2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Cok bi kilo almamissin canim sen aslinda.nasil o bedenlere ciktin ki.ben 12 kilo aldim.ama hala 34 beden pantolonlarimi giyiniyorum.hic ekstra bisey almadim.boyle giderse dogumada kendi kiyafetlerimle gitcem.sadece karnim var benim.beni boyle gorenlerin ilk sorusu aaa bebek gelisiyomu eminmisin kac kilo oluyo.
Benim suyum fazla yada bebegin esi buyuk galiba.

Moralini bozma canim. Eee madem oyle bi bardak kola verseydi sana doktor.o zaman bebis hareket ederdi.
SIkma canini hersey yolunda ya birdahakine tok gidersin artik

@Qwest canim bak Susam-cik inda mdr. yrd. oyle demis.Sanirim yöneticlerin insiyatif kullandigi bir konu bu
Benimde okulum 19undan itibaren doğum iznini başlatabilirsin seminer dönemi içinde rapor aldım.zaten 37.haftam bayram haftasına denk geliyor ama müdür 19unda başlatırız dedi bayramı saymayacak

Masallah bebisine canim.
Bu arada donup donmeyecegi belli olmaz bebegin.son anda donen bebekler bile var.hayirlisi olsun.

İnş canım bebek doğm kanalına girmemiş o ne anlama geliyor bilmiyorm normal doğum isteyen herkes inş normal doğm yapar Allah hepimize sağ salım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Benimde okulum 19undan itibaren doğum iznini başlatabilirsin seminer dönemi içinde rapor aldım.zaten 37.haftam bayram haftasına denk geliyor ama müdür 19unda başlatırız dedi bayramı saymayacak
Bayrami saymayacak derken bayram tatili süresini dogum sonrasi eklemeyecek mi yani?ayy kusura bakma anlayamadim

Canim paşamizin cani sagolsun.O normal yola girip gelmek istemezse annesi alir onu hic onemli degil.Saglikla gelsin yeterki.Sanciyla beraber son anda dönen bebek cokmuş buarada.Hic belli olmaz.Son anda teşrif edebilir paşa annesi.Sen yine de her iki duruma da hazirlan

Gecenin bu vakti hastane çantası hazirladim
Kendime iki pijama-havlu-corap-basortusu-hasta kulodu-orkid-ic camasiri-atlet ve sabun koydum.
Bebeğe uc ayrı takim-5adetbez-alt açma bezi-islak mendil-yelek koydum. Tamam mıdır arkadaşlar varmı fazlası eksiği sizce?

hayırla sağlıkla gelsinler de insallah
İnsaallah canim.sag salim gelsinler de . Bugun okulda geçen dönem doğum yapan arkadaşlar geldi bebekleriyle de her gün bir adım daha yakınız onlara ya. İnsan inanamiyorum. Tek inananamayan ben miyim bu arada
ben de inanamiyorum
Hayırlı olsun tatlimbez i 10 koydum ben.kirlileri koymak için poşet.battaniye. bebeğin karnıni sarmak için heralde tulbent. Göğüs kremi.ekstra bunlar var bende

Bez 10-12 tane koydum. Gogus pedi ve gogus, bebek battaniyesi, terlik, kolonya extra koyduklarim

12 kg da nasıl bedenin değişmedi, çok şaşırdım.ya da ben neden bu kadar tombak oldum o zaman?gerçi bende şişlik de var, bacaklarımda filan.bastırınca bembeyaz çıkıyo.bi de göbüş altı çok sıkıyo beni pantolonlar, biraz rahata kaçtım ben, bol bol giyiniyorum.
Gerçi beni bu haftalarda gören herkes yol veriyo, yardım etmek istiyo.göbüşümüz çok büyüdü

Ben de bugün hazırlayacağım inşallah çantayı.birkaç eksiğim var ama, alınca eklerim artık.
Arkadaşların dediğine ek- eşim için de bi takım eşofman, rezene çayı( süt gelmesi ve rahatlamak için), puset(bebişi hastaneden çıkarmak için), mama(inşallah gerek olmaz ama her ihtimale karşı), birkaç müslin bez, üşürsen diye kendine uzunca bir hırka, yelek vb, emzirme sütyeni(süngerli az sert bi şey bulamadım),bi de kullan at lohusa külodu

