2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canım maşallah, Allah bu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!!
vay be her şeye para istiyolar demek, ben de bi tek burası böyle zannederdim, neyse canım her şey yolunda gitsin de...

Canım maşallah, Allah bu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin!!
vay be her şeye para istiyolar demek, ben de bi tek burası böyle zannederdim, neyse canım her şey yolunda gitsin de...
Amin canim insallah.yok canim heryer ayni.heryerde somuruluyoruz anlayacagin.ekstra isterim artik bende ogrendigim iyi oldu.

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
belli olmaz bence o işler hiç bunyeyle alakalı hem blki gec döllenmedir ıkı gun sonra yıne yap ınsallah katlanır degern ben adet gunu yaptrmıstım 1228,8 cıkmıstı daha az cıkan veya daha cok cıkand a var

belli olmaz bence o işler hiç bunyeyle alakalı hem blki gec döllenmedir ıkı gun sonra yıne yap ınsallah katlanır degern ben adet gunu yaptrmıstım 1228,8 cıkmıstı daha az cıkan veya daha cok cıkand a var
inş yükselir yarın acile gitsem acilde beta hcgye bakarlarmı

7 nin üstü zaten gebe kabul ediliyo, önemli olan yükselmesi, bence çok düşük değil herkeste değişiyo

softwind cnm sen tam kac haftalıksın ben 8+1 oldum senınle hemen hemen aynıyz heralde kontrole gttnmı
Canım sat a göre 9+1 im , geçen hafta dr a gittiğimde de dr un dediğine göre 10+1 im. 9 gün önce gittim dr a, kalp atışı duydum, bidahaki de 12 gün sonra.2li tarama yaparız dedi bakalım ne olacak..

benim adetten sekiz gün sonra 102 küsür çıktı canım doktor geç döllenme dedi çok şükür bir problem yok hamişim hatta dün kalp atışlarını duyduk eşimle insallah sen de isteyen herkes de bu duyguyu en yakın zamanda yaşar canım iki gün sonra tekrar baktır çok stres yapma ağır iş de yapma uzanma bir yerlere dikkat et kendine yani bol bol dinlen

aynenn cnm bende tam olarak öyle yapıyorummm evde yemek yapamıyorum ztn bı 10 gundur kendı mutfagımdan tiksndmm ama baska evde cay ıcebılıyorum yıyebılıyorm
Tam olarak kaç haftalık şuan canım. Ben de öyle her yemeği yapamıyorum basit yemekler makarna pilav çorba :)

Yurtdisinda genel de alttan bakıyorlar diye duymuştum bende sen görebiliyor musun bebeğini alttan bakılınca. 3.ye gidicem 29unda. 3 haftada bir oluyor kontroller sıra alma durumu da yok devlet hastaneleri ugrastirici ama özele istediğim zaman gidip muayene olabiliyorsun. Bi de ilk haftalarda beri bana üstten bakıyor doktorum :)

Selam kizlar bulantilar beni de cok kotu yapio artik bende evimde yemk yapmak istiom her gun anneme gidioz aksam yemegi icin git gel sinir oluom ama mecburm

