Tatlım yalnız kalma, dua et Allah a sığın, bizim dualarımız da seninle...Cok saol canim allahim hepinizden razi olsun hic ii deilim icim daraliyo dikkat et kendine
cnm ben okudumdaa yazını anlayamadım doktrun nıye sasırmıs onu da hıc anlmıs degılım bnde ıkı ay önce yaptrmst m 0.01 cıkmıştıKizlar neden kimse bana cevap vermiyor kan testim 0.00 çıktı bunu sorduk kimse cevap yazmadi
bence acıldekı doktor karıstrmıs senın kafanı negaıtt her halukarda sonucc doktorun eksıklıgınden kaynaklanıo ssana yeterınce acıklama yapmamıssGebe misin şuanda sonucun öyle çıkmış
Kizlar neden kimse bana cevap vermiyor kan testim 0.00 çıktı bunu sorduk kimse cevap yazmadi
Hamile olmadigin icin 0 dir. Dr neden sasirdi ki..Kizlar neden kimse bana cevap vermiyor kan testim 0.00 çıktı bunu sorduk kimse cevap yazmadi
Gorursun canim insallah.ben de iyiyim simdilik.biraz mide bulantim vardi 2 haftadir ama azaldi cok sukur .gerci cok degildi ama o bile rahatsiz etti.iyidir sen nasılsın? Doktora gidip ultrasonda göreceğim günü iple çekiyorum.
Normal canim.bol bol dinlen ne kadar sakin bi hamilelik olursa bebeklerde o kadar sakin oluyo dogunca.Sürekli uykum var.
Resmen ayakta uyuyorum :)))
Ben 3 hafta once gittigimde 5 mm di.cuma gunu bakalim kalp atisini duymaya gitcem.bu arada dogum yapacagimiz tarihler ayni .Geçen hafta 19 mm di benim minişim, kalbini duyduk, kuzu kuzu yatıyodur göbüşümde. Annesini çok yoruyo ama
Ben genellikle sol tarafimda hissediyorum cnm.ama normal yani rahim buyuyohamısler ara ara sag tarafnz da kasık bölgesıne dogruu ısmını koyamadgnz bır his oluomu
evet cnm ılk hamılelıgımm solda hıssedılırse kız sagda hıssedılırse erkekk dıyolar bakalım allah saglıklaa kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah devamlı bır korkuyla yasıyorumBen genellikle sol tarafimda hissediyorum cnm.ama normal yani rahim buyuyo
Ilk hamileligin mi canim senin ?
Amin canim insallahevet cnm ılk hamılelıgımm solda hıssedılırse kız sagda hıssedılırse erkekk dıyolar bakalım allah saglıklaa kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah devamlı bır korkuyla yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?