2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versin

Kizlar beta hcg testi yaptım 0.00 çıktı sizce bu ne demek oluyor bunu taşıyan var mı doktor bile anliyamadi sonucun neden sıfır çıktığını

Canim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versin
Canımmm, okadar üzüldüm ki inan. Rabbim sağlık versin , sana bi şey olmasın yine denersiniz.Çok geçmiş olsun inan ne diyeceğimi bilemedim.Bunda da vardır bi hayır, kürtajdan sonra bebeği olan çok var, sizin de olur inşallah...

Çok üzüldüm ya
Canım benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu 7 haftalıkken. 30 Eylül'de aldırmıştık. O zaman çok üzülmüş, çok ağlamıştım. Ama doktorum şunu demişti 'Çok şanslısın hamile kalabiliyorsun'
İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Allah sabır versin. İlk üç ayda doktorların yapabileceği hiç bir şey yok.
Geçmiş olsun, sen kendine iyi bak.

Cok saol canimmm snde kendne ii bak allaha emanet ol

Cok saol canim allahim hepinizden razi olsun hic ii deilim icim daraliyo dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…