Usg fotoğrafını karnına koy bebek sağa mi geliyor sola mı geliyor öyle anlaşılır. Yani bebek solda gözüküyorsa aslında sağda. Sağda gözüküyorsa aslında solda demek :)sımdıı fotoya bakıormm kesenın solundaa gözukuyorr
Kızlar nasıl yani kesenin ne tarafında diye mi bakıcaz?sımdıı fotoya bakıormm kesenın solundaa gözukuyorr
Canım doktor bakarken sağa bakmıştır usg fotoğrafında bize sol olarak gözüküyor :)benim de sola bakıyor ultrasyonda kız mı olacak acaba:)
aayy yapptmm sagda gözukuo zaten bnm hep sag kasgm agrıdıUsg fotoğrafını karnına koy bebek sağa mi geliyor sola mı geliyor öyle anlaşılır. Yani bebek solda gözüküyorsa aslında sağda. Sağda gözüküyorsa aslında solda demek :)
Evett canımm fotoğrafta öyle çıkıyor aslında solda sandığımız sağ da oluyor. Benimde hep sağ ağrıdi doktor sağa bakıyor hep :)aayy yapptmm sagda gözukuo zaten bnm hep sag kasgm agrıdı
Usg fotoğrafın var mı canimKızlar nasıl yani kesenin ne tarafında diye mi bakıcaz?
ayy acabaa ne cınsıyetı sagda erkek dıolar hepEvett canımm fotoğrafta öyle çıkıyor aslında solda sandığımız sağ da oluyor. Benimde hep sağ ağrıdi doktor sağa bakıyor hep :)
Evet sağ erkek genelde :) belki bizimde oylediir :)ayy acabaa ne cınsıyetı sagda erkek dıolar hep
aynenn daha cokk var ögrenmemızeeeeEvet sağ erkek genelde :) belki bizimde oylediir :)
İlk kontrolüne gittin mi canım :)aynenn daha cokk var ögrenmemızeeee
ilk kese ıcın gttık sonra kalp atısını duyduk cok şükür 3. kontrolumuz tam bırhafta sonra bugun ınsallah 25. de umarım hersey yolundadırİlk kontrolüne gittin mi canım :)
Benim de 29unda :) 3 . kontrolüm :)ilk kese ıcın gttık sonra kalp atısını duyduk cok şükür 3. kontrolumuz tam bırhafta sonra bugun ınsallah 25. de umarım hersey yolundadır
ınsallah hayırlı habeler le dönersn sendeBenim de 29unda :) 3 . kontrolüm :)
İnşallah canım sende :)ınsallah hayırlı habeler le dönersn sende
aay o kadar cok uykum varkı göz kapaklarm kapanıo ama uyuyamıorm nedense dalamıorum aradada karnıma cız dıye bısey oluoİnşallah canım sende :)
Dinlen bol bol kendini yorma canımm ilk aylar önemli boşver bırak işi filan :)aay o kadar cok uykum varkı göz kapaklarm kapanıo ama uyuyamıorm nedense dalamıorum aradada karnıma cız dıye bısey oluo
Aunen bende oyleyim. Koltukta uyukluyorum yataga gidince uyuyamiyorum. Gece acliktan karnimin gurultusuyla uyaniyorumaay o kadar cok uykum varkı göz kapaklarm kapanıo ama uyuyamıorm nedense dalamıorum aradada karnıma cız dıye bısey oluo
Canim hosgeldin aramiza.ben henuz ultrasona girmedim ama alttan muayenede cikan bi fotografi var.kafa kismi saga bakiyo ama bilmiyorum bakalim.yarin kontrolum var o zaman daha anlasilir heraldeUsg fotoğrafını karnına koy bebek sağa mi geliyor sola mı geliyor öyle anlaşılır. Yani bebek solda gözüküyorsa aslında sağda. Sağda gözüküyorsa aslında solda demek :)
Rabbim gonlune gore versin canim.saglikli olsun da rabbimin bilecegi is.hadı cnm ınsallah bakalım bende erkekk doguyor ıcımee kız cocuklarınıda cok sevıyorum aılemmden herkesde kızz dıye gözumn ıcıne bakıolar nerdeyse o derece hasret kaldılar aman saglıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?