2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Mrb arkadaşlar
benim yaklaşık 3 haftadır bulantı ve kusmam vardı. Ama dünden beri yok denecek kadar azaldı. Korkuyorum bi aksilik olmuş olabilir mi?

fatossh aynı durum bendede var geçen gün mide bulantısından ölüyordum hastalandım ne yesem çıkarıyordum şu son iki gündür mide bulantım benimde yok aksine kasık ağrım var sen kaç haftalıksın senin kasık ağrın varmı

Mrb arkadaşlar
benim yaklaşık 3 haftadır bulantı ve kusmam vardı. Ama dünden beri yok denecek kadar azaldı. Korkuyorum bi aksilik olmuş olabilir mi?
En yogun 7. Ve 8. Haftalarda olur ve sonra giderek.azalır demisti doktorum ama yine de herkesin bunyesi farkli zamanlarda farkli tepkiler verebilir.
Benim gecen hafta cok bulanmisti bir kac gundur cok iyiydim, bugun yine bulaniyor.

Mrb arkadaşlar
Canım zaten 3 aydan sonra azalır diyolar ya, beta hcg düşüşe geçiyo, en rahat 2. Trimester oluyomuş, senin de az kalmış zaten, ondandır. Ben de 12. Haftayı bekliyorum:)
Bi de şöyle bi şey var; ben artık midemi tanıdım, ona göre besleniyorum, daha rahatım bu şekilde. Sen de öylesindir belki...

9+1 olduk bugün. Kasık ağrım yok ama goguslerim çok dolgunlastı. Aniden geçmesi tuhaf geldi bana. Doktor randevuma da baya zaman var 2 martta.

Inşaallah dediğin gibidir canım

Aynı bende öyleyim yani iş yapıyorum ama kendimi yormadan :) genelde hep dinleniyorum :) hamileliğin tadını çıkaralım birazz :&
aynenn cnm bende tam olarak öyle yapıyorummm evde yemek yapamıyorum ztn bı 10 gundur kendı mutfagımdan tiksndmm ama baska evde cay ıcebılıyorum yıyebılıyorm

Senin mutfakla aran nasl goresm bile gelmyo mutfagi ya isteyrk olmyo blym esmde anlays gosteryo ama bn mahcup oluyorm ynede aksm eve gdnce hep yatmk istyrm
Bi sikayetim yok canim Allaha sukur.mutfaktan tiksinmiyorum yemek falan yapiorum ama sadece buzdolabi cok pis kokuyo burnuma.acmamla kapamam bir oluyo.insallah gecer canim yakinda normale donersin.

Kizlar bugun gordum minigimin kalp atisini.hatta elleri ve ayaklarinin hareket ettigini de gorduk.cok mutlu oldum.bu arada benim bebis son adete gore 8+6ydi normalde.doktor daha fazla 9+5 dedi bugun.

softwind canim sordum doktora bugun.neden burda 3 kez diye.sigorta sadece 3 kez ultrasonu oduyomus.fazla istersek ektra ucret odememiz gerekiyomus.sanki muayenelerimiz ucretsiz.yani zararli falan oldugu icin degil.
Tilbe_ canim alttan kontoldeki resimde yine bebegin kafa kismi sag tarafta.ozellikle sordum bebek ne tarafta diye.kadin sasirdi niye diye.anlattim guldu kadin bana ya.bence sen fazla internette gezinme dedi ustune.

yorumları okuyorum mıde bulantım cok oldu gectıı hattaa kuscam dıye lavaboya kostugum bıle oldu öğürerek ama hiç kusmadım benım ki bulanıo gecıyo bu aralar azaldı fakat aksamları oluyor bendede tam tersıne bulantı doktor 2 lt su ıc dedı özellıkle su içince midem bulanmaya basladı 3 gundurde sık idrara cıkmaa bas gösteri ha birde aclık oyunlarımızz var tabi köşe kapmaca oynuyoruz hem iştah sıfır hemde mide devamlı aç bu bebişler sımdiden parmagında oynatıyor bizi :))

brnh canim insallah tamamiyle gecer bulantilarin.benim nerdeyse hic yok gibi.sadece cok ac kalirsam biraz oluyo hemen agzima atiyorum bi buskivi geciyo.ac kalmamaya calis canim.bu arada benim teyzem kucuk kizina hamileyken hic mutfaga giremezdi.baskasinda cok rahat yerdi.9 ay cekti kadin.insallah seninki fazla uzun surmez canim ya.

ay sormmaaa kocama karsı mahcup oluyorum dolap dada hersey çürüdü yemek yapmamm ımkansız yaa nı tiksinmeydii 5.hafta ortaları şimdi hiç istemıyorum yanı tahammul edemıyorm o derece cay bıle demleyemedım dün mi ondan önceki günmü demledım sadece o derece mide bulantım bu saatlerde ve gece oluyo anlamıorm ac kalmamaya calısıyorum ac kalınca mide bulantısına dönüşüo

Ayy canim benim ya cok kotu bisey.2 hafta once falan cok az mutfak rahatsiz etmisti beni ama yinede yemek falan yapabildim yani.hemde oyle kolay yemeklerde degil.canin cekmesin diye soylemiyorum.oglum cok seviyo yemek yemeyi.bebekliginden alistirdim herseyi yemeye.daha okuldan gelip eve girmeden soruyo anne ne yemek yaptin diye.bi yonden de mecburum canim anlayacagin.ama senin koca anlayis gostermek zorunda.hatta kendi yapsin sen ye mahcup olunacak bisey yok bunda canim benim hic oyle dusunme.senin elinde olan bisey degil bu.

zatenn kocam cok ıyı bır aşçıdır allahtann ya o yapıo ya da dısarda yıyoruz ama baska evde yıyorum kendı evımde ttuhaf oluorm bıtın halsız elın evıne gidince bi göbek atmadgm kalıo o kadarda hareketlı oluyorm :)))))

Sanslisin o zaman.bizimki pek becerikli degildir o konuda.ama kahvalti falan hazirlar sagolsun.simdide meyve tabagi yapmis getirmis yiyeyim diye.hamilelik cok farkli bisey canim iste.Allah yardimcin olsun canim.zor valla durumun ama bebis icin deger...

aynenn cnm bebıs ıyı olsunda zaten ben razıyımm o kadar cok bekledıkkki 4 bucuk senedır evlıyız 5. yılımıza gırmek uzereyız hatta 1 bucuk yıldırda cok ıstıyoruz doktorlara gttım geldımm hsg ler cekıldım kürler uyguladm hayatımı degstrdmm allah sonunda nasıp ettıi allah bıze bagslar ınsallah

Gonlunu ferah tut canim benim.aklina kotu seyler getirme.insallah hepimiz sag saglim alicaz bebislerimizi kucagimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…