam pazartesi sorcam doktoruma bakalim o ne diyecek. Ama senin zaten acilman olmus 1 cm kalmis diyosun doguma.yani 9 cm aciklik vardi yanlis anlamadiysam.dikisler alininca hemen dogum yapabilirsin ki bence cokta kolay bi dogum olur.

Benim 1.5 cm acilmam vardi suni sanci verdiklerinde 19 saat sonunda 3 cm e zor cikmisti.ki 2. Suni sanci yedigim halde.senin dikisler alinip sancin geldigi anda dogumun olur gibime geliyo.tabi bu benim varsayimim.doktorun daha dogrusunu bilir canim..hayirlisi neyse o olsun

İnsaallah canim.sag salim gelsinler de . Bugun okulda geçen dönem doğum yapan arkadaşlar geldi bebekleriyle de her gün bir adım daha yakınız onlara ya. İnsan inanamiyorum. Tek inananamayan ben miyim bu arada

Bugün kontrolümüz vardı kızlar, 2.kez nst ye girdim.15 dk da 2 kez hareket etti 2 de sancı çıktı.biraz açtım , dr ondandır dedi hareketsizliğini, sancılara da yalancı dedi.bunu değerlendirmiyorum, salı erken kahvaltıdan sonra gel dedi.
Neyse ki yolundaymış her şey, ,
Demem o ki, nst ye girmeden kesin tok olun arkadaşlar, ben ilkinde toktum maşallah saydırıyodu oğluş.şimdi moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…