2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar neden kimse bana cevap vermiyor kan testim 0.00 çıktı bunu sorduk kimse cevap yazmadi
cnm ben okudumdaa yazını anlayamadım doktrun nıye sasırmıs onu da hıc anlmıs degılım bnde ıkı ay önce yaptrmst m 0.01 cıkmıştı

Gebe misin şuanda sonucun öyle çıkmış
bence acıldekı doktor karıstrmıs senın kafanı negaıtt her halukarda sonucc doktorun eksıklıgınden kaynaklanıo ssana yeterınce acıklama yapmamıss
ben ıkı ay once kanda baktrmıstım

Aynen bazi saglik kuruluslari 0 virgulden sonrasini gostermiyor sonucta... Ondan kaynakli 0 yazan olabiliyor ya da 0.0 yazanda oluyor.. Normal yani 0 gbi degerlerin cikmasi gebelik yoksa... 5den yukarisi gebelik var demek orasi virgülüne kadar cikiyor...

hamısler ara ara sag tarafnz da kasık bölgesıne dogruu ısmını koyamadgnz bır his oluomu

Ben genellikle sol tarafimda hissediyorum cnm.ama normal yani rahim buyuyo
Ilk hamileligin mi canim senin ?
evet cnm ılk hamılelıgımm solda hıssedılırse kız sagda hıssedılırse erkekk dıyolar bakalım allah saglıklaa kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah devamlı bır korkuyla yasıyorum

evet cnm ılk hamılelıgımm solda hıssedılırse kız sagda hıssedılırse erkekk dıyolar bakalım allah saglıklaa kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah devamlı bır korkuyla yasıyorum
Amin canim insallah
.hepimize hayirli dogumlar versin rabbim.benim 2.hamileligim.5 yasinda oglum ama onda da hep solda hissederdim ben.kafam karisti simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…