2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Aa karnın çıktı mı, bende hiç bişi yok daha, gerçi midemden yiyemiyorum ki, 1 kilo bile vermişim
Bu mustelayı çok duydum da hiç araştıramadım, kullanmış mıydın önceden sen? Tavsiye eder misin?

Ben daha hissedemedim canm bilantilardan onu hic hissetmedim ama cokkk merak ediyorum nasil bi duygu diye

Benmde oluyo oyle ama bebek degldir ya daha hissedemeyz ki ne blym cok kuck ya :)

Biz de cumartesi günü gittik doktora eşimle bebeğimizi gördük çok şükür kalp atışlarını da duyduk bende bulantı arasıra oluyor ama kusmadım hiç. Kasık mide ve karın ağrısı oluyor.

Biz de cumartesi günü gittik doktora eşimle bebeğimizi gördük çok şükür kalp atışlarını da duyduk bende bulantı arasıra oluyor ama kusmadım hiç. Kasık mide ve karın ağrısı oluyor.
Maşallah canim cok sevindim kalp atislarini duyduguna ve de coj sanslisin kusmadigin icin 4. Haftaya girdigimden beri kusmadgm gun yok henuz canim ama sorun degil minigim iyi olsun da ben ona raziyim

Aynı seyler canim 5 kilo verdim simdiden
Sen baya vermişsin canım ya, gerçi benden ileri gebeliğin. Ben senin haftana gelince nasıl olurum kimbilir.. Ama boşver, zaten 3 aydan sonra alınıyomuş kilo, daha zayıf başlamak daha iyi oluyo diyolar.Minişlerimiz sağlıklı olsun da..

Ewet verdim canm bende inanamadm ilk basta dert degil o iyi olsun yeter simdi bulanti olmayinca endise eder oldum artik ona da alistim

Maşallah canim cok sevindim kalp atislarini duyduguna ve de coj sanslisin kusmadigin icin 4. Haftaya girdigimden beri kusmadgm gun yok henuz canim ama sorun degil minigim iyi olsun da ben ona raziyim
Teşekkür ederim :) evet onlar iyi olsunlar da sağlıkla hamileliğimizi geçirip kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Duymustum ve bi arkadasim kullaniyodu cok memnundu katki maddesi yok bebek dostu urun. Karnim cikti ama benm ztn azcik fazla yesem yada tuvaletimi tutsam hemen cikardi karnim onceden de normal yani istahim da yerindr 1kilo aldim basindan beri de bekliyodum karnimin erken cikmasini

Ah canm ne uc ayi önumde kiritik 6 ay var bi erken dogumum bide dusugum var Allahim hepimizeevltlarimizi kucaginmiza sag saglim almayi nasip etsin her gun ne zaman kaybedicem duygusuyla yasiyorum Allahim kimseye evlat acisi vermesn sanada hayirli dogum nasip olsun insallah

Canım benim çok üzüldüm inan. Dur bakalım düzelir durumlar Allah büyük öyle stres yapma sürekli dua et Allah a sığın, gerisi tevekkül.Hepimiz alıcaz minişlerimizi inşallah kucağımıza, kimimiz kolay kimimiz zor. Bizlerin de kimsenin de garantisi yok canım benim, gaibi bilemeyiz biz. Rabbim yardımcın olsun , İNŞALLAH geçer tüm sıkıntıların, bugünler anı olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…