2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Amin canim insallah
.hepimize hayirli dogumlar versin rabbim.benim 2.hamileligim.5 yasinda oglum ama onda da hep solda hissederdim ben.kafam karisti simdi.
amın cnm ınsallah bnedee bır kıtapta okudumm kadın eger sagda hıssedıyorsa ve yurumeye basladgnda ılk sagdan baslıosa sag elle bıseyler alıosa erkekk tam tersi kız dıye demekkııı bu tezı senın oglunla yıkıyoruzzz :))) erkek bebekte belırtıler ne oluyor pekı idrar rengın nasıldı

Canim benim bi arkadasim da hamile suan ve sag tarafinda hissediyo ve cinsiyeti kiz.o belli olmaz.idrar rengimi hic hatirlamiyorum canim ya 6 yil oldu nerdeyse.ama kusmam falan yoktu.cok az mide bulantisi yasamistim.rahattim yani.cok uyuyodum ama ilk zamanlarda degil.3 aydan sonra baslamisti asiri uykuya duskunluk.cok aseriyodum.bunda da ayni belirtilerim ama sadece yuzumde sivilceler oldu ve ogluma gore birazcik daha fazla bulanti hissettim.ama dedigim gibi cok rahatsiz edici degildi.mesela erkek cocukta tuyler cabuk uzar falan derler ama bende oyle olmadi.suan da oyle bilmiyorum valla.bakalim hayirlisi.senin belirtilerin nasil.bu arada idrar rengi koyu olursa kiz olur derler ama bilmiyorum

aynenn cnm bende ondann sordum bende mıde bulantısı var ama ara ara sag tarafmmda bzen bıseyler hıssedıorm gunduzz uykum var gece yok k bzn ıstahım cok acık doymuorm bazende hıcbısey yemek ıstemıorm tuhaf yanı ıdrar rengmde acık

Bende doymak bilmiyorum bazen .hatta midem agriyip oyle birakiyorum yemeyi.diger hamileligimde hic bilmezdim boyle bisey.cok yemiyorum o yuzden nasilsa yine doymiycam diye.bazende hic acikmiyorum valla cok tuhaf.bebisler saglikli olsun da katlancaz artik canim baska caremiz yok.

aynenn cnm öle gecen hafta mıdem cok kötüydüü bulantıdan aglıcktm nerdeyse yemek yıyemıodm yapamıodumm hıc bısey ıkı gundur kendıme geldım anca bu seferde nıye bulanmıo mıdem dıormm ıyıdır ınsallah bebıs dıormm kararsısızzm yanı :)) aama ıstahım acık doymuorm suann

Sebze meyve agirlikli ye
Bebege onlar kilo yapio.iyidir canim.bebisin merak etme.ben cinsiyetleri cok merak ediyorum.tabi ki once saglik ama yine de merak iste

Sebze meyve agirlikli ye
Bebege onlar kilo yapio.iyidir canim.bebisin merak etme.ben cinsiyetleri cok merak ediyorum.tabi ki once saglik ama yine de merak iste
aslına bakarsann ne sebze ne de baska bısey yıyebıldımmm artık bu gunlerden sonra herseyden tiksindmm cunöku bırden anlayamadım yan, bende cok merak edıorm ama erkek galıba bnmkii hatta %70 hamıle bır kız arkadasm var oda erkek gördü rüyasnda hemm esımlern tarafndada hep erkek oluo kız bırtanee yanı numunelık baska da yok cevremdekı herkesde erkek hıssedıo bnde erkek fıkrıne alıstrdım kendımı

Hayirlisi canim.biz de erkek cok.hatta bende hep erkek cocugum oldugunu goruyorum.hatta erkek ismi bile soylendi ruyamda ama bilmiyorum yine de.az kaldi ogrencez hayirlisiyla.

Cok saolun kizlar ben hep erken dogumdan en cok korkarken bunu yasadim Allah hepinizden razi olsun insallah bebeklrinzi saglikli kucaginiza alirsiniz ben artik biraz dinlenicem cok yoruldm dogum ustune dusuk ustune kurtaj helak oldum en az 2 yil hamile kalmayi dusunmuyorum insanin hevesi kiriliyo hepinize dua edicem saolun kizlar

Ben 3 hafta once gittigimde 5 mm di.cuma gunu bakalim kalp atisini duymaya gitcem.bu arada dogum yapacagimiz tarihler ayni .
evet canım, benim doğum günüm de 22 eylül belki de diyorum denkgelir aynı güne inşallah Rabbim sağlık versin hepimize, ben de 2 hafta sonra bidaha gidicem.2 li test için erken mi olur ki, Sen tecrübelisin 1 hafta daha mı beklesem acaba??

Rabbim sabir versin sana canim.cok uzuldum.insallah hersey istedigin gibi olur.

Canim nerden baksan 6 yil once yasamistim hamilelik.oglum suan 5 yasinda.inanki unuttum herseyi.sanki benimde ilk hamileligim.uzun ara verince boyle oluyo demek ki.ama erken gibi geldi bana.sanki 12.haftada yapiolar diye bisey kalmis aklimda.ama yinede yanlis yonlendirmek istemem seni.

Yok canım ne yanlışı sağol sen, maşallah oğluşuna da. Ben gene de bi gideyim göreyim minişimi, olmazsa bidaha gideriminsan korkuyo İster istemez, hiç olmadı kalbini duyarım da biraz rAhatlarım.Kolaylıklar diliyorum sana da...

Hayirlisi canim.biz de erkek cok.hatta bende hep erkek cocugum oldugunu goruyorum.hatta erkek ismi bile soylendi ruyamda ama bilmiyorum yine de.az kaldi ogrencez hayirlisiyla.
hadı cnm ınsallah bakalım bende erkekk doguyor ıcımee kız cocuklarınıda cok sevıyorum aılemmden herkesde kızz dıye gözumn ıcıne bakıolar nerdeyse o derece hasret kaldılar aman saglıklı olsunda

Merhaba arkadaşlar bende yeni yılın ikinci haftası öğrendim hamile olduğumu yeni yıl bize uğur getirdi :) bende katılabilir miyim :)

evet cnm ılk hamılelıgımm solda hıssedılırse kız sagda hıssedılırse erkekk dıyolar bakalım allah saglıklaa kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah devamlı bır korkuyla yasıyorum
Doktor ultrasonda sağa bakıyorsa erkek sola bakıyorsa kız diyorlar evet geneli öyle oluyormuş benim de sağda :) 29 u kontrol var belli olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…