2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim baktim ama bir sey.bulamadim saglik ocagina sordum baska yerden.bulasmis.olabilr dedi cok.net.bir.sey.aciklamadi ben de meraklandim. Ama teaekkur ederim doktordan iyi acikladin vallahi

Canim dualarimiz seninle allah sagliklica kucagina almayi ve.hemen toparlanmayi. Canim benimde bugun idrar testinde bakteri.hucresi bol.cikti bu enfeksiyon gostergesi mi nasil anladin.enfeksiyon oldugunu
Tşk canım .canım dr 2 3 haftada bir bütün tahlileri ister normalde sadece idrar yolları enfeksonu çıkardı o da çok hafif sma gecen haftada da idrarda enfeksyn çıkmış idrarda çıkması ayrı idrar yolları farklıymış bugün kandada idrardasa çıktı enfeksyon çıktı bebeğin suyuda az oda enfrksyon kapma riski var dedi . Bende akıntı çok fazlaydı hafif yanmada vardı kaşıntıda dün başladı öyle işte

Canım Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle, inşallah her şey yolunda gider, kolayca sağlıkla geçer doğum, hadi hayırlısı.toparlanınca buraya da yaz uygun olunca yani..

Coook gecmis olsun canim hep iyi seyler dusun.allahin izniyle bebisine kavusacaksin o kotu gunler geride kaldi. Benim de sari lekeler oluyr butun degerler normal ama sadece bol.miktarda bakteri hucresi bulundu korktm simdi ne yapmaliyim acaba

Coook gecmis olsun canim hep iyi seyler dusun.allahin izniyle bebisine kavusacaksin o kotu gunler geride kaldi. Benim de sari lekeler oluyr butun degerler normal ama sadece bol.miktarda bakteri hucresi bulundu korktm simdi ne yapmaliyim acaba
Bakteri hücresi dediğin lökosit mi canim epitel mi

Böylesi uygun ise canını skma canim. Rabbim hepimizin yanında çünkü melek taşıyoruz. Dr lar sadece riskleri söylemekle mükellef illa mikrop kapacak diye birşey yok. Cennetten mis gibi geliyor onlar annesi hiç mikrop mu kapar. Yanasamazlar minnakin yanina. Biz kizimla teyzise dua edeceğiz. Kacta gireceksin inşallah. Herşeyin hazır mı? Eşin yanında mi? Bizden istediğin birşey var mi

Canim benim sağlıcakla al kucagina bebegini.Enfeksiyon falan hiç korkma.Hiç birsey olmaz Allahin izniyle.Doktorun seninle ilgili herseyi biliyor takip ediyor.Süreyi uzatip sizi riske atmak istemedigi icin aliyor bebegi zaten.Yarin hayatinin en anlamli günü bence.Doya doya sarılacaksin yarin kuzuna insallah.Ne zaman müsait olursan bize de haber ver.Dualarimiz seninle.

Cane ilayda canim benim hayirlisi olsun.insallah hersey yolunda gitcek ve minigini sag saglim alcaksin kucagina.dua ediyorum canim senin icin.bebisini bizim icin de op yarin

Günaydın kizlar ben hic iyi degilim dun geceden beri isal kusma agrisindan sabahi sabah ettim o kadar cok sancim vardi ki sabaha kadr sancidan agladim :-( ben artik sezeryanla dogurmaya karar verdim hic mecalim kalmadi oyle yoruldum ki sabaha kadar hala ishalim ve tuvaletimi tutamiyorum midem bulaniyor cok kotuyom

Canım benim çok geçmiş olsun.mikrop kapmış da olabilirsin gebelikten bağımsızdır belki.dr git kesin.en doğrusunu dr un bilir.sezeryan da olacaksa hayırlısı bak günün de geldi zaten.neymiş ne oluyomuş bi öğren bakalım, her şeyin bi çaresi var, hiç geciktirme hadi..

Ayyy canım ya Rabbim kolaylik versin bebeğini kucağına alacağın ani düşün güç toplamaya çalış. Açılma başladı mı.? Dualarimiz seninle.. güzel haberlerle gel inşallah

Saol canim inan hala ishalden ve kusmaktan ayaga kalkamiyorum doktora da gidesim yok dun ordaydim daha pazartesiye kadar disimi sikcam eger gene cogalirsa acil giderim ama suan yatakdan kafami kaldircak halim yok o degil annem ve babam da hasta yanima da cagiramiyorum oturup agliom

Ayyy canım ya Rabbim kolaylik versin bebeğini kucağına alacağın ani düşün güç toplamaya çalış. Açılma başladı mı.? Dualarimiz seninle.. güzel haberlerle gel inşallah
Saol canim acilmama dun bakti doktor ama yoktu bu gidisle sezeryan olcam bu agrilara dayanmak gercekden zor ishalinde bole agri yaptigini gormemistim :-(

Canim ablam da ishal olmuştu doğum öncesi şimdi nette baktım; sebebi bilinmemekle birlikte ishalde bir gerçek doğum belirtisi olabilir diyor.

Canım kıyamam yaa çok geçmiş olsun.bol su iç bari meyve filan çok ye maden suyu iç.eşin gelince gidin dr a canım, acile filan artık nasıl olursa.bozma moralini, bak bebiş her şeyden etkileniyo annesi, kafanı dağıtmaya çalış, kitap oku, tv izle nebilim.ya da bi arkadaşını filan çağır..

Saol canim acilmama dun bakti doktor ama yoktu bu gidisle sezeryan olcam bu agrilara dayanmak gercekden zor ishalinde bole agri yaptigini gormemistim :-(
Normal ya da sezaryen hangisi hayirlsiiysa o olsun canım. Bebeğini de kendini de strese sokma. Konuş yavrunla. Onu çok sevdiğini söyle. Dualarimiz seninle. Rabbim kolaylıklar güzellikler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…