En guzeli yarin hemen bi kan testi yaptir en guveniliri[/QUOTE][QUguEbesyo_86, post: 45280321, member: 676022"]
Gunaydinnn:))Günaydın kizlarr
Doğru söylüyosun da, o zaman niye yapıyolar? Valla ben de bilemedim ki şimdi, haklısın çok yanlış bilgilerle insanları strese sokmuşlar ben de duydum. Ama yine de merak ediyo insan , haftaya gidince sorucam dr a11-14. haftalar arası yapıyorlar.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum, çünkü kesin bir sonucu yokmuş, ne ikili testin ne diğerlerinin. Ayrıca aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın diyorlar. E sonuç kesin değilse, sadece ihtimal / yüzde oranı veriyorsa, nasıl ve ne hakla aldıralım ki o çocuğu... Boş yere evham yaptırır.. Özürlü doğacak denen çocuk sapasağlam, sapasağlam denen çocuk özürlü doğabiliyor... O yüzden hiç lüzum yok...
Günaydın canımGünaydın kizlarr
Benimki zaman mekan tanımıyo canımay kızzlarr bnm gbii sabah durup durup aksamm mide bulanan varmı herkesın sabah uyanınca bulanıyor bnmkiisde aksam
Hadi bakalimm canım :)evet cnm 3 gun sonra tam ıkıncı ayı doldurcaz ınsallah ıkıncı regl tarhm de gecmıs olck
Bende yaptirmicam kesinlikle. Çünkü doğruluk payı fazla yok bu ihtimal veriyorlar. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz peki? :)11-14. haftalar arası yapıyorlar.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum, çünkü kesin bir sonucu yokmuş, ne ikili testin ne diğerlerinin. Ayrıca aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın diyorlar. E sonuç kesin değilse, sadece ihtimal / yüzde oranı veriyorsa, nasıl ve ne hakla aldıralım ki o çocuğu... Boş yere evham yaptırır.. Özürlü doğacak denen çocuk sapasağlam, sapasağlam denen çocuk özürlü doğabiliyor... O yüzden hiç lüzum yok...
Bu konuda benim kafam cok karisik canm bu canan karatay yüzünden arkadasm yapdirmadi ben de ne yapacagimi bilmiyorum doktora gideyim de hayirlisiyla karar vericem artikBende yaptirmicam kesinlikle. Çünkü doğruluk payı fazla yok bu ihtimal veriyorlar. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz peki? :)
Bende yaptirmicam kesinlikle. Çünkü doğruluk payı fazla yok bu ihtimal veriyorlar. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz peki? :)
Kizlar ikili test nasil yapiliyor acaba
Kızlar kilo durumunuz nasıl, yeni bi şeyler aldınız mı? Ben tartılıyorum kilomda değişiklik yok ama eski iç çamaşırlarım sıkmaya başladı. Bikaç parça bi şeyler aldım da. Şu sütyeni hiç takmak istemiyorum, çok sıkmaya başladı. Nasıl alıcaz, alttan desteksiz mi olsa rahat olur ki?
Evet evet beni de büyüyen memintolar yüzünden sıkıyo montlar sütyenler.hiç kullanmadım ben de uçlarını belli etmiyo di mi spor sütyenler??Ben de kilo almadım, yarım kilo verdim hatta ama kıyafetler montlar sıkmaya başladı.
Ben spor sütyenlerimi giyiyorum, MİS gibi çok rahat ve destekliyor da.. Gece bile takıyorum çünkü takmazsam rahatsız oluyorum, çok büyüdüler. Tavsiye ederim spor sütyenini...
Evet evet beni de büyüyen memintolar yüzünden sıkıyo montlar sütyenler.hiç kullanmadım ben de uçlarını belli etmiyo di mi spor sütyenler??
Ikili testi yaptiranlar kacinci haftada yaptirdiniz veya yaptiracaksinizUltrasonda ense kalınlığına/saydamlığına bakılıyor ve de bir kan testi yapılıyor ve adını hatırlamadığım bir değere bakılıyor.
Hmm çok sağol canım bakayım da ilk fırsatta alayım. Önereceğin marka var mı? Bi de gece niye takıyosun, sütyenle daha mı rahat ediyosun? Ben elimde olsa hiç takmicamiki tip spor sütyeni var, biri içinde pedli olanlar, onlar asla belli etmiyor, biri de normal penye ya da daha ter tutmaz kumaşta olanlar. Benim gündüz giydiklerim pedli olanlar, gece pedsiz olanları takıyorum.
ayy fenaa ya oBenimki zaman mekan tanımıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?