Yok canm gecmeye baslamstr belki Allah korsn bsy olsa baska seklde belli olur herhaldeMrb arkadaşlar
benim yaklaşık 3 haftadır bulantı ve kusmam vardı. Ama dünden beri yok denecek kadar azaldı. Korkuyorum bi aksilik olmuş olabilir mi?
En yogun 7. Ve 8. Haftalarda olur ve sonra giderek.azalır demisti doktorum ama yine de herkesin bunyesi farkli zamanlarda farkli tepkiler verebilir.Mrb arkadaşlar
benim yaklaşık 3 haftadır bulantı ve kusmam vardı. Ama dünden beri yok denecek kadar azaldı. Korkuyorum bi aksilik olmuş olabilir mi?
Canım zaten 3 aydan sonra azalır diyolar ya, beta hcg düşüşe geçiyo, en rahat 2. Trimester oluyomuş, senin de az kalmış zaten, ondandır. Ben de 12. Haftayı bekliyorum:)Mrb arkadaşlar
Bilmiyorum ki birden bire bulantım azaldı.aklıma kötü kötü şeyler geliyorYok canm gecmeye baslamstr belki Allah korsn bsy olsa baska seklde belli olur herhalde
9+1 olduk bugün. Kasık ağrım yok ama goguslerim çok dolgunlastı. Aniden geçmesi tuhaf geldi bana. Doktor randevuma da baya zaman var 2 martta.fatossh aynı durum bendede var geçen gün mide bulantısından ölüyordum hastalandım ne yesem çıkarıyordum şu son iki gündür mide bulantım benimde yok aksine kasık ağrım var sen kaç haftalıksın senin kasık ağrın varmı
Inşaallah dediğin gibidir canımCanım zaten 3 aydan sonra azalır diyolar ya, beta hcg düşüşe geçiyo, en rahat 2. Trimester oluyomuş, senin de az kalmış zaten, ondandır. Ben de 12. Haftayı bekliyorum:)
Bi de şöyle bi şey var; ben artık midemi tanıdım, ona göre besleniyorum, daha rahatım bu şekilde. Sen de öylesindir belki...
aynenn cnm bende tam olarak öyle yapıyorummm evde yemek yapamıyorum ztn bı 10 gundur kendı mutfagımdan tiksndmm ama baska evde cay ıcebılıyorum yıyebılıyormAynı bende öyleyim yani iş yapıyorum ama kendimi yormadan :) genelde hep dinleniyorum :) hamileliğin tadını çıkaralım birazz :&
Bi sikayetim yok canim Allaha sukur.mutfaktan tiksinmiyorum yemek falan yapiorum ama sadece buzdolabi cok pis kokuyo burnuma.acmamla kapamam bir oluyo.insallah gecer canim yakinda normale donersin.Senin mutfakla aran nasl goresm bile gelmyo mutfagi ya isteyrk olmyo blym esmde anlays gosteryo ama bn mahcup oluyorm ynede aksm eve gdnce hep yatmk istyrm
ay sormmaaa kocama karsı mahcup oluyorum dolap dada hersey çürüdü yemek yapmamm ımkansız yaa nı tiksinmeydii 5.hafta ortaları şimdi hiç istemıyorum yanı tahammul edemıyorm o derece cay bıle demleyemedım dün mi ondan önceki günmü demledım sadece o derece mide bulantım bu saatlerde ve gece oluyo anlamıorm ac kalmamaya calısıyorum ac kalınca mide bulantısına dönüşüobrnh canim insallah tamamiyle gecer bulantilarin.benim nerdeyse hic yok gibi.sadece cok ac kalirsam biraz oluyo hemen agzima atiyorum bi buskivi geciyo.ac kalmamaya calis canim.bu arada benim teyzem kucuk kizina hamileyken hic mutfaga giremezdi.baskasinda cok rahat yerdi.9 ay cekti kadin.insallah seninki fazla uzun surmez canim ya.
