Anladim canim haklisin ben sanirim normal kullandığım gibi kullanıcam. Sana dediler mi doğum şeklini?
O zaman 35 de yapmak isterse itiraz edeyimCnm bildigim kadariyla vajinal muayeneyi son haftalarda yapiyorlar dogumu tetiklememek ocin 38 den sonra 40ta yapan bile duydum
Bugun okuldaki arkadaşlar sakin ama sakın vajinal muayene yaptırma ;orada bir mukus var ve o tıpa gibi cocugu tutuyor Allah korusun acildimi gelir bebek o riske nasıl giriyorki o dr dediler . Kaldı ki bana bugüne kadar 3 kez vajinal muayene yaptı. İlk boyu ölçtü
İki ben erken doğum dedin deyince yine ölçüp bak yok dedi
Hırsızlık olayında yoğun stresle kasılma var deyince hem nst ye bağladı;hem tuttu belki makine bozuk gel bakalım dedi. Allahim diyorum herhalde bu kadar kötü olamaz;doğum riskini artırmak için yapacak değildir dimi ya
Öndeki haftalardaki arkadaşlar sizler oldunuz mu vajinal muayene
Ve çatı muayenesi de şart mı
Şimdi ben 9 eylulde gidince 35. Haftada olucam bakicam derse kabul etmemeyi dusunuyorum. Ne akıl verirsiniz bana??
Peki çatı muayenesi vs yapalim hadi vajinal bakalım dedi miYok canım , o zaman belli olacak dedi.her şey uygun olursa normal, olmazsa sezeryan dedi.yani tamamen muamma..hayırlısı..
Kizlar simdi gogus ucu kremi kullanalim mi kullanmayalum mi kararsiz kaldim
Demedi canım, belki ilerki haftalarda der bilmiyorum ama, 2dir nst ye bakıyo ilk, sonra normal ultrason..Peki çatı muayenesi vs yapalim hadi vajinal bakalım dedi mi
Benim de hiçbir sorunum yoktu oysa sadece bebek başını donmuş ve aşağıda idi ki zaten baştan beri bana aşağıda taşıyorsun;taşıma şeklin oyle der. Bakalim bu sefer ne diyecek.Ama itiraz edeceğim tek jinekolog o değil ya.Ben 37 deyim canım, şimdiye kadar hiç alttan bakmadı.belki her şey yolunda diyeydi ama bilmiyorum..
Canim muayene oldum doktor acilma varmi diye bakdi ama yokmuş pazartesi gene gidicem hala lekelenmem varCanim nasıl bekleyeceksin yarina kanama ne kanaması ki;dikkat et kendine..
Gittim canim sanci cikmio acilma yok doktor tibben sezeryanlik bi durumun yok her 2 gune bir gel dedi pazartesi gene gidicemkaderdene varsa canim gittin mi doktora?
Hadi bakalım insaallah sorunsuz alirsin evladını kucağına; lekelenmenin yanında agrin var mı, aslında biz de ister istemez senin gününe geleceğiz ama sen anlatınca hiç biz yasamayacakmisiz gibi hissediyor. Açılmana nasıl baktı canim?Gittim canim sanci cikmio acilma yok doktor tibben sezeryanlik bi durumun yok her 2 gune bir gel dedi pazartesi gene gidicem
Gittim canim gittim ama bebisin gelmeye henuz niyeti yokmus :)Canım nasılsın, ne yaptın kanamam var diyodun gittin mi dr a?
Canim sadece gogus ucuna mi suruyrsn yoksa siyah olan tum bolgeye miBen arada kontrol ediyorum, kuru gibi görünce lansinoh sürüyorum canım, epey de toparlandı uçlar..başka kremler tıkayabilir belki ama bunda öyle olmadığını biliyorum.ablam da çok kullanmıştı..
Amin İnşAllah canım agrim dun kanamadan sonra belim agridi ama 2 3 saate gecti alttan parmakla bakti canim acilmayaHadi bakalım insaallah sorunsuz alirsin evladını kucağına; lekelenmenin yanında agrin var mı, aslında biz de ister istemez senin gününe geleceğiz ama sen anlatınca hiç biz yasamayacakmisiz gibi hissediyor. Açılmana nasıl baktı canim?
Nette araştırırsanız canim hamilelikte zaten bakteri artiyormus sonra normale iniyormus. Bu durum da gayet doğal imiş. Benim böbreğin agriyor diye gittim üroloji dr una bazen iyi silmek gerekiyor idrar yapmadan önce dedi;o bile buna sebebiyet verebilir dedi. Eğer yanma şikayetin yoksa dikkate almiyorlar..Kizlar idrar testi yaptirdim bakteri hucresi bol cikti bu idrarda enfeksiyon mu var demektir
dualarımız kalbimiz aklımız seninle. Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah. saatler sonra güzel haberlerini de okumak dilegi ile.Amin İnşAllah canım agrim dun kanamadan sonra belim agridi ama 2 3 saate gecti alttan parmakla bakti canim acilmaya
Allah razi olsun canim inşallah bir an once sanci gelirde artik bende burda bu guzel haberi veririm cok saol rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsindualarımız kalbimiz aklımız seninle. Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah. saatler sonra güzel haberlerini de okumak dilegi ile.
Ayy canim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallah cok güzel geçer sezeryanin bebisinin de saglikli bir sekilde kucagina alirsin allah yardimcin olsunSlm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız
Canim dualarimiz seninle allah sagliklica kucagina almayi ve.hemen toparlanmayi. Canim benimde bugun idrar testinde bakteri.hucresi bol.cikti bu enfeksiyon gostergesi mi nasil anladin.enfeksiyon oldugunuSlm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?