2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Doğru söylüyosun da, o zaman niye yapıyolar? Valla ben de bilemedim ki şimdi, haklısın çok yanlış bilgilerle insanları strese sokmuşlar ben de duydum. Ama yine de merak ediyo insan , haftaya gidince sorucam dr a

Bende yaptirmicam kesinlikle. Çünkü doğruluk payı fazla yok bu ihtimal veriyorlar. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz peki? :)

Bende yaptirmicam kesinlikle. Çünkü doğruluk payı fazla yok bu ihtimal veriyorlar. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz peki? :)
Bu konuda benim kafam cok karisik canm bu canan karatay yüzünden arkadasm yapdirmadi ben de ne yapacagimi bilmiyorum doktora gideyim de hayirlisiyla karar vericem artik

Kızlar kilo durumunuz nasıl, yeni bi şeyler aldınız mı? Ben tartılıyorum kilomda değişiklik yok ama eski iç çamaşırlarım sıkmaya başladı. Bikaç parça bi şeyler aldım da. Şu sütyeni hiç takmak istemiyorum, çok sıkmaya başladı. Nasıl alıcaz, alttan desteksiz mi olsa rahat olur ki?

Şeker problemim yok, ailede de şeker hastalığı yok, o yüzden boş yere yükleme de yaptırmayacağım. Annemlerin zamanında da yokmuş böyle şeyler, Canan Karatay da karşı buna (yani onu otorite olarak görmüyorum ama pek çok açıklamasını haklı buluyorum, o yüzden vardır bir bildiği diye düşünüyorum).

Ben de kilo almadım, yarım kilo verdim hatta ama kıyafetler montlar sıkmaya başladı.
Ben spor sütyenlerimi giyiyorum, MİS gibi çok rahat ve destekliyor da.. Gece bile takıyorum çünkü takmazsam rahatsız oluyorum, çok büyüdüler. Tavsiye ederim spor sütyenini...

Evet evet beni de büyüyen memintolar yüzünden sıkıyo montlar sütyenler.hiç kullanmadım ben de uçlarını belli etmiyo di mi spor sütyenler??

Evet evet beni de büyüyen memintolar yüzünden sıkıyo montlar sütyenler.hiç kullanmadım ben de uçlarını belli etmiyo di mi spor sütyenler??

iki tip spor sütyeni var, biri içinde pedli olanlar, onlar asla belli etmiyor, biri de normal penye ya da daha ter tutmaz kumaşta olanlar. Benim gündüz giydiklerim pedli olanlar, gece pedsiz olanları takıyorum.

iki tip spor sütyeni var, biri içinde pedli olanlar, onlar asla belli etmiyor, biri de normal penye ya da daha ter tutmaz kumaşta olanlar. Benim gündüz giydiklerim pedli olanlar, gece pedsiz olanları takıyorum.
Hmm çok sağol canım bakayım da ilk fırsatta alayım. Önereceğin marka var mı? Bi de gece niye takıyosun, sütyenle daha mı rahat ediyosun? Ben elimde olsa hiç takmicam

kkızzlarr tuhaff tuhaff ruyalar görenınızın varmı yaa ben hep hayır olsn erken dogum göruorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…