2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tabi ki hayırlısı olsun canım. Evlatlarimizin hepsi hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Bir sıkıntı çıkmazsa inşallah doktora soracağız 20si çıkınca falan gidelim arabamizla diyoruz. yol çok uzun nasıl yaparız çocuğu hasta etmeden diye bi sürü sorular var kafamızda.yaz tatiline kadar gelmeyi düşünmuyoruz. Artik bizde evimize gitmeyi çok istiyoruz birbirimizden ve evimizden çok ayrı kaldik

Kızlar bütün gece uyuyamadım yanlarım ağrıyo tüm sırtım belim heryerim ağrıyo
Yanıma yatınca bebiş hareket ediyo sırtüstü yatınca kasıklarımdan çekiliyo bi şey,ne yaptıysam bi türlü yatamadım rahat edemedim.şimdi de sırtım her yerim ağrıyo.siz nasıl yatıyosunuz, rahat edebiliyo musunuz?

Yok nerde rahat yatmak canim.bi taraftan bi tarafa donerken bile karnim agriyo.kilo yok sislik yok gobek desen cok buyuk degil bu haldeyim.asiri kilo alanlarin Allah yardimcisi olsun.

Acayip sinirliyim kizlar ya.bugun randevum vardi.sabah kalktim cocugu okula biraktim.apar topar dus aldim.sacimi zor kurutup son gaz randevuya yetiseyim diye kosturduk.randevu alacagimiz yerde kaydim cikmiyo.zar zor hallettik.kostur kostur randevu bolumune gittim artik nefes nefese kaldim gec kaliyoruz diye.doktor yok.gel de delirme.
Sekreter eve mektup gonderdik randevu dundu diyo.sabah sabah o kadar kosturmaya mi yanayim mektubun ulasmadigina mi.yarin sabahin korune randevu verdi.nts ye bagliycak.ooffff cidden sinir oldum

Canim ben 1 aydir yatakta degil kanepede yatiyrm yatak yuksek geliyr ve her bir yanimda yastiklarla uyumaya calisiyrm

Tesekkur ederim cnm senden aldigim gucle aksam yuruyuseeee cikiyrzzzzzzz
Ben de hic yuruyus yapmiyorum canim.aslinda yapmak lazim ama.gerci ben evde cok hareketliyim hic durmuyorum.birde 4 katli apartmanda oturuyorum.gunde en az 1 kez merdivenleri cikiyorum.bakalim gorcekmiyim faydasini

Kizlaŕr Günaydın ben henuz dogurmamakta diretiyorum dun sezeryan olmakda kararliydim ama suan hastanede korkudan ondanda vazgectim
Hic gulecegim yoktu canim valla.Allah iyiligini versin.valla vakti gelince diretemiyceksin gelecek bebis.yapacak bisey yok.bi solukta gelsin insallah

Eve mektup mu gönderiyolar? Bi zahmet ni ye aramıyolar ki? Çok enteresanmış sizin orda iletişim..
Canım boşver, hakkaten sinir bozucu..ben olsam ben de çok sinirlenirdim.vardır bi hayır..
Yarın sabah ben de nst ye gidicem.hakkımızda hayırlısı..

Canim ben 1 aydir yatakta degil kanepede yatiyrm yatak yuksek geliyr ve her bir yanimda yastiklarla uyumaya calisiyrm

Kanepede hiç rahat edemiyorum.benim de tüm boşlukları dolduruyo eşim yastıkla sağolsun da, olmuyo.simit alıcam artık göbüşü koycam ortaya yüzüstü yatıcam olmadı bi o kaldı denemediğim..

Kizlarr gene benn yarin icin doktorum sezeryana karar verdi sabah 5 bucukda orda olcam 8 gibi alacakmis bende heyecan korku doruklarda dua edin bana hayirlisiyla ogluma kavusayim inşallah

Kizlarr gene benn yarin icin doktorum sezeryana karar verdi sabah 5 bucukda orda olcam 8 gibi alacakmis bende heyecan korku doruklarda dua edin bana hayirlisiyla ogluma kavusayim inşallah
Canım benim Allah yardımcınız olsun! İnşallah kolaylıkla sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına.dualarımız sizinle..ayy ben de çok heycanlandım bak!!!
Neden sezeryan dedi, normal neden değil?

Canım benim Allah yardımcınız olsun! İnşallah kolaylıkla sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına.dualarımız sizinle..ayy ben de çok heycanlandım bak!!!
Neden sezeryan dedi, normal neden değil?
Aminnn inşallah canim günü normalde gecti doktorum suni sanci vercem dedi bende istemiorum dedim sezeryana karar verdik

Canim o kadar korkulacak bir sey degildir inan aslinda ben de cok sacma ama agdadan daha cok korkuyrm doguma karsi pek korkum yok yarin ogluna kavusacaksin allahin izniyle

Canim o kadar korkulacak bir sey degildir inan aslinda ben de cok sacma ama agdadan daha cok korkuyrm doguma karsi pek korkum yok yarin ogluna kavusacaksin allahin izniyle
Evet canim hayirlisiyla inşallah kavuscam ayy nasil bi duygu o kadar cok merak icindeyim ki nasil bakcam nasil bisey oyy oyy ben anne oluyorum ya hala kendime inanamiyorum

En azından bir karar var artık canim;sağlıkla gelsin hayırlısı olsun.dualarimiz sizinle. Esimin bir arkadaşının eşi doğum yapmış fotoğraf göndermişler biz de girecek miyiz gerçekten o günleri,ayni duyguları paylaşıyoruz hepimiz. Biz inanamasak da onlar inandiracaklar bizi kendilerine. Gece bi aglasinlar göreceğiz biz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…