İşteyim, çok zorlanıyorum yaşöyle bi uyusam , 7 ay sonra uyansam....
Hayirli olsun canim hoşgeldin aramizaMerhaba Melis ben. yeni üye oldum herkese selamlar. Ben de Ocak ta hamile olduğunu öğrenenlerdenim. Herkese güzel bir hamilelik dilerim.
HoşbuldumHayirli olsun canim hoşgeldin aramiza
Ben de işteyim çalışırken daha zor 5dk uyusam çok iyi gelecekmiş gibi sanki
Aminn canımAllah yardımcımız olsun...
Aynen canım bende de öyle ayağa kalkacak halim bile yokKızlar acayip uykum geliyo, kafamı tutamıyorum, hiç halim gücüm yok , sizde nasıl durumlar
iyidir sen nasılsın? Doktora gidip ultrasonda göreceğim günü iple çekiyorum.Kizlar merhaba .nasilsiniz? Bebisler ne alemde?
Geçen hafta 19 mm di benim minişim, kalbini duyduk, kuzu kuzu yatıyodur göbüşümde. Annesini çok yoruyo amaKizlar merhaba .nasilsiniz? Bebisler ne alemde?
Sürekli uykum var.Kizlar merhaba .nasilsiniz? Bebisler ne alemde?
Canim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versinCanım benim çok üzüldüm inan. Dur bakalım düzelir durumlar Allah büyük öyle stres yapma sürekli dua et Allah a sığın, gerisi tevekkül.Hepimiz alıcaz minişlerimizi inşallah kucağımıza, kimimiz kolay kimimiz zor. Bizlerin de kimsenin de garantisi yok canım benim, gaibi bilemeyiz biz. Rabbim yardımcın olsun , İNŞALLAH geçer tüm sıkıntıların, bugünler anı olur canım...
Canımmm, okadar üzüldüm ki inan. Rabbim sağlık versin , sana bi şey olmasın yine denersiniz.Çok geçmiş olsun inan ne diyeceğimi bilemedim.Bunda da vardır bi hayır, kürtajdan sonra bebeği olan çok var, sizin de olur inşallah...Canim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versin
Çok üzüldüm yaCanim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versin
Cok saol canimmm snde kendne ii bak allaha emanet olÇok üzüldüm ya
Canım benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu 7 haftalıkken. 30 Eylül'de aldırmıştık. O zaman çok üzülmüş, çok ağlamıştım. Ama doktorum şunu demişti 'Çok şanslısın hamile kalabiliyorsun'
İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Allah sabır versin. İlk üç ayda doktorların yapabileceği hiç bir şey yok.
Geçmiş olsun, sen kendine iyi bak.
Ben sana yazarim simdi hic ii deilimCok saol canimmm snde kendne ii bak allaha emanet ol
Cok saol canim allahim hepinizden razi olsun hic ii deilim icim daraliyo dikkat et kendineCanımmm, okadar üzüldüm ki inan. Rabbim sağlık versin , sana bi şey olmasın yine denersiniz.Çok geçmiş olsun inan ne diyeceğimi bilemedim.Bunda da vardır bi hayır, kürtajdan sonra bebeği olan çok var, sizin de olur inşallah...
Canim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versin
Canım Rabbim yardımcın olsun üzülme yeniden olur inşallah demekki nasibinde yokmuş bende ilk bebğimi kaybettim Rabbim tekrar nasip etti herşeyin hayırlısı
nilderya canım çok üzüldüm içini ferah tut inşallah en yakın zamanda tekrar hamilelik yaşarsın dualarım seninleCanim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?