Aynen canim ben de ayni durumdayim sen ne zaman doktora gittin ve.gideceksin ben yarin gidecegm cook hwyecanliyimhamilelik güzel gidiyor bulantım yok ama iştahımda yok zorla yiyorum geçer heralde
amin canım benimki rahat geçiyor mide bulantım yok ama bazen kısa süren kasık ağrım oluyor senin de iyi geçiyordur umarım ben sürekli merak ediyorum içerde neler oluyor aynı şeyleri okuyorum bazen çok mucizevi bir duygu:)
ben keseyi geçen hafta gördüm haftaya da kalp atışı dinlemeye gideceğiz sen yarın duyabilirsin herhalde kalp atışını :)Aynen canim ben de ayni durumdayim sen ne zaman doktora gittin ve.gideceksin ben yarin gidecegm cook hwyecanliyim
Insaallah canim insaallahben keseyi geçen hafta gördüm haftaya da kalp atışı dinlemeye gideceğiz sen yarın duyabilirsin herhalde kalp atışını :)
Gozun aydin cnm.insaallah ben.de yarin duyacagim doktor bir daha ne zaman cagirdiBende bugün 7+1 im doktora gittim kalp atışını duydum çok şükür çok farklı bişeymiş
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah biran evvel yoluna girer her şeylerin,anneler olmasa napıcaz di mi , benimki de dün temizliğimi yaptı sağolsun. Bak biz de anne olucazAy cok saol canimmm ya ben dvamli yatmak zorundayim dusuk vecerken dogumriskim var ole her dakka ayakda duramiyorun 6ogun doktor banada dedi ama kalkip hazirlamak ayakdaolmak lazim bi sabah esimle bide aksam esimle yiyorum o yuzden oluyo farkindayim okullar kapansada bi an once annem gelse diye bekliyorum
Teşekkürederim canım sende yarın bebişin kalbini duyarsınGozun aydin cnm.insaallah ben.de yarin duyacagim doktor bir daha ne zaman cagirdi
Buyumeye basladigi icin kasiniyofur catlamanin da belirtisidir o gerilimden.. benm gogusler irilesti ama o kdr hassas diil karnim cok cikti ve kasintilar basladi (evt daha cok erken) kreme baslamistim elimdeki dogal katkili kremle bgn mustela siparisim geldi onunla devam edecegimKızlar, benim göğüslerim acayip doldu, büyüdü ve çok sızlıyo özellikle yanlardan. Bi de son günlrde kaşınmaya başladı, acaba yağlanmaya başlasak mı?Çatlamasından korkuyorum. Erken mi sizce, sizde durumlar nasıl??
Gozun aydinBende bugün 7+1 im doktora gittim kalp atışını duydum çok şükür çok farklı bişeymiş
Erken gebelik testi var cnm ben regle 5gun kala yaptim cikti super bisiKizlar regl günüme daha 5 gün falan var ama kasıklarim ağrıyor ve üzerimde çok büyük bi yorgunluk halsizlik var sizce neden kaynaklaniyor gebelik olabilir mi ?
ay ne dediysen bende de var valla ne yapsak ki :)Kızlar, benim göğüslerim acayip doldu, büyüdü ve çok sızlıyo özellikle yanlardan. Bi de son günlrde kaşınmaya başladı, acaba yağlanmaya başlasak mı?Çatlamasından korkuyorum. Erken mi sizce, sizde durumlar nasıl??
Kan testinde belki cikarKizlar cevap yazın bana ne yapmalıyım sizce bana yardımcı olun lütfen
Teşekkürederim canımmGozun aydinayniymis bizim gunumuz.
Ben de cumartesi duydum pitpitpit
Bikaç gün daha bekleyip test yap Canım.çünkü adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine benziyor.bende hamile olana kadar her ay kesin hamileyim kasıklarım ağrıyo yorgunum bulantım var diyordum ama hep adet oluyordum.hamile kaldığım ay aksine hiç bişey olmadı ben kesin yine değilimdir ama test yapym dedim.adetime 2gün kala ucuz bi test alıp yaptım pozitif çıktı.biraz psikolojik oluyor aslında hissettiğimiz şeyler en iyisi zorda olsa beklemekKizlar cevap yazın bana ne yapmalıyım sizce bana yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?