2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Aynen canim ben de ayni durumdayim sen ne zaman doktora gittin ve.gideceksin ben yarin gidecegm cook hwyecanliyim

Aynen canim ben de ayni durumdayim sen ne zaman doktora gittin ve.gideceksin ben yarin gidecegm cook hwyecanliyim
ben keseyi geçen hafta gördüm haftaya da kalp atışı dinlemeye gideceğiz sen yarın duyabilirsin herhalde kalp atışını :)

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah biran evvel yoluna girer her şeylerin,anneler olmasa napıcaz di mi , benimki de dün temizliğimi yaptı sağolsun. Bak biz de anne olucaz Biz de inşallah bizimkiler gibi oluruz ay çok duygulandım. Bol bol dinlen canım şu 3 ayı atlatalım çok daha kolay olucak inşallah.

Buyumeye basladigi icin kasiniyofur catlamanin da belirtisidir o gerilimden.. benm gogusler irilesti ama o kdr hassas diil karnim cok cikti ve kasintilar basladi (evt daha cok erken) kreme baslamistim elimdeki dogal katkili kremle bgn mustela siparisim geldi onunla devam edecegim

Kizlar regl günüme daha 5 gün falan var ama kasıklarim ağrıyor ve üzerimde çok büyük bi yorgunluk halsizlik var sizce neden kaynaklaniyor gebelik olabilir mi ?

Ve göğüslerim de şişkinlik ve agrida çok var sizce kan testi yaptırmama gerek var mı veya yaptırsam çıkar mı ?

ay ne dediysen bende de var valla ne yapsak ki :)

Benimde kasıklarim da cok ağrı var adetime daha 5 gün var o yüzden test yapsam çıkmaz diye günüm den geçmesini bekliycem dua edin bana

Kizlar cevap yazın bana ne yapmalıyım sizce bana yardımcı olun lütfen
Bikaç gün daha bekleyip test yap Canım.çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine benziyor.bende hamile olana kadar her ay kesin hamileyim kasıklarım ağrıyo yorgunum bulantım var diyordum ama hep adet oluyordum.hamile kaldığım ay aksine hiç bişey olmadı ben kesin yine değilimdir ama test yapym dedim.adetime 2gün kala ucuz bi test alıp yaptım pozitif çıktı.biraz psikolojik oluyor aslında hissettiğimiz şeyler en iyisi zorda olsa beklemek

Kızlar dün ve bugün karnımda aynı yerden kas seyirmesi gibi pıt pıt lar hissettim. Bir müddet devam etti. İlk gün umursamadım ama ikinci gün aynı yer aynı tipte atışlar olunca dikkatimi çekti. Sanırım hissettiriyor kendini arada ve bu inanılmaz birşey. Böyle hisseden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…