Muhim kaç kg aldigin 60ile başladım canim 70e vardım dahada alir miyiz? 1ayda ne kadar aliriz kiBen 85 oldum cnm 90a dogru kosuyrm
Yega cok sagol inan icim rahatladi.demekki olabiliyormus yani.dün abartip 3,5 km yürüdükten sonra oldu öyle zaten.yarin dr bakar artik acilma olmus mu diye.Canim normal o bende de oluyo.rahim agzini tikayan seyler dusuyo.rahim incelmeye basliyo.onlar dusmeye baslayinca acilma oluyo.normal yani
Evet cnm ben 70 dim simdi 85imMuhim kaç kg aldigin 60ile başladım canim 70e vardım dahada alir miyiz? 1ayda ne kadar aliriz ki
Maasallah size canim ben odadan odaya.bile zor hareket ediyrm disari nerdeyse gunlerdir cikmiyrm annesi baya.tembellik yapiyr insaallah dogum zor olmazYega cok sagol inan icim rahatladi.demekki olabiliyormus yani.dün abartip 3,5 km yürüdükten sonra oldu öyle zaten.yarin dr bakar artik acilma olmus mu diye.
Ayy canim benim kiyamam sana.Olsun geçecek az kaldi.Hareket edince insan kendine geliyor.kendi temponda yavas yavas yürüyebilirsin esinle sohbet ede ede.sonunda güzel bir dondurma ismarla kendine serin serin oh mis.psikolojik olarak iyi geliyor herseyden once.yapamazsan da canin sagolsun ama kendini o kadar eve kapatma.hala çok güzelsin anniş ayrica azcik tadini cikar hamileliginMaasallah size canim ben odadan odaya.bile zor hareket ediyrm disari nerdeyse gunlerdir cikmiyrm annesi baya.tembellik yapiyr insaallah dogum zor olmaz
Tesekkur ederim cnm senden aldigim gucle aksam yuruyuseeee cikiyrzzzzzzzAyy canim benim kiyamam sana.Olsun geçecek az kaldi.Hareket edince insan kendine geliyor.kendi temponda yavas yavas yürüyebilirsin esinle sohbet ede ede.sonunda güzel bir dondurma ismarla kendine serin serin oh mis.psikolojik olarak iyi geliyor herseyden once.yapamazsan da canin sagolsun ama kendini o kadar eve kapatma.hala çok güzelsin anniş ayrica azcik tadini cikar hamileligin
Heyt kim tutar seni.Cok iyi gelecek çık açıl biraz keyfine bak.Bide pedometre diye bir uygulama var.Tlf nuna onu indirip ne kadar yürüdüğünü takip edebilirsin.Tesekkur ederim cnm senden aldigim gucle aksam yuruyuseeee cikiyrzzzzzzz
Yega cok sagol inan icim rahatladi.demekki olabiliyormus yani.dün abartip 3,5 km yürüdükten sonra oldu öyle zaten.yarin dr bakar artik acilma olmus mu diye.
Ayy çok tatlısın softwind:)) yok yürüyüş ortasinda sıkışmıyorum.elime su sisesi falan almiyorum zaten yururken icmeyim diye o zaman geliyo cunku. Bazen gelse de tutuyorum sonra geciyo unutuyorum cisim oldugunu:)eve gelince yada bi yere biseyler icmeye girince ilk is lavabo ama tabi:)Canım maşallah iyi yürümüşsün de, hiç çişin gelmiyo mu yürürken? Ben bi dışarı çıkayım, habire wc ye gidiyorum yürümesi sıkıntı değil de..sırf bu yüzden wc yakın olan yerlere gidiyoruz
Ayy çok tatlısın softwind:)) yok yürüyüş ortasinda sıkışmıyorum.elime su sisesi falan almiyorum zaten yururken icmeyim diye o zaman geliyo cunku. Bazen gelse de tutuyorum sonra geciyo unutuyorum cisim oldugunu:)eve gelince yada bi yere biseyler icmeye girince ilk is lavabo ama tabi:)
Canim belirtiler var mı tık yok mu:) ben dedim sana 10uKızlar ben vazgeçtim dogurmayacagim(her gün bugün doguracagim dedim olmadı ters tepti bakalım nolacak bundan sonra)
Acilma oldu mu olmadimi bilemem ama benim de bi suredir bahsettigin gibi kucuk beyaz parcalar dusuyo canim.2 hafta once baslamisti acilmam 1cm di.yarin kontrolum var bakalim ne diyecekYega cok sagol inan icim rahatladi.demekki olabiliyormus yani.dün abartip 3,5 km yürüdükten sonra oldu öyle zaten.yarin dr bakar artik acilma olmus mu diye.
Yooookkkk nerdeeeee 40 tamamlayacagiz bu gidişleCanim belirtiler var mı tık yok mu:) ben dedim sana 10u
Günaydın canım. .kontrol ler iyidir inşallah. .merak etme arkandan geliyorum BenKizlaŕr Günaydın ben henuz dogurmamakta diretiyorum dun sezeryan olmakda kararliydim ama suan hastanede korkudan ondanda vazgectim
Ben şahsen çok istiyorum kırkı doldurmak hele birde benim dr 34.haftaya kafa takmıştı ya inat yaptim. Sen niçin şimdi gelsin istiyorsun canim yeter bu kadar içeride mi diyorsun:)?Yooookkkk nerdeeeee 40 tamamlayacagiz bu gidişlesağlıkla olsunlar da napalım keyiflerini bekleyecegiz artik
Gunaydin canim,anlik düşünme i dikisler bir ömür seninle yaşayacak dr bir karar versin korkmasin Allahin izniyle;bizi de bilgilendir durumundan ..Kizlaŕr Günaydın ben henuz dogurmamakta diretiyorum dun sezeryan olmakda kararliydim ama suan hastanede korkudan ondanda vazgectim
38 haftadır evime 1 kere bile gidemedim canım bayramdan Sonra eşimin gitmesi gerekecek yine ayrı kalacaz. Şimdi doğar hayirlisiyla bir aksilik çıkmazsa inşallah eşimle bebisimizle evimize gidebilirizBen şahsen çok istiyorum kırkı doldurmak hele birde benim dr 34.haftaya kafa takmıştı ya inat yaptim. Sen niçin şimdi gelsin istiyorsun canim yeter bu kadar içeride mi diyorsun:)?
Dusundum onu hatta hadi olsun doğum diye dua edecektim;dedim dur. En güzeli hayırlısı diye dua etmek. Sizin canınız sağ olsun da gideceksin insaallah canim,dogum sonrasi tekrar mi evde kalmayacaksin38 haftadır evime 1 kere bile gidemedim canım bayramdan Sonra eşimin gitmesi gerekecek yine ayrı kalacaz. Şimdi doğar hayirlisiyla bir aksilik çıkmazsa inşallah eşimle bebisimizle evimize gidebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?