- 17 Temmuz 2013
- 2.500
- 3.168
- 333
Cok bi kilo almamissin canim sen aslinda.nasil o bedenlere ciktin ki.ben 12 kilo aldim.ama hala 34 beden pantolonlarimi giyiniyorum.hic ekstra bisey almadim.boyle giderse dogumada kendi kiyafetlerimle gitcem.sadece karnim var benim.beni boyle gorenlerin ilk sorusu aaa bebek gelisiyomu eminmisin kac kilo oluyo.Tebrik ederimseni canım gerçekten büyük başarı..
Ben 3 tane hamişlik pantolonu aldım, 38 den 42 bedene çıktım.son 2-3 aydır da alyans filan takamıyorum.birkenstocktan başka bi şey giyemiyorum.14 kg aldım..
Moralini bozma canim. Eee madem oyle bi bardak kola verseydi sana doktor.o zaman bebis hareket ederdi.Bugün kontrolümüz vardı kızlar, 2.kez nst ye girdim.15 dk da 2 kez hareket etti 2 de sancı çıktı.biraz açtım , dr ondandır dedi hareketsizliğini, sancılara da yalancı dedi.bunu değerlendirmiyorum, salı erken kahvaltıdan sonra gel dedi.
Neyse ki yolundaymış her şey, ,
Demem o ki, nst ye girmeden kesin tok olun arkadaşlar, ben ilkinde toktum maşallah saydırıyodu oğluş.şimdi moralim bozuldu
Benimde okulum 19undan itibaren doğum iznini başlatabilirsin seminer dönemi içinde rapor aldım.zaten 37.haftam bayram haftasına denk geliyor ama müdür 19unda başlatırız dedi bayramı saymayacak@Qwest canim bak Susam-cik inda mdr. yrd. oyle demis.Sanirim yöneticlerin insiyatif kullandigi bir konu bu
Masallah bebisine canim.Annişler merhaba...dün kontrolüm vardı.değerlerim güzel çıktı.oğluşum da iyi çok şükür.35+1 2480 gram olmuş benim canım oğlum..haftasıyla uyumlu dedi doktor.ama dönmemiş kuzum halen ters pozisyonda..tek olumsuz yanı normal doğum yapamıyorum.bundan sonra da dönmez dedi.20-22 eylül arasında alırım sezeryanla dedi..nst ye bağladılar çok heyecanlıydı.
hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıcakla kalın canlar :)
İnş canım bebek doğm kanalına girmemiş o ne anlama geliyor bilmiyorm normal doğum isteyen herkes inş normal doğm yapar Allah hepimize sağ salım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsinCok sukur kaldi.unutmazsam pazartesi sorcam doktoruma bakalim o ne diyecek. Ama senin zaten acilman olmus 1 cm kalmis diyosun doguma.yani 9 cm aciklik vardi yanlis anlamadiysam.dikisler alininca hemen dogum yapabilirsin ki bence cokta kolay bi dogum olur.
Benim 1.5 cm acilmam vardi suni sanci verdiklerinde 19 saat sonunda 3 cm e zor cikmisti.ki 2. Suni sanci yedigim halde.senin dikisler alinip sancin geldigi anda dogumun olur gibime geliyo.tabi bu benim varsayimim.doktorun daha dogrusunu bilir canim..hayirlisi neyse o olsun
Bayrami saymayacak derken bayram tatili süresini dogum sonrasi eklemeyecek mi yani?ayy kusura bakma anlayamadimBenimde okulum 19undan itibaren doğum iznini başlatabilirsin seminer dönemi içinde rapor aldım.zaten 37.haftam bayram haftasına denk geliyor ama müdür 19unda başlatırız dedi bayramı saymayacak
Canim paşamizin cani sagolsun.O normal yola girip gelmek istemezse annesi alir onu hic onemli degil.Saglikla gelsin yeterki.Sanciyla beraber son anda dönen bebek cokmuş buarada.Hic belli olmaz.Son anda teşrif edebilir paşa annesi.Sen yine de her iki duruma da hazirlanAnnişler merhaba...dün kontrolüm vardı.değerlerim güzel çıktı.oğluşum da iyi çok şükür.35+1 2480 gram olmuş benim canım oğlum..haftasıyla uyumlu dedi doktor.ama dönmemiş kuzum halen ters pozisyonda..tek olumsuz yanı normal doğum yapamıyorum.bundan sonra da dönmez dedi.20-22 eylül arasında alırım sezeryanla dedi..nst ye bağladılar çok heyecanlıydı.
hakkımızda hayırlısı olsun.sağlıcakla kalın canlar :)
hayırla sağlıkla gelsinler de insallahNe zaman istiyorsun annisko:)
Kızlar hep önce gelir1-2 hafta kadar diyorlar 20 den 14 çıkarsak 6-7 eylül. Belki dedim adet yanlış hesaplandı ise o payı koydum 10 düz hesap:))
Canim saka bir yana hayırlısı ne vakit ise Rabbim o gün gonderecek
ben de inanamiyorumİnsaallah canim.sag salim gelsinler de . Bugun okulda geçen dönem doğum yapan arkadaşlar geldi bebekleriyle de her gün bir adım daha yakınız onlara ya. İnsan inanamiyorum. Tek inananamayan ben miyim bu arada
Hayırlı olsun tatlimGecenin bu vakti hastane çantası hazirladim
Kendime iki pijama-havlu-corap-basortusu-hasta kulodu-orkid-ic camasiri-atlet ve sabun koydum.
