2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben 37 deyim canım, şimdiye kadar hiç alttan bakmadı.belki her şey yolunda diyeydi ama bilmiyorum..

Kizlar simdi gogus ucu kremi kullanalim mi kullanmayalum mi kararsiz kaldim

Ben arada kontrol ediyorum, kuru gibi görünce lansinoh sürüyorum canım, epey de toparlandı uçlar..başka kremler tıkayabilir belki ama bunda öyle olmadığını biliyorum.ablam da çok kullanmıştı..

Ben 37 deyim canım, şimdiye kadar hiç alttan bakmadı.belki her şey yolunda diyeydi ama bilmiyorum..
Benim de hiçbir sorunum yoktu oysa sadece bebek başını donmuş ve aşağıda idi ki zaten baştan beri bana aşağıda taşıyorsun;taşıma şeklin oyle der. Bakalim bu sefer ne diyecek.Ama itiraz edeceğim tek jinekolog o değil ya.

Gittim canim sanci cikmio acilma yok doktor tibben sezeryanlik bi durumun yok her 2 gune bir gel dedi pazartesi gene gidicem
Hadi bakalım insaallah sorunsuz alirsin evladını kucağına; lekelenmenin yanında agrin var mı, aslında biz de ister istemez senin gününe geleceğiz ama sen anlatınca hiç biz yasamayacakmisiz gibi hissediyor. Açılmana nasıl baktı canim?

Kizlar idrar testi yaptirdim bakteri hucresi bol cikti bu idrarda enfeksiyon mu var demektir

Ben arada kontrol ediyorum, kuru gibi görünce lansinoh sürüyorum canım, epey de toparlandı uçlar..başka kremler tıkayabilir belki ama bunda öyle olmadığını biliyorum.ablam da çok kullanmıştı..
Canim sadece gogus ucuna mi suruyrsn yoksa siyah olan tum bolgeye mi

Amin İnşAllah canım agrim dun kanamadan sonra belim agridi ama 2 3 saate gecti alttan parmakla bakti canim acilmaya

Kizlar idrar testi yaptirdim bakteri hucresi bol cikti bu idrarda enfeksiyon mu var demektir
Nette araştırırsanız canim hamilelikte zaten bakteri artiyormus sonra normale iniyormus. Bu durum da gayet doğal imiş. Benim böbreğin agriyor diye gittim üroloji dr una bazen iyi silmek gerekiyor idrar yapmadan önce dedi;o bile buna sebebiyet verebilir dedi. Eğer yanma şikayetin yoksa dikkate almiyorlar..

Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız

dualarımız kalbimiz aklımız seninle. Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah. saatler sonra güzel haberlerini de okumak dilegi ile.
Allah razi olsun canim inşallah bir an once sanci gelirde artik bende burda bu guzel haberi veririm cok saol rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Ayy canim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inşallah cok güzel geçer sezeryanin bebisinin de saglikli bir sekilde kucagina alirsin allah yardimcin olsun

Canim dualarimiz seninle allah sagliklica kucagina almayi ve.hemen toparlanmayi. Canim benimde bugun idrar testinde bakteri.hucresi bol.cikti bu enfeksiyon gostergesi mi nasil anladin.enfeksiyon oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…