Rahim ağzı doğum yaklaştıkça incelir. İnceldiği içinde bu alanda bulunan kılcak damarlarda çatlama görülür. Bu sebeple akıntılar pembe rengine döner. Bu nişan çoğunlukla bebeğinizin 24 saat içerisinde dünyaya geleceğini belirtir. Ancak doğumdan birkaç gün önce de nişan gelebilir. Bu sebeple nişanınız gelir gelmez doktorunuza haber veriniz.Kızlar bu doğum mukusu/nişanı denilen sey illa kanli ya da koyu renk mi oluyor?Benden bu aksam çok afedersiniz beyaz renkli(yumurta akı kadar beyaz) ve yarım ay şeklinde cok hacimli bir akıntı geldi, daha dogrusu klozet suyuna düşmüş.Sizce nişan beyaz da olabilir mi? Doktor numarasini vermemisti arayip soramiyorum.
Ya karnim asagida degil zaten ve sancimda yok cok rahatim suanda.Bende beyaz nisani olan kimse duymadim suana kadar.Esim de yanimda degil zaten cok uzakta görevde.Bunun icin gece gece ailemi ayaklandirmayim dedim sanci gelmedikceRahim ağzı doğum yaklaştıkça incelir. İnceldiği içinde bu alanda bulunan kılcak damarlarda çatlama görülür. Bu sebeple akıntılar pembe rengine döner. Bu nişan çoğunlukla bebeğinizin 24 saat içerisinde dünyaya geleceğini belirtir. Ancak doğumdan birkaç gün önce de nişan gelebilir. Bu sebeple nişanınız gelir gelmez doktorunuza haber veriniz.
Canim böyle bi bilgi var ama nette. Yani sanirim beyaz olmayacak
Canim normal o bende de oluyo.rahim agzini tikayan seyler dusuyo.rahim incelmeye basliyo.onlar dusmeye baslayinca acilma oluyo.normal yaniKızlar bu doğum mukusu/nişanı denilen sey illa kanli ya da koyu renk mi oluyor?Benden bu aksam çok afedersiniz beyaz renkli(yumurta akı kadar beyaz) ve yarım ay şeklinde cok hacimli bir akıntı geldi, daha dogrusu klozet suyuna düşmüş.Sizce nişan beyaz da olabilir mi? Doktor numarasini vermemisti arayip soramiyorum.
Bebek asagi iniyo canim.merak etme.bende de oluyo.hatta suan karnim o kadar asagida ki oturdugum zaman karnim bacaklarimin ustune degiyo.Karnım aşağıda canım tam göbeğin altı o üçgen bölgede ilk defa bukadar yoğun ve büyük hissettim hareket ondan korktum, nin de öyle mi oluyo
Ben de salı gidicem burdan paylaşalım
Canim bak forumda ekim annelerinden bir bayana dr u bu saatten sonra dönmez daha demis;bebeği baş aşağı düşüyormuş.34 haftalık sen daha ondesin hiç dönmez insaallah. Niye biliyor musun canim başları ağır ya yer çekimine gore daha rahat edermiş bebekler ;bizimkisi mubarek oyle rahat ettiği popoyu bir dayadi annesinin kemiğine hiç insan mı var dusunmuyorum:) bazen öldürüyor acısı. Sevgileri şimdiden öyle büyük ki sesimizi çıkarmiyoruz. Salı güzel haber ver bize insaallah..Büyük hareketler hissediyorum canım
Önceden ayaklarını dayardı minnacık kabarırdı karnım ondan korktum
Ya da iyice aşağı iniyo heralde başka bi şey düşünemedim salı gidicem bakalım inşallah bi sıkıntı yoktur
Cok saol canim az kaldı şükürkaderdene varsa canim cok gecmis olsun kuzum ya.az kaldi sabret
Günaydın canim bizde oglumla aciz ama bnm yatakdan hic kalkasim yokGunaydin anneler
Biz kizimla kurt gibi aciktik diye kalkmak zorundakaldık midede ziller davullar çalıyordu:)
Herkes için güzel bir gün olsun inşaallah.
Hayırlı haberlerin geldiği
Ağrısız sızısız bir gün olsun
Canim nasilsin ;dua ettik biz sana eşime de anlattim:) kim diyor kimCok saol canim az kaldı şükür
Ye canim afiyet olsun;zihninde kısıtlama yapma kendine insanın canı daha bir çok çekiyor sanki. Bende 7 ile başlayan bir kilo görmekten korksam da sanirim artik 70 olacağız teyzis. Veririz canim ya ,emzirme sureci onun peşinden koşturma sureci.Gunaydin guzeller guzeli anneler biz oglumuzla kahvalti oncesi pogaca bile yedik bu aralar zararli.kilo yapici ne varsa canim cekiyr engelleyemiyrm kendimi
Cok saol canim benim sabah sabah guldurdun beni şimdi daha iyiyim sancim kalmadi en azindan karnm aciyor ama oturup kalkarken oluyor sanirim ben iyi usutmusum yarin kontrol var gene bakalim ne dicek doktorumCanim nasilsin ;dua ettik biz sana eşime de anlattim:) kim diyor kim
Kaderde ne varsa diyorum o kim diyor:))
Nasil durumun?
Hep gül insaallah. Canim anlayamiyoruzki havalar bunaltıcıCok saol canim benim sabah sabah guldurdun beni şimdi daha iyiyim sancim kalmadi en azindan karnm aciyor ama oturup kalkarken oluyor sanirim ben iyi usutmusum yarin kontrol var gene bakalim ne dicek doktorum
Vala aynen canim yumurta kapiya dayandi artikHep gül insaallah. Canim anlayamiyoruzki havalar bunaltıcı
E yanmalar basıyor o ayrı
Geceler soğuk
Benimde hafif burnum akti falan korktum grip olacağım diye. Birbirimize az kaldı diyoruz ama Allahin izni ile senin gerçekten az kaldı. Son bi gayret canim Allahin izni ile her şey çok güzel olacak..
Ben 85 oldum cnm 90a dogru kosuyrmYe canim afiyet olsun;zihninde kısıtlama yapma kendine insanın canı daha bir çok çekiyor sanki. Bende 7 ile başlayan bir kilo görmekten korksam da sanirim artik 70 olacağız teyzis. Veririz canim ya ,emzirme sureci onun peşinden koşturma sureci.
Canim bak forumda ekim annelerinden bir bayana dr u bu saatten sonra dönmez daha demis;bebeği baş aşağı düşüyormuş.34 haftalık sen daha ondesin hiç dönmez insaallah. Niye biliyor musun canim başları ağır ya yer çekimine gore daha rahat edermiş bebekler ;bizimkisi mubarek oyle rahat ettiği popoyu bir dayadi annesinin kemiğine hiç insan mı var dusunmuyorum:) bazen öldürüyor acısı. Sevgileri şimdiden öyle büyük ki sesimizi çıkarmiyoruz. Salı güzel haber ver bize insaallah..
Bebek asagi iniyo canim.merak etme.bende de oluyo.hatta suan karnim o kadar asagida ki oturdugum zaman karnim bacaklarimin ustune degiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?