2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tesekkur ederim canim.hepimize kolaylik versin rabbim.icin rahat edecekse git tabi canim

Kizlar az kaldi ogrencez zaten cinsiyetleri.ama oglumun ultrason goruntulerini bulursam eger bakcam iyice.o zaman sizi bilgilendiririm.bakalim cidden ne taraftaymis.

Canim hosgeldin aramiza.ben henuz ultrasona girmedim ama alttan muayenede cikan bi fotografi var.kafa kismi saga bakiyo ama bilmiyorum bakalim.yarin kontrolum var o zaman daha anlasilir heralde
Canım hosbuldumm bu işler belli olmuyor bana herkes erkek diyor birde bakarsın kızdır belkii de :) üstten usgye girince haberlerini bekliyorumm :) bakalım sağ da mı solda mi :)

ztn hiç iş yapmıyorum cnm yatıyorm oturuyorm devamlı
Aynı bende öyleyim yani iş yapıyorum ama kendimi yormadan :) genelde hep dinleniyorum :) hamileliğin tadını çıkaralım birazz :&

Canım hosbuldumm bu işler belli olmuyor bana herkes erkek diyor birde bakarsın kızdır belkii de :) üstten usgye girince haberlerini bekliyorumm :) bakalım sağ da mı solda mi :)
Ustten girmeme daha cok var.bugun yine alttan kontrol olcak.ya siz simdiden 3 kez gitmissiniz bile kontrole ben daha 2.ciyi bugun gitcem.yurtdisindayim ben burda bu kadar rahat davraniyolar ya sinir oluyorum.gerci oglumda riskli bi hamilelik yasadigim icin bunda daha erken cagiriyolar guya kontrole.ogluma ilk kontrolum 10.haftadaydi dusun.ona bile erken randevu aldin sanslisin 12 haftadan once vermiyolar randevu diyodu cevremdekiler.gerci bunda 2 ay onceden randevu almistim normal muayene icin tesadufen hamile kaldim oyle erken kontrol oldu.doktor kitligi var sanki 2 ay sonraya zor gun almistim.yani anliycagin onumuzdeki ayi bekliycem ben artik ...

Canım yurtdışında öyle oluyomuş, gerek yok o kadar ultrason zararlı diyolarmış. Bikaç kişiden daha duydum. Onlar hasta mısın neden bukadar sık geliyosun diyolarmış, hamileliği çok normal görüyolarmış. Evet biz de çatlıyoruz burda 2-3 haftada bir koşa koşa gidiyoruz. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bi de dikkatimi çekti hep alttan mı baktılar sana?yegaacım sana demiştim de az becerememişim:/

3 kez ultrason hakkim vardi oglumdayken.yine ayni sanirim.evet cok normal karsiliyolar.cinsiyetini bile cok gec ogrenmistik nerdeyse 5 aylikti.artik esimin israrina dayanamayip acile gitmistik yalandan bi bahane uydurup oyle ogrenmistik.bak burda beta hcg de yapmiyolar.bi kez yapiliyo cikarsa tamam hamilesin deniyo.oyle iki gune bir katliycak mi deger diye bakilmiyo.adamlar cok relaxlar anliycaginiz.ama ben degilim iste sorun orda

Allah Allaaaah, hakkaten çok enteresan. Tüm 9 ay boyunca mı 3 kez? Zararlı diye mi ki? E bizde de ayda en az bir kere bakıyolar, valla haklısın. Ben de çatlardım.E bi sıkıntı olsa Allah korusun geç kalınmaz mı? Ouu, ben de senden evhamlıyım canım kusura bakma, vardır bi bildikleri heralde .Hangi ülkedesin merak ettim canım

Hollanda canim.oyle hatirliyorum canim yanlislik olmasin ama.gerci cok azdi zaten ultrasonu.bulursam saycam zaten kac tane diye..sanmam zararli oldugu icin degildir.sorcam bakalim bugun niye azmis unutmazsam gelince yazarim

Hollanda canim.oyle hatirliyorum canim yanlislik olmasin ama.gerci cok azdi zaten ultrasonu.bulursam saycam zaten kac tane diye..sanmam zararli oldugu icin degildir.sorcam bakalim bugun niye azmis unutmazsam gelince yazarim
Vay be Türkiye nin gözünü seveyim ozaman.Yaz canım haberdar et bebişini de görceksin inşallah:) ben ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım, kalbini duyunca hele ağlayacaktım ..

Vay be Türkiye nin gözünü seveyim ozaman.Yaz canım haberdar et bebişini de görceksin inşallah:) ben ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım, kalbini duyunca hele ağlayacaktım ..
Aynen canim avrupanin sadece adi var.bizde bugun duycaz insallah kalp atisini...

Zorlama kendini canim yiyemiyosan ama acta birakma kendini.meyve yemeyi dene yada mideni bulandirmiycak seyler.
Senin mutfakla aran nasl goresm bile gelmyo mutfagi ya isteyrk olmyo blym esmde anlays gosteryo ama bn mahcup oluyorm ynede aksm eve gdnce hep yatmk istyrm

Zorlama kendini canim yiyemiyosan ama acta birakma kendini.meyve yemeyi dene yada mideni bulandirmiycak seyler.
Senin mutfakla aran nasl goresm bile gelmyo mutfagi ya isteyrk olmyo blym esmde anlays gosteryo ama bn mahcup oluyorm ynede aksm eve gdnce hep yatmk istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…