Adnan saracoğlu bir programinda hamile kalmak isteyen kadinlarin bol bol kuru incir yemesini onermisti
Allah hayirlisini versin canim
Normal canım. İnsanin elinden birşey gelmiyor az kalmış 2.ayinin bitmesine :)8+1 im bn canım suan ben hıcbısey yapamıorm bugun kardeslerm geldide az bıraz meccbur kaldmda yaptm bıseyler
Hadi insalah canım hayırlı haberlerle gel :) bende sabırsızlıkla bekliyorum bi sonraki kontrolü :)Evet canim gorebiliyorum alttan bakildigi zaman.hatta ellerinin ayaklarinin hareket ettigini bile gordum.martin ilk haftasi ustten bakilcak.o zaman daha net gorcem insallah.
evet cnm 3 gun sonra tam ıkıncı ayı doldurcaz ınsallah ıkıncı regl tarhm de gecmıs olckNormal canım. İnsanin elinden birşey gelmiyor az kalmış 2.ayinin bitmesine :)
Cok tereddut ediyorum yaptirip yaptirmamak konusunda. Kacinci haftada yapiyorlar?Kızlar, benim gibi sık sık kulakları tıkanan var mı? Hamilelikten önce hiç olmazdı, neden oluyor sizce, tansiyon mu yükseliyor? Kolay kolay da geçmiyor her şeyi deniyorum...
Bir de ikili test yaptıracak mısınız??
Canım benim burnum çok tıkandı da kulağı inan hiç duymadımKızlar, benim gibi sık sık kulakları tıkanan var mı? Hamilelikten önce hiç olmazdı, neden oluyor sizce, tansiyon mu yükseliyor? Kolay kolay da geçmiyor her şeyi deniyorum...
Bir de ikili test yaptıracak mısınız??
Bende ise basladım belki aklımdan bıraz da olsa gider diye.cok zor ama devamlı aklımda.dua edin bana :) sizin duanız kabul olurStresten uzak durun. Ben de 1-2 sene denedim olmadı, işten istifa ettikten 1 ay sonra hamile kaldım! Çok büyük etkisi var sinir/stresin.. Azıcık psikolojik olarak rahat olmak gerek... Çok da bebek-bebek diye kasmamak gerek, akışına bırakınca oluyor, rahatlayın :)
kizlar sehir disindayim dun gece kahverengimsi lekelenmem oldu bu sabah hemen bi kadin dogum dr. gttim bu arada 7 haftalik hamileyim pko hastasiudim 17 ay sonra hic beklemedigim anda ogrendim doktor bebegin gelisimi cok iyi dedi kalp atisinida duydum dr. Progesteron verdi bol bol dinlen dedi benim gibi olan varmi
Ben varım mesela Çarşamba günü geldi kahve akıntı ve halen devam ediyor perşembe günü de doktora gittim yarın da gidecem insan endişeleniyor ama sakin kalmaya çalış progestan kullanıyorum bende 200mg sabah akşam inşallah yarın iyi haberler alırım öğleden sonra randevukizlar sehir disindayim dun gece kahverengimsi lekelenmem oldu bu sabah hemen bi kadin dogum dr. gttim bu arada 7 haftalik hamileyim pko hastasiudim 17 ay sonra hic beklemedigim anda ogrendim doktor bebegin gelisimi cok iyi dedi kalp atisinida duydum dr. Progesteron verdi bol bol dinlen dedi benim gibi olan varmi
Cok tereddut ediyorum yaptirip yaptirmamak konusunda. Kacinci haftada yapiyorlar?
Canım benim burnum çok tıkandı da kulağı inan hiç duymadım
İkili test yaptıracağız sanırım, sen düşünmüyor musun? Gerçi bu 2 li 3 lü testlerin biri yeter dye de duymuştum ama, ne bileyim ben merak ediyorum, ilk gebeliğim. Ablam da 12. Haftan olsun bari ozaman git, illa ki randevu var diye erkenden gitme diyor. Bidaha giderimSen ne düşünüyorsun bu konuda?
Haklisin. Her sey allah'tan. Bosuna hirpalatmaya gerek yok11-14. haftalar arası yapıyorlar.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum, çünkü kesin bir sonucu yokmuş, ne ikili testin ne diğerlerinin. Ayrıca aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın diyorlar. E sonuç kesin değilse, sadece ihtimal / yüzde oranı veriyorsa, nasıl ve ne hakla aldıralım ki o çocuğu... Boş yere evham yaptırır.. Özürlü doğacak denen çocuk sapasağlam, sapasağlam denen çocuk özürlü doğabiliyor... O yüzden hiç lüzum yok...
Benim hic belli olmuyor yaay kızzlarr bnm gbii sabah durup durup aksamm mide bulanan varmı herkesın sabah uyanınca bulanıyor bnmkiisde aksam
Insallah canim allah hepimizin yardimcisi olsunBende 8. Haftaya giriorum ins bi sikinti cikmaz bebislerimizde
Benim hic belli olmuyor yabir kac gun geciyot bulatilarim sonra tekrar basliyor. iki gundur cok fenayim hic bir sey yiyemiyorum
Slm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba
Slm kızlar bişi sorcam benim adetim 2 gün gecikti ve şöyle bi sorunum var aşırı derecede kasık ağrım var fakat gaz sancısı gibi böle kasığıma vuran ara ara giriyo sanki adet olmuşum gibi 5-10 dk sonra adet değilmişim gibi normale dönüyo bu bi belirtimidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?