Tatlim cok ama coook gecmis olsun az kaldi bebisini kucagina aldiginda her seyi unutacaksinGünaydın kizlar ben hic iyi degilim dun geceden beri isal kusma agrisindan sabahi sabah ettim o kadar cok sancim vardi ki sabaha kadr sancidan agladim :-( ben artik sezeryanla dogurmaya karar verdim hic mecalim kalmadi oyle yoruldum ki sabaha kadar hala ishalim ve tuvaletimi tutamiyorum midem bulaniyor cok kotuyom
Evet canim bende okudum umarim dogumdur cektiklerim bosa gitmezde normal dogum yaparim her ne kadar korksamda bi mucize gerceklesirCanim ablam da ishal olmuştu doğum öncesi şimdi nette baktım; sebebi bilinmemekle birlikte ishalde bir gerçek doğum belirtisi olabilir diyor.
Saol canim evet bi kavussam hersey bitecek inşallahTatlim cok ama coook gecmis olsun az kaldi bebisini kucagina aldiginda her seyi unutacaksin
Cok saol canim benim aminn inşallahNormal ya da sezaryen hangisi hayirlsiiysa o olsun canım. Bebeğini de kendini de strese sokma. Konuş yavrunla. Onu çok sevdiğini söyle. Dualarimiz seninle. Rabbim kolaylıklar güzellikler versin.
Cok saol canim kafami dagitmaya calisiorm ama nafile rabbim bi an once kucagima almayi nasip etsin hepimize inşallah esime gel desem gelir de gitsem napcaklar suni sanci verir doktor o yuzden evde disimi biraz daha sikcam belki usutmedendir diyip kendimi avutmaya calisiorumCanım kıyamam yaa çok geçmiş olsun.bol su iç bari meyve filan çok ye maden suyu iç.eşin gelince gidin dr a canım, acile filan artık nasıl olursa.bozma moralini, bak bebiş her şeyden etkileniyo annesi, kafanı dağıtmaya çalış, kitap oku, tv izle nebilim.ya da bi arkadaşını filan çağır..
Evet cnm dun doktorum alttan parmaklayincada kanamamin devam ettigini gördümLekelenmen devam ediyor mu?
Canim cok gecmis olsun.İshalle cok su kaybi yasiyosun.mineral kaybin icin sade maden suyu ve normal su tüket bol bol. Sakin vücudunu susuz birakma.Madem doktora bir gun sonra gideceksin bebek hareketlerini takip et annesi.Bol bol konus onunla muzik dinleyin kitap oku ona sesini duysun.Allah kolaylik güç kuvvet versin hepimize.Dualarimiz seninleCok saol canim kafami dagitmaya calisiorm ama nafile rabbim bi an once kucagima almayi nasip etsin hepimize inşallah esime gel desem gelir de gitsem napcaklar suni sanci verir doktor o yuzden evde disimi biraz daha sikcam belki usutmedendir diyip kendimi avutmaya calisiorum
Saol canim iciorum icmesine ama durmuyor ki midemde oglumda ben hasta olunca uzmemek icin dogru duzgun kipirdamiyor o kipirdadiginda bile canim aciyor gececek inşallah saol guzel dualarin icinCanim cok gecmis olsun.İshalle cok su kaybi yasiyosun.mineral kaybin icin sade maden suyu ve normal su tüket bol bol. Sakin vücudunu susuz birakma.Madem doktora bir gun sonra gideceksin bebek hareketlerini takip et annesi.Bol bol konus onunla muzik dinleyin kitap oku ona sesini duysun.Allah kolaylik güç kuvvet versin hepimize.Dualarimiz seninle
Canim sen benden ondesin yorumum ne kadar doğru olur bilemiyorum ama benim okuduğum ve bildiğim kadarı ile başını aşağı dönen tekrar yukarı dönmüyor. Orda sadece başı yok elleri de var bazen ayağı da basının yanında onları hissediyor olabilir misin?Kızlar bi şey sorucam ya bi yorum yapın lütfen..
