2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Merhaba kızlar, ben yaklasık 1 yıldır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı. Sizler hamilesiniz. Allah sağlıklı bir şekide kucağınıza almayı nasip etsin. Önerebileceğiniz birsey varmı?
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah canm bana doktorun birisi senin çocuğun olmaz demisti rahimde yara vardı o zamanlar ama 8 ay sonra hamile kaldm tabi nasip olmadi o bebegm düştü sonrasinda gitmedigm doktor kalmadi yapmadigm işlem kalmadi kendimde hep kusur ariyordum kac kere catlatma ignesi oldum 1 sene icinde o kadar cok yiprattm ki kendimi sana anlatamam eşim le cok kavgalar ettim bi sperm testi vermedi kac ay yalvardm ona en sonunda verdi sorun çıkmadı emhamdulillah ama hic bi sekilde yanimda degildi sen gidersen git diodu kendi kendime doktorlar bulup gidiodum en sonunda cok kotu kavga ettim esimle ve agzima bir daha ne doktor ne de bebek adini anmayacagm dedm sonra aradan 1 ay gecmedi hamile olduğumu öğrendim tabi kurtajdan 1 bucuk yil sonra oldu hic korunmadgm halde yani anlayacagin canm kendi kendime yapdim o kadar zaman sana tavsiyem kendine meşgul eden bir şey bul ben komege resim e başlamıştim ve cok iyu gelmişti bana

Amin canim hepimize inşallah bana göre kusmak iyi neden dersen kusunca inanirmisin eski hayatina donuosun sanki bulantiyi çeken hiç sen degilmissin gibi sabahlari safra kusmamak icin yataktan kalkmadan once mandalina yiyorum ve 5 dk icinde kusturuo beni bogazlarim acimiyor en azindan canm

Merhaba kızlar, ben yaklasık 1 yıldır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı. Sizler hamilesiniz. Allah sağlıklı bir şekide kucağınıza almayı nasip etsin. Önerebileceğiniz birsey varmı?
merhaba ben soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım 7.ayda soğan suyu yumurtlamayı arttırıyor ve enfeksiyonu geçiriyor diye duymuştum çoğu kişiden birde yumurtlama gününü takip edebilirsin ben öyle yapmıştım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın

Oncelikle cevap verdigin icin tesekkür ederim. Bende sogan suyu kullandim adetin 7gunu baslayip 10 gun ictim ama tum duzenimi alt ust etti.ama basit kistim vardi o gitmis.cok zor bi durum beklemek.sizin duaniz Kabul olur.bizlere de dua edin :)

Merhabalar kızlar duanıza ihtiyacım var 10+1günlük hamileyim Çarşamba gününden beri kahve lekem geliyor progestan kullanıyorum günde 2defa Çarşamba ve perşembe doktora gittim kalp atışını duydum perşembe günü ve biraz önce yine tuvalette peçeteye kırmızı leke kan geldi ilk bebeğimi kaybettim aynısını yaşamak istemiyorum nolur dua edin

Canim kasiklarimda batma var arada gelio gidio yatinca gecio gibi oluo komsuma sordum oda büyüdüğü icin olur dedi 2 gundur bunlar var carsambayi iple cekiyorum hayirlisiyla bi görsem baska birsey istemem
aynenn cnm rahım buyudugu ıcın mı s bnmde cok nadır oldu kasıklarmda agrı ama gectıı bulantım azaldıı kabızım suan sadece arada da bas agrıı cekıorm bende persembe gunu gıdıcem ınsallah ıyı habelerını alırımda ıcıme su serpilir

ayy cnm kıyamamm allah yardmcn olsun ınsallah bısey olmazz kırmızı lekelenme geldgı zmn dırek doktra gt cnm suanda ımkanın varsa sakın ıhmall etmee c

Doktorumu aradım gelemene gerek yok dedi dinlen dedi anlamıyorum zaten 15günü bir atlatsam rahatlatacaktım lütfen dua edin
doktoru

Kızlar, hamile olduğumu öğrendiğimden beri koyu kıvamlı süt beyaz renkli şeffaf olmayan bir akıntım var. Benim gibi akıntısı olan var mı?

kizlar sehir disindayim dun gece kahverengimsi lekelenmem oldu bu sabah hemen bi kadin dogum dr. gttim bu arada 7 haftalik hamileyim pko hastasiudim 17 ay sonra hic beklemedigim anda ogrendim doktor bebegin gelisimi cok iyi dedi kalp atisinida duydum dr. Progesteron verdi bol bol dinlen dedi benim gibi olan varmi

Evet canim gorebiliyorum alttan bakildigi zaman.hatta ellerinin ayaklarinin hareket ettigini bile gordum.martin ilk haftasi ustten bakilcak.o zaman daha net gorcem insallah.

Insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz canim.dua etcem senin icin...

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
Canim insallah hamilesindir.benim adetten 1 gun sonra 2065 cikmisti.ama degisir herkesinki umitsizlige kapilma

Allah yardimcin olsun canim. Doktorum lekelenme tarzi kanamalar olursa panik yapma yat dinlen demisti. Bebek rahmi genusletiyor ordaki damarlar da catliyor olabilir. Adet sancisindan daha siddetli agrilarla birlikte kanama olursa tehlikeli demisti.
Kuzenim cok kanamasi oldu ama cok sukur mart ayinda dogum yapacak.
Bende progestan iciyorum. Ilk bebegimin kalp atisini duyamadigimiz icin aldirmistik. Bu sefer, gecen hafta kalp atisini duyduk. Allah kismet ederse bu persembe yine gidecegiz.

Kızlar, benim gibi sık sık kulakları tıkanan var mı? Hamilelikten önce hiç olmazdı, neden oluyor sizce, tansiyon mu yükseliyor? Kolay kolay da geçmiyor her şeyi deniyorum...

Bir de ikili test yaptıracak mısınız??

bence de bu kadar sık ultrasona girmek normal değil ama hamilelik kesinlikle normal bir şey.. örnek almalıyız bence biraz onları... çok sıkıntı yapıyoruz daha şimdiden... daha bunun doğumu var, büyütmesi var.. oho

Stresten uzak durun. Ben de 1-2 sene denedim olmadı, işten istifa ettikten 1 ay sonra hamile kaldım! Çok büyük etkisi var sinir/stresin.. Azıcık psikolojik olarak rahat olmak gerek... Çok da bebek-bebek diye kasmamak gerek, akışına bırakınca oluyor, rahatlayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…