- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah canm bana doktorun birisi senin çocuğun olmaz demisti rahimde yara vardı o zamanlar ama 8 ay sonra hamile kaldm tabi nasip olmadi o bebegm düştü sonrasinda gitmedigm doktor kalmadi yapmadigm işlem kalmadi kendimde hep kusur ariyordum kac kere catlatma ignesi oldum 1 sene icinde o kadar cok yiprattm ki kendimi sana anlatamam eşim le cok kavgalar ettim bi sperm testi vermedi kac ay yalvardm ona en sonunda verdi sorun çıkmadı emhamdulillah ama hic bi sekilde yanimda degildi sen gidersen git diodu kendi kendime doktorlar bulup gidiodum en sonunda cok kotu kavga ettim esimle ve agzima bir daha ne doktor ne de bebek adini anmayacagm dedm sonra aradan 1 ay gecmedi hamile olduğumu öğrendim tabi kurtajdan 1 bucuk yil sonra oldu hic korunmadgm halde yani anlayacagin canm kendi kendime yapdim o kadar zaman sana tavsiyem kendine meşgul eden bir şey bul ben komege resim e başlamıştim ve cok iyu gelmişti banaMerhaba kızlar, ben yaklasık 1 yıldır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı. Sizler hamilesiniz. Allah sağlıklı bir şekide kucağınıza almayı nasip etsin. Önerebileceğiniz birsey varmı?
Amin canim hepimize inşallah bana göre kusmak iyi neden dersen kusunca inanirmisin eski hayatina donuosun sanki bulantiyi çeken hiç sen degilmissin gibi sabahlari safra kusmamak icin yataktan kalkmadan once mandalina yiyorum ve 5 dk icinde kusturuo beni bogazlarim acimiyor en azindan canmCanım benim inşallah yoktur bi sıkıntı içini ferah tut, dua et.Kusmak mı kusmamak mı iyi hiç bilemiyorum da geçecek inşallah, onu bekliyorum.Görürsün Allah ın izniyle , kaderde ne varsaRabbim sağlık versin canım sana, bebişine...
merhaba ben soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım 7.ayda soğan suyu yumurtlamayı arttırıyor ve enfeksiyonu geçiriyor diye duymuştum çoğu kişiden birde yumurtlama gününü takip edebilirsin ben öyle yapmıştım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsınMerhaba kızlar, ben yaklasık 1 yıldır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı. Sizler hamilesiniz. Allah sağlıklı bir şekide kucağınıza almayı nasip etsin. Önerebileceğiniz birsey varmı?
Oncelikle cevap verdigin icin tesekkür ederim. Bende sogan suyu kullandim adetin 7gunu baslayip 10 gun ictim ama tum duzenimi alt ust etti.ama basit kistim vardi o gitmis.cok zor bi durum beklemek.sizin duaniz Kabul olur.bizlere de dua edin :)merhaba ben soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım 7.ayda soğan suyu yumurtlamayı arttırıyor ve enfeksiyonu geçiriyor diye duymuştum çoğu kişiden birde yumurtlama gününü takip edebilirsin ben öyle yapmıştım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın
aynenn cnm rahım buyudugu ıcın mı s bnmde cok nadır oldu kasıklarmda agrı ama gectıı bulantım azaldıı kabızım suan sadece arada da bas agrıı cekıorm bende persembe gunu gıdıcem ınsallah ıyı habelerını alırımda ıcıme su serpilirCanim kasiklarimda batma var arada gelio gidio yatinca gecio gibi oluo komsuma sordum oda büyüdüğü icin olur dedi 2 gundur bunlar var carsambayi iple cekiyorum hayirlisiyla bi görsem baska birsey istemem