Benim bebiş dönmüştü başaşağı duruyodu, iyice yerleşmiş kanala demişti dr.ozamandan beridir kasık taraflarında, göbek altında hareket yoktu hiç, hep ayaklarını diriyodu daha yukarılarda hareket oluyodu.bugün tam kasığımın oralarda, aşağılarda büyük hareketler yapıyor.tekrar dönüyor- dönmüş olmasın? Bu mümkün mü?37.haftadayım
Canim ayni hareketlenmeler bende de var ve aynisini dusundum acaba tekrar mi dondu diye.Ptsi kontrolum var bi baktirayim seninle de paylasirim kontrolune daha varsa.Karnin asagida mi duruyor buaradaKızlar bi şey sorucam ya bi yorum yapın lütfen..
Benim bebiş dönmüştü başaşağı duruyodu, iyice yerleşmiş kanala demişti dr.ozamandan beridir kasık taraflarında, göbek altında hareket yoktu hiç, hep ayaklarını diriyodu daha yukarılarda hareket oluyodu.bugün tam kasığımın oralarda, aşağılarda büyük hareketler yapıyor.tekrar dönüyor- dönmüş olmasın? Bu mümkün mü?37.haftadayım
Canim sen benden ondesin yorumum ne kadar doğru olur bilemiyorum ama benim okuduğum ve bildiğim kadarı ile başını aşağı dönen tekrar yukarı dönmüyor. Orda sadece başı yok elleri de var bazen ayağı da basının yanında onları hissediyor olabilir misin?
C
Canim ayni hareketlenmeler bende de var ve aynisini dusundum acaba tekrar mi dondu diye.Ptsi kontrolum var bi baktirayim seninle de paylasirim kontrolune daha varsa.Karnin asagida mi duruyor buarada
İçerde ne yapiyor acaba:) belki kolbastı oynuyor annesi alan da dar:)Büyük hareketler hissediyorum canım
Önceden ayaklarını dayardı minnacık kabarırdı karnım ondan korktum
Ya da iyice aşağı iniyo heralde başka bi şey düşünemedim salı gidicem bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur
İçerde ne yapiyor acaba:) belki kolbastı oynuyor annesi alan da dar:)
Rabbim hayırlısıni versin ve sönmesin;yazıyı bulursam link aticam canim
Evet kayboluyodu içinde . E bebekten premature kıyafet aldım :) şimdi toparladı gerçekten premature doganlr çabuk toparliyomus :) 7 günde 300 gr almş . Şuan kaç bilmiyorum en son 24ünde gittik hastneye 2330 du :)Cok gecmis olsun . Hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Cennet kokulular. Biri cennetten geldi; birinin de ayağının altında. Rabbim acısını gostermesin canim ,hep iyi haberlerini alalim insaallah. Elbiseleri çok mu büyük geliyor nasıl minnak buyudumu toparladı mi??Kırkı cikinca bize fotoğraf atarsin. Hepimiz kapı agzindayiz ama insan inanamiyor bizim de olacak
Oy masaallah. Hep diyorlar ya canim doğan büyüyor diye. Alıştınız mı birbirinize:))Evet kayboluyodu içinde . E bebekten premature kıyafet aldım :) şimdi toparladı gerçekten premature doganlr çabuk toparliyomus :) 7 günde 300 gr almş . Şuan kaç bilmiyorum en son 24ünde gittik hastneye 2330 du :)
Alıştık sürekli emmek istiyor kokulu istyo :) annelik cok baskaa biseymis bu koku dünyanın en guzel parfumuymuş , bu nefes dünyanın en güzel rüzgarıymş , bu aşk dunyanin en büyük aşkıymş <3Oy masaallah. Hep diyorlar ya canim doğan büyüyor diye. Alıştınız mı birbirinize:))
Rozaliz merhaba, bebegin son durumu nedir?Merak ettik sizi
Cok gecmis olsun.Kritik gunleri atlatmaniza sevindim.İnsallah en yakin zamanda kucagina alir öper koklarsin bebegini.Allah yardimcin olsun canim benim.Bebegin bugünlerine şükür.Gittikce daha da iyi olacak.Moralini yüksek tut sen.Kent hastanesinde yenidoğan yoğunbakımda hala. Bugün 14. Gündü.. Zor günleri atlattık çok şükür. Kontrol altında tutuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?