Bebeğe uc ayrı takim-5adetbez-alt açma bezi-islak mendil-yelek koydum. Tamam mıdır arkadaşlar varmı fazlası eksiği sizce?
Gecenin bu vakti hastane çantası hazirladim
Kendime iki pijama-havlu-corap-basortusu-hasta kulodu-orkid-ic camasiri-atlet ve sabun koydum.
Bebeğe uc ayrı takim-5adetbez-alt açma bezi-islak mendil-yelek koydum. Tamam mıdır arkadaşlar varmı fazlası eksiği sizce?
Cok bi kilo almamissin canim sen aslinda.nasil o bedenlere ciktin ki.ben 12 kilo aldim.ama hala 34 beden pantolonlarimi giyiniyorum.hic ekstra bisey almadim.boyle giderse dogumada kendi kiyafetlerimle gitcem.sadece karnim var benim.beni boyle gorenlerin ilk sorusu aaa bebek gelisiyomu eminmisin kac kilo oluyo.
Benim suyum fazla yada bebegin esi buyuk galiba.
Gecenin bu vakti hastane çantası hazirladim
Moralini bozma canim. Eee madem oyle bi bardak kola verseydi sana doktor.o zaman bebis hareket ederdi.
SIkma canini hersey yolunda ya birdahakine tok gidersin artik
Canim herkesin bünyesi farklı farklı işte.Yegaa nin da dedigi gibi aldigin kilo aşırı degil ama farkli bölgene toplaniyor kilolarin demekki.Surda ne kaldi ki zaten karnimizin gitmesine.Ben karnı düz olan insanlara bakıp şaşiriyorum artik Allah Allah nasil oluyor diye:))Ayrica dogumdan sonra karnini ve bebek hareketlerini özleyen çok kadin varmis.Keyfini cikarmaya bakalım son zamanlarimizin.Kıyamam bize12 kg da nasıl bedenin değişmedi, çok şaşırdım.ya da ben neden bu kadar tombak oldum o zaman?gerçi bende şişlik de var, bacaklarımda filan.bastırınca bembeyaz çıkıyo.bi de göbüş altı çok sıkıyo beni pantolonlar, biraz rahata kaçtım ben, bol bol giyiniyorum.
Gerçi beni bu haftalarda gören herkes yol veriyo, yardım etmek istiyo.göbüşümüz çok büyüdü
Ayy bebişin yerleşmiş mi dogum kanalına.Cok heyecanlı.Peki sen hissediyo musun kanala girdiğini.Karnin asagi indi mi?Ne gibi degisiklikler oluyor.Aydinlat bizi:)Bi şey de vermedi nebilim.iyice yerleşmiş doğum kanalına zaten.yalancı sancılar da çıktı nst de.ama yavrum yazık, demek biz aç olunca o da enerjisiz oluyo.demek ne kadar çok etkileniyo yorgunluğumuzdan filan..canım benim çok sağol
Ayy bebişin yerleşmiş mi dogum kanalına.Cok heyecanlı.Peki sen hissediyo musun kanala girdiğini.Karnin asagi indi mi?Ne gibi degisiklikler oluyor.Aydinlat bizi:)
Canim herkesin bünyesi farklı farklı işte.Yegaa nin da dedigi gibi aldigin kilo aşırı degil ama farkli bölgene toplaniyor kilolarin demekki.Surda ne kaldi ki zaten karnimizin gitmesine.Ben karnı düz olan insanlara bakıp şaşiriyorum artik Allah Allah nasil oluyor diye:))Ayrica dogumdan sonra karnini ve bebek hareketlerini özleyen çok kadin varmis.Keyfini cikarmaya bakalım son zamanlarimizin.Kıyamam bize
Ne güzel haberler bunlar:)Amin inşallah kavusalim biran önce.Ben bebegimi siyah beyaz ultrason disinda hic gormedim hatta onda da pek anlayamiyorum hatlarını.Renkli ultrasonumda olmadı hamileligin buyuk kismini doguda bir kasabada gecirdim cunku.Tamamen surpriz olacak bana.Kalbim yerinden cikiyo hayal edinceEvet canım indi aşağı, daha da inecekmiş, yerleşmiş iyice.ultrasonda yüzünü çok zor gördük.minik ayaklarıyla ayaklarıyla itiyo bazen kaburgalarıma çok basıyo.ayakta kalınca ve oturunca çok fazla çişim geliyo, kalçam ayrılıyo gibi oluyo.belim filan çok ağrıyo.ve kasıklarıma bası yapıyo.tam göbüşün altı, üçgen kısımdan sancı giriyo arada.midem nefesim rahatladı, şimdi de alt taraf sıkıntıhayırlısı olsun, yakında kavuşacağız minik kuşlarımıza inşallah..
Gogus kremi lasinoh alacağım insaalah bulamadım başka markalar da almayayim dedim. Poşet ben de koydum saymayayim dedim:)hayırla sağlıkla gelsinler de insallah
ben de inanamiyorum
Hayırlı olsun tatlimbez i 10 koydum ben.kirlileri koymak için poşet.battaniye. bebeğin karnıni sarmak için heralde tulbent. Göğüs kremi.ekstra bunlar var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?