Selam kizlar bulantilar beni de cok kotu yapio artik bende evimde yemk yapmak istiom her gun anneme gidioz aksam yemegi icin git gel sinir oluom ama mecburm
Canım sinir olma ben de senin gibiyim. Annem, kayınvalidem sağolsunlar onlar besliyolar , bi de her şeyi yiyemiyorum özel benim yiyebildiklerimden hazırlıyolar iş çıkışıma denkgetiriyolar.. Okadar duygulanıyorum ki, şükürler olsun annelerimiz başımızda. Biz de onlar kadar olabilsek..
Benim midem sadece bulanmıyo üstelik, ağrıyo, yanıyo, hazmedemiyorum hiç bi yediğimi. Şişkinlik, kramplar.. Mideyle ilgili ne olabilirse sıkıntı sanırım hepsi bende var.
Üstüne bir de kusamıyorum. O kadar bunalıyorum ki bazen, çok afedersin zorlamaktan kan tükürüyorum ama kusamıyorum.
Oturup ağlıyorum artık, mesai çıkışını, pazarı zor getiriyorum. Her gün şükrediyorum akşama çıkınca bir gün daha bitti diye.
Üstüne tansiyonum düşüyo sürekli, en iyi tansiyonum 9-6. Sarhoş gibi dolanıyorum ortalıkta, bulduğum köşeye kıvrılıyorum...
Oysa ben süt yumurta et balık yemek istiyorum. Bol su içmek istiyorum.Bebişime protein güç olsun istiyorum. Ben hamişliğimin mutluluğunu yaşamak istiyorum, onunla ilgili hayaller kurmak, nebileyim hamilelik günlüğü tutmak, ultrason fotolarından, kendi büyüyen göbüş fotolarımdan süslü albümler yapmak istiyorum.Eşimle ilgilenebilmek istiyorum.
Psikolojim bozuluyo, yaşam enerjim, sevincim tükeniyo. Bunları yazarken bile boğazım düğümleniyo..
Ama sabrediyorum, şükrediyorum, dua ediyorum, burda sizlerle konuşuyorum.. Az da olsa rahatlamaya çalışıyorum ne yapayım??
Düşünüyorum ne kadar mucizevi bir şey gerçekleşiyo bedenimizde, ne kadar kutsal bir olgu annelik.. Kolay olmayacak elbet diyorum.Yoktan var ediyo Allah diyorum, O çok büyük - Ol dediği olur ama ben aciz bir kulum , zorlanıyorum diyorum. Günahlarıma kefaret olsun inşallah diyorum. Ne mutlu bu mucizeyi bana bahşetti, eşimi baba, ailemi bilimum akraba yapma mutluluğunu bana bahşetti diyorum. Cennet heralde bu yüzden anaların ayakları altındadır diyorum.Daha çok Allah diyorum...
Rabbim hepimizin bebişlerini, bizleri korusun kızlar.. Herkese kolaylıklar diliyorum...

Son düzenleme:
Cok saol canim biliyorum cok güzel bir duygu ben sadece anneme mahcup oluyorum hic alışkın olmayinca cok zor ayagimda dönüyor kadin bulantilardan bu yuzden sikayetciyim şükür ben kusuyorum artik inanirmisin istem dışı bile kusabiliyorm saglamken bile :-D bulantilara raziyim ben canm o olmayinca da bu sefer bisi mi oldu telasi başlıyor ne bicim bi is anlamadm haftayi sabirsizlikla bekliorm minigimi iyi gormeyi ikj gundur alt tarafa ağrı girio bide akintinin arasinda damarli kan oluo cok az oda beni cok endişe ediyor birsey mi oldu diye doktora gitsem bi gorsem hersey daha guzel olacak da gun gecmio korku merak cok zor

Canım sat a göre 9+1 im , geçen hafta dr a gittiğimde de dr un dediğine göre 10+1 im. 9 gün önce gittim dr a, kalp atışı duydum, bidahaki de 12 gün sonra.2li tarama yaparız dedi bakalım ne olacak..
hımm anladmm cnm suan da ne gbı bır sıkaytlern var bnmde kontrolum ınsalllah bu persembe gunu

Tam olarak kaç haftalık şuan canım. Ben de öyle her yemeği yapamıyorum basit yemekler makarna pilav çorba :)
8+1 im bn canım suan ben hıcbısey yapamıorm bugun kardeslerm geldide az bıraz meccbur kaldmda yaptm bıseyler

hımm anladmm cnm suan da ne gbı bır sıkaytlern var bnmde kontrolum ınsalllah bu persembe gunu
Canim kasiklarimda batma var arada gelio gidio yatinca gecio gibi oluo komsuma sordum oda büyüdüğü icin olur dedi 2 gundur bunlar var carsambayi iple cekiyorum hayirlisiyla bi görsem baska birsey istemem

Merhaba kızlar, ben yaklasık 1 yıldır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı. Sizler hamilesiniz. Allah sağlıklı bir şekide kucağınıza almayı nasip etsin. Önerebileceğiniz birsey varmı?

Canım benim inşallah yoktur bi sıkıntı içini ferah tut, dua et.Kusmak mı kusmamak mı iyi hiç bilemiyorum da geçecek inşallah, onu bekliyorum.Görürsün Allah ın izniyle , kaderde ne varsaRabbim sağlık versin canım sana, bebişine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…