2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Usg fotoğrafını karnına koy bebek sağa mi geliyor sola mı geliyor öyle anlaşılır. Yani bebek solda gözüküyorsa aslında sağda. Sağda gözüküyorsa aslında solda demek :)
aayy yapptmm sagda gözukuo zaten bnm hep sag kasgm agrıdı

aayy yapptmm sagda gözukuo zaten bnm hep sag kasgm agrıdı
Evett canımm fotoğrafta öyle çıkıyor aslında solda sandığımız sağ da oluyor. Benimde hep sağ ağrıdi doktor sağa bakıyor hep :)

aay o kadar cok uykum varkı göz kapaklarm kapanıo ama uyuyamıorm nedense dalamıorum aradada karnıma cız dıye bısey oluo
Dinlen bol bol kendini yorma canımm ilk aylar önemli boşver bırak işi filan :)

aay o kadar cok uykum varkı göz kapaklarm kapanıo ama uyuyamıorm nedense dalamıorum aradada karnıma cız dıye bısey oluo
Aunen bende oyleyim. Koltukta uyukluyorum yataga gidince uyuyamiyorum. Gece acliktan karnimin gurultusuyla uyaniyorum

Usg fotoğrafını karnına koy bebek sağa mi geliyor sola mı geliyor öyle anlaşılır. Yani bebek solda gözüküyorsa aslında sağda. Sağda gözüküyorsa aslında solda demek :)
Canim hosgeldin aramiza.ben henuz ultrasona girmedim ama alttan muayenede cikan bi fotografi var.kafa kismi saga bakiyo ama bilmiyorum bakalim.yarin kontrolum var o zaman daha anlasilir heralde

hadı cnm ınsallah bakalım bende erkekk doguyor ıcımee kız cocuklarınıda cok sevıyorum aılemmden herkesde kızz dıye gözumn ıcıne bakıolar nerdeyse o derece hasret kaldılar aman saglıklı olsunda
Rabbim gonlune gore versin canim.saglikli olsun da rabbimin bilecegi is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…