Aa karnın çıktı mı, bende hiç bişi yok daha, gerçi midemden yiyemiyorum ki, 1 kilo bile vermişimBuyumeye basladigi icin kasiniyofur catlamanin da belirtisidir o gerilimden.. benm gogusler irilesti ama o kdr hassas diil karnim cok cikti ve kasintilar basladi (evt daha cok erken) kreme baslamistim elimdeki dogal katkili kremle bgn mustela siparisim geldi onunla devam edecegim
Ben daha hissedemedim canm bilantilardan onu hic hissetmedim ama cokkk merak ediyorum nasil bi duygu diyeKızlar dün ve bugün karnımda aynı yerden kas seyirmesi gibi pıt pıt lar hissettim. Bir müddet devam etti. İlk gün umursamadım ama ikinci gün aynı yer aynı tipte atışlar olunca dikkatimi çekti. Sanırım hissettiriyor kendini arada ve bu inanılmaz birşey.Böyle hisseden var mı?
Aynı seyler canim 5 kilo verdim simdidenAa karnın çıktı mı, bende hiç bişi yok daha, gerçi midemden yiyemiyorum ki, 1 kilo bile vermişim
Bu mustelayı çok duydum da hiç araştıramadım, kullanmış mıydın önceden sen? Tavsiye eder misin?
Benmde oluyo oyle ama bebek degldir ya daha hissedemeyz ki ne blym cok kuck ya :)Kızlar dün ve bugün karnımda aynı yerden kas seyirmesi gibi pıt pıt lar hissettim. Bir müddet devam etti. İlk gün umursamadım ama ikinci gün aynı yer aynı tipte atışlar olunca dikkatimi çekti. Sanırım hissettiriyor kendini arada ve bu inanılmaz birşey.Böyle hisseden var mı?
Vala annem 3 aylikken hissetmis canim bilmiorm bizimkiler hissettirecek miBenmde oluyo oyle ama bebek degldir ya daha hissedemeyz ki ne blym cok kuck ya :)
Maşallah canim cok sevindim kalp atislarini duyduguna ve de coj sanslisin kusmadigin icin 4. Haftaya girdigimden beri kusmadgm gun yok henuz canim ama sorun degil minigim iyi olsun da ben ona raziyimBiz de cumartesi günü gittik doktora eşimle bebeğimizi gördük çok şükür kalp atışlarını da duydukbende bulantı arasıra oluyor ama kusmadım hiç. Kasık mide ve karın ağrısı oluyor.
Sen baya vermişsin canım ya, gerçi benden ileri gebeliğin. Ben senin haftana gelince nasıl olurum kimbilir.. Ama boşver, zaten 3 aydan sonra alınıyomuş kilo, daha zayıf başlamak daha iyi oluyo diyolar.Minişlerimiz sağlıklı olsun da..Aynı seyler canim 5 kilo verdim simdiden
Ewet verdim canm bende inanamadm ilk basta dert degil o iyi olsun yeter simdi bulanti olmayinca endise eder oldum artik ona da alistimSen baya vermişsin canım ya, gerçi benden ileri gebeliğin. Ben senin haftana gelince nasıl olurum kimbilir.. Ama boşver, zaten 3 aydan sonra alınıyomuş kilo, daha zayıf başlamak daha iyi oluyo diyolar.Minişlerimiz sağlıklı olsun da..
Teşekkür ederim :) evet onlar iyi olsunlar da sağlıkla hamileliğimizi geçirip kucağımıza alırız inşallah hepimizMaşallah canim cok sevindim kalp atislarini duyduguna ve de coj sanslisin kusmadigin icin 4. Haftaya girdigimden beri kusmadgm gun yok henuz canim ama sorun degil minigim iyi olsun da ben ona raziyim
Duymustum ve bi arkadasim kullaniyodu cok memnundu katki maddesi yok bebek dostu urun. Karnim cikti ama benm ztn azcik fazla yesem yada tuvaletimi tutsam hemen cikardi karnim onceden de normal yani istahim da yerindr 1kilo aldim basindan beri de bekliyodum karnimin erken cikmasiniAa karnın çıktı mı, bende hiç bişi yok daha, gerçi midemden yiyemiyorum ki, 1 kilo bile vermişim
Bu mustelayı çok duydum da hiç araştıramadım, kullanmış mıydın önceden sen? Tavsiye eder misin?
Canım benim çok üzüldüm inan. Dur bakalım düzelir durumlar Allah büyük öyle stres yapma sürekli dua et Allah a sığın, gerisi tevekkül.Hepimiz alıcaz minişlerimizi inşallah kucağımıza, kimimiz kolay kimimiz zor. Bizlerin de kimsenin de garantisi yok canım benim, gaibi bilemeyiz biz. Rabbim yardımcın olsun , İNŞALLAH geçer tüm sıkıntıların, bugünler anı olur canım...Ah canm ne uc ayi önumde kiritik 6 ay var bi erken dogumum bide dusugum var Allahim hepimizeevltlarimizi kucaginmiza sag saglim almayi nasip etsin her gun ne zaman kaybedicem duygusuyla yasiyorum Allahim kimseye evlat acisi vermesn sanada hayirli dogum nasip olsun insallah
Ayni gunlerdyz hayrli olsn:)Merhaba Melis ben. yeni üye oldum herkese selamlar. Ben de Ocak ta hamile olduğunu öğrenenlerdenim. Herkese güzel bir hamilelik dilerim.
Hadi bakalm insaallah :)Vala annem 3 aylikken hissetmis canim bilmiorm bizimkiler hissettirecek mi
Sana da hayırlı olsun sağlıklı geçsin günlerimiz :)Ayni gunlerdyz hayrli olsn:)
Çok normal ben de senin gibiyim. Akşamları da yemek yer yemez uyuyakalıyorum.Kızlar acayip uykum geliyo, kafamı tutamıyorum, hiç halim gücüm yok , sizde nasıl durumlar
İşteyim, çok zorlanıyorum yaÇok normal ben de senin gibiyim. Akşamları da yemek yer yemez uyuyakalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?