Ayy canim benim ya cok kotu bisey.2 hafta once falan cok az mutfak rahatsiz etmisti beni ama yinede yemek falan yapabildim yani.hemde oyle kolay yemeklerde degil.canin cekmesin diye soylemiyorum.oglum cok seviyo yemek yemeyi.bebekliginden alistirdim herseyi yemeye.daha okuldan gelip eve girmeden soruyo anne ne yemek yaptin diye.bi yonden de mecburum canim anlayacagin.ama senin koca anlayis gostermek zorunda.hatta kendi yapsin sen ye mahcup olunacak bisey yok bunda canim benim hic oyle dusunme.senin elinde olan bisey degil bu.ay sormmaaa kocama karsı mahcup oluyorum dolap dada hersey çürüdü yemek yapmamm ımkansız yaa nı tiksinmeydii 5.hafta ortaları şimdi hiç istemıyorum yanı tahammul edemıyorm o derece cay bıle demleyemedım dün mi ondan önceki günmü demledım sadece o derece mide bulantım bu saatlerde ve gece oluyo anlamıorm ac kalmamaya calısıyorum ac kalınca mide bulantısına dönüşüo
zatenn kocam cok ıyı bır aşçıdır allahtann ya o yapıo ya da dısarda yıyoruz ama baska evde yıyorum kendı evımde ttuhaf oluorm bıtın halsız elın evıne gidince bi göbek atmadgm kalıo o kadarda hareketlı oluyorm :)))))Ayy canim benim ya cok kotu bisey.2 hafta once falan cok az mutfak rahatsiz etmisti beni ama yinede yemek falan yapabildim yani.hemde oyle kolay yemeklerde degil.canin cekmesin diye soylemiyorum.oglum cok seviyo yemek yemeyi.bebekliginden alistirdim herseyi yemeye.daha okuldan gelip eve girmeden soruyo anne ne yemek yaptin diye.bi yonden de mecburum canim anlayacagin.ama senin koca anlayis gostermek zorunda.hatta kendi yapsin sen ye mahcup olunacak bisey yok bunda canim benim hic oyle dusunme.senin elinde olan bisey degil bu.
Sanslisin o zaman.bizimki pek becerikli degildir o konuda.ama kahvalti falan hazirlar sagolsun.simdide meyve tabagi yapmis getirmis yiyeyim diye.hamilelik cok farkli bisey canim iste.Allah yardimcin olsun canim.zor valla durumun ama bebis icin deger...zatenn kocam cok ıyı bır aşçıdır allahtann ya o yapıo ya da dısarda yıyoruz ama baska evde yıyorum kendı evımde ttuhaf oluorm bıtın halsız elın evıne gidince bi göbek atmadgm kalıo o kadarda hareketlı oluyorm :)))))
aynenn cnm bebıs ıyı olsunda zaten ben razıyımm o kadar cok bekledıkkki 4 bucuk senedır evlıyız 5. yılımıza gırmek uzereyız hatta 1 bucuk yıldırda cok ıstıyoruz doktorlara gttım geldımm hsg ler cekıldım kürler uyguladm hayatımı degstrdmm allah sonunda nasıp ettıi allah bıze bagslar ınsallahSanslisin o zaman.bizimki pek becerikli degildir o konuda.ama kahvalti falan hazirlar sagolsun.simdide meyve tabagi yapmis getirmis yiyeyim diye.hamilelik cok farkli bisey canim iste.Allah yardimcin olsun canim.zor valla durumun ama bebis icin deger...
Gonlunu ferah tut canim benim.aklina kotu seyler getirme.insallah hepimiz sag saglim alicaz bebislerimizi kucagimiza.aynenn cnm bebıs ıyı olsunda zaten ben razıyımm o kadar cok bekledıkkki 4 bucuk senedır evlıyız 5. yılımıza gırmek uzereyız hatta 1 bucuk yıldırda cok ıstıyoruz doktorlara gttım geldımm hsg ler cekıldım kürler uyguladm hayatımı degstrdmm allah sonunda nasıp ettıi allah bıze bagslar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?