Son düzenleme:
Moralini bozma canim. Eee madem oyle bi bardak kola verseydi sana doktor.o zaman bebis hareket ederdi.
SIkma canini hersey yolunda ya birdahakine tok gidersin artik

Bi şey de vermedi nebilim.iyice yerleşmiş doğum kanalına zaten.yalancı sancılar da çıktı nst de.ama yavrum yazık, demek biz aç olunca o da enerjisiz oluyo.demek ne kadar çok etkileniyo yorgunluğumuzdan filan..canım benim çok sağol

Canim herkesin bünyesi farklı farklı işte.Yegaa nin da dedigi gibi aldigin kilo aşırı degil ama farkli bölgene toplaniyor kilolarin demekki.Surda ne kaldi ki zaten karnimizin gitmesine.Ben karnı düz olan insanlara bakıp şaşiriyorum artik Allah Allah nasil oluyor diye:))Ayrica dogumdan sonra karnini ve bebek hareketlerini özleyen çok kadin varmis.Keyfini cikarmaya bakalım son zamanlarimizin.Kıyamam bize

Ayy bebişin yerleşmiş mi dogum kanalına.Cok heyecanlı.Peki sen hissediyo musun kanala girdiğini.Karnin asagi indi mi?Ne gibi degisiklikler oluyor.Aydinlat bizi:)

Ayy bebişin yerleşmiş mi dogum kanalına.Cok heyecanlı.Peki sen hissediyo musun kanala girdiğini.Karnin asagi indi mi?Ne gibi degisiklikler oluyor.Aydinlat bizi:)

Evet canım indi aşağı, daha da inecekmiş, yerleşmiş iyice.ultrasonda yüzünü çok zor gördük.minik ayaklarıyla ayaklarıyla itiyo bazen kaburgalarıma çok basıyo.ayakta kalınca ve oturunca çok fazla çişim geliyo, kalçam ayrılıyo gibi oluyo.belim filan çok ağrıyo.ve kasıklarıma bası yapıyo.tam göbüşün altı, üçgen kısımdan sancı giriyo arada.midem nefesim rahatladı, şimdi de alt taraf sıkıntı hayırlısı olsun, yakında kavuşacağız minik kuşlarımıza inşallah..

Öyleymiş canım ya, ablam doğurduğu gece uyku sersemi elini karnına koymuş, bebeğim yok diye ağlamış;(o da çok özlediğini söylüyo.ve ne kadar rahat bi dönem aslında tüm ihtiyaçları karşılanıyo, korunuyo diyo.şimdi endişeler endişeler..
Gider kilolar çok takmıyorum, gerçekten bünyemeselesi..dün hastanede de baktım benden ileri hafta kadınların benden küçük karınları var.
Hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelsinler de, varsin derdimiz kilo olsun, canımız sağolsun

Ne güzel haberler bunlar:)Amin inşallah kavusalim biran önce.Ben bebegimi siyah beyaz ultrason disinda hic gormedim hatta onda da pek anlayamiyorum hatlarını.Renkli ultrasonumda olmadı hamileligin buyuk kismini doguda bir kasabada gecirdim cunku.Tamamen surpriz olacak bana.Kalbim yerinden cikiyo hayal edinceGörünüşüyle ilgili hic bir fikrim yok.Buarada benim de çatı ağrım var.Ayağa ilk kalkista hemen yürümeye gecemiyorum bacak arası baskısı ve agrisindan.Bes on saniye duraksamam gerekiyor.

Gogus kremi lasinoh alacağım insaalah bulamadım başka markalar da almayayim dedim. Poşet ben de koydum saymayayim dedim:)
Battaniye yi çanta dışına koyacağım ama nasıl battaniye canim su en kalın olan mi yoksa hastane çıkışı içinde var.
Ama o tülbenti bilmiyorum normal basortusu mu başka özelliği var mı:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…