ayy cnm kıyamamm allah yardmcn olsun ınsallah bısey olmazz kırmızı lekelenme geldgı zmn dırek doktra gt cnm suanda ımkanın varsa sakın ıhmall etmee cMerhabalar kızlar duanıza ihtiyacım var 10+1günlük hamileyim Çarşamba gününden beri kahve lekem geliyor progestan kullanıyorum günde 2defa Çarşamba ve perşembe doktora gittim kalp atışını duydum perşembe günü ve biraz önce yine tuvalette peçeteye kırmızı leke kan geldi ilk bebeğimi kaybettim aynısını yaşamak istemiyorum nolur dua edin
Evet canim gorebiliyorum alttan bakildigi zaman.hatta ellerinin ayaklarinin hareket ettigini bile gordum.martin ilk haftasi ustten bakilcak.o zaman daha net gorcem insallah.Yurtdisinda genel de alttan bakıyorlar diye duymuştum bende sen görebiliyor musun bebeğini alttan bakılınca. 3.ye gidicem 29unda. 3 haftada bir oluyor kontroller sıra alma durumu da yok devlet hastaneleri ugrastirici ama özele istediğim zaman gidip muayene olabiliyorsun. Bi de ilk haftalarda beri bana üstten bakıyor doktorum :)
Insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz canim.dua etcem senin icin...Merhaba kızlar, ben yaklasık 1 yıldır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı. Sizler hamilesiniz. Allah sağlıklı bir şekide kucağınıza almayı nasip etsin. Önerebileceğiniz birsey varmı?
Canim insallah hamilesindir.benim adetten 1 gun sonra 2065 cikmisti.ama degisir herkesinki umitsizlige kapilmaMerhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
Merhabalar kızlar duanıza ihtiyacım var 10+1günlük hamileyim Çarşamba gününden beri kahve lekem geliyor progestan kullanıyorum günde 2defa Çarşamba ve perşembe doktora gittim kalp atışını duydum perşembe günü ve biraz önce yine tuvalette peçeteye kırmızı leke kan geldi ilk bebeğimi kaybettim aynısını yaşamak istemiyorum nolur dua edin
Kah
Allah yardimcin olsun canim. Doktorum lekelenme tarzi kanamalar olursa panik yapma yat dinlen demisti. Bebek rahmi genusletiyor ordaki damarlar da catliyor olabilir. Adet sancisindan daha siddetli agrilarla birlikte kanama olursa tehlikeli demisti.Merhabalar kızlar duanıza ihtiyacım var 10+1günlük hamileyim Çarşamba gününden beri kahve lekem geliyor progestan kullanıyorum günde 2defa Çarşamba ve perşembe doktora gittim kalp atışını duydum perşembe günü ve biraz önce yine tuvalette peçeteye kırmızı leke kan geldi ilk bebeğimi kaybettim aynısını yaşamak istemiyorum nolur dua edin
Allah razı olsun canım.Rabbim bebişlerinizi korusun.Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Insallah en kisa zamanda hayirli haberlerini aliriz canim.dua etcem senin icin...
Adnan saracoğlu bir programinda hamile kalmak isteyen kadinlarin bol bol kuru incir yemesini onermistiAllah razı olsun canım.Rabbim bebişlerinizi korusun.Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım yurtdışında öyle oluyomuş, gerek yok o kadar ultrason zararlı diyolarmış. Bikaç kişiden daha duydum. Onlar hasta mısın neden bukadar sık geliyosun diyolarmış, hamileliği çok normal görüyolarmış. Evet biz de çatlıyoruz burda 2-3 haftada bir koşa koşa gidiyoruz. Hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba kızlar, ben yaklasık 1 yıldır bebek istiyorum ama henüz nasip olmadı. Sizler hamilesiniz. Allah sağlıklı bir şekide kucağınıza almayı nasip etsin. Önerebileceğiniz birsey varmı?
Kızlar, hamile olduğumu öğrendiğimden beri koyu kıvamlı süt beyaz renkli şeffaf olmayan bir akıntım var. Benim gibi akıntısı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?