Canım hayır olsun, ben de nerdeyse her gece karışık uzun saçma tuhaf rüyalar görüyorum , hamile olunca başladı, çok enteresan.. Hayır olsun belki endişelenmişsindirbilinç altında kalmıştır ondan görüyosundur, çok anlamı olduğunu sanmam rahat ol...kkızzlarr tuhaff tuhaff ruyalar görenınızın varmı yaa ben hep hayır olsn erken dogum göruorm
Maleseffayy fenaa ya o
AY ınsallah cnmda bnden harıc ıkı kişi daha öyle gördgu ıcın merkllandmCanım hayır olsun, ben de nerdeyse her gece karışık uzun saçma tuhaf rüyalar görüyorum , hamile olunca başladı, çok enteresan.. Hayır olsun belki endişelenmişsindirbilinç altında kalmıştır ondan görüyosundur, çok anlamı olduğunu sanmam rahat ol...
Çok zararlı canım seker yükleniyor vücuda zarar veriyor. Şeker hastası olmasan da şeker hastası oluyorsun. Şeker olsa şimdiye zaten çıkardı açlık tokluk şekeryle bile.Bu konuda benim kafam cok karisik canm bu canan karatay yüzünden arkadasm yapdirmadi ben de ne yapacagimi bilmiyorum doktora gideyim de hayirlisiyla karar vericem artik
Aynı şekilde bende yaptirmicam yaptıran var ama bilemiyorum ya belki bana iyi gelmicek :) bilemeyiz ki :)Şeker problemim yok, ailede de şeker hastalığı yok, o yüzden boş yere yükleme de yaptırmayacağım. Annemlerin zamanında da yokmuş böyle şeyler, Canan Karatay da karşı buna (yani onu otorite olarak görmüyorum ama pek çok açıklamasını haklı buluyorum, o yüzden vardır bir bildiği diye düşünüyorum).
Bende şeker testini yaptırmayı hiç düşünmüyorum.Aynı şekilde bende yaptirmicam yaptıran var ama bilemiyorum ya belki bana iyi gelmicek :) bilemeyiz ki :)
Aynen kesinlikle kadın neden durduk yere böyle birşeyi ortaya çıkarsın. Biliyor neyin noldugunu. :)Bende şeker testini yaptırmayı hiç düşünmüyorum.
Canan Kaatay'a çok güvenirim ve dediklerini uygularım. Çok faydasını gördüm. Karatay'ın dediklerini yapıp kilo vren ve verdikleri kiloyu almayan çok insan tanıyorum
Yok canim para yonunden 3 kereymis zararli oldugu icin degil.bence de bu kadar sık ultrasona girmek normal değil ama hamilelik kesinlikle normal bir şey.. örnek almalıyız bence biraz onları... çok sıkıntı yapıyoruz daha şimdiden... daha bunun doğumu var, büyütmesi var.. oho
Saol canim insallah hepmizin ki iyi gecer..Hadi insalah canım hayırlı haberlerle gel :) bende sabırsızlıkla bekliyorum bi sonraki kontrolü :)
Ben de almadim canim su ana kadar. Gerci ben cok fazla kilo almamistim oglumda sadece 10 kilo.insallah bunda da oyle olur.zaten ilk zamanlar kilo almak iyi degil cunku son zamanlarda ister istemez aliniyo.Kızlar kilo durumunuz nasıl, yeni bi şeyler aldınız mı? Ben tartılıyorum kilomda değişiklik yok ama eski iç çamaşırlarım sıkmaya başladı. Bikaç parça bi şeyler aldım da. Şu sütyeni hiç takmak istemiyorum, çok sıkmaya başladı. Nasıl alıcaz, alttan desteksiz mi olsa rahat olur ki?
Fazla takilma cnm ruyalara hamilelikte.saglikli olduktan sonra erken olsa da farketmez.ben de oglumu 1 ay erken dogum yaptim cok sukur hicbisey olmadi.kkızzlarr tuhaff tuhaff ruyalar görenınızın varmı yaa ben hep hayır olsn erken dogum göruorm
aynnn cnm sagllıklı olsunda ınsallah bu endişee heralde hıcbır zaman bıtmıyor annelerın bu persembe ınsallah gıdıcem kontrolum var kötü bişey duycm dıye aklım cıkıyo resmen hıc ıyı bısey dusunemıormFazla takilma cnm ruyalara hamilelikte.saglikli olduktan sonra erken olsa da farketmez.ben de oglumu 1 ay erken dogum yaptim cok sukur hicbisey olmadi.
suan ıcın bence korkmaa anladm nasıl bısey oldugunu mühim degıldır allah koruusun kötü bişey olsa daha cok yogun olurdu ama ıstersen bı doktorunu ara randevunu erkene cekMrb kizlar birsey sorucam sizlere aksamlari akintinin icinde damar seklinde kan oluo cok az sonra tekrar siliorum yok 3 gündür böyle carsamba randevum var ama artik korkmaya basladim varmi benim gibi olan
Korkma canim.ben de erken dogum yaptigimi gormustum hamileyken ki hic erken dogum yapma ihtimalim bile yokken.ve erken yaptim.suan tip cok ilerde erken bile yapsan korkulacak bisey olmuyo genelde.benim oglusu kuveze bile koymadilar dusun.fazla takilma stres olursun.aynnn cnm sagllıklı olsunda ınsallah bu endişee heralde hıcbır zaman bıtmıyor annelerın bu persembe ınsallah gıdıcem kontrolum var kötü bişey duycm dıye aklım cıkıyo resmen hıc ıyı bısey dusunemıorm
seker yuklmesını ben yaptrmayı dusunmmuorm maalesef ya canan karatay hoca dunya standarlarnda bır proof elbet vardr bıldıgı acıklamalarıda cok mantıklıKizlar bu seker yukleme hakkinda bi fikrim yok ama ben de vitamin hapi kullanimini onermiyorum.suan folikasit kullaniyorum 12.haftama kadar kullancam ve sonrasinda hic bisey kullanmiycam.
Yok canim bence doktora bi gorun.korkma insallah hicbiseyi yoktur bebisinin.Mrb kizlar birsey sorucam sizlere aksamlari akintinin icinde damar seklinde kan oluo cok az sonra tekrar siliorum yok 3 gündür böyle carsamba randevum var ama artik korkmaya basladim varmi benim gibi olan
Bize sormuyolar canim burda malesef istermisin diye.mecbur tutuyolar.ama vitamin konusunda ben de kararliyimseker yuklmesını ben yaptrmayı dusunmmuorm maalesef ya canan karatay hoca dunya standarlarnda bır proof elbet vardr bıldıgı acıklamalarıda cok mantıklı
vıtamının ne zararı var ki cnm bende bugun kan tahlılı yaptrdım tsh aclık sekerı b12 vit falan bakcaklar yarn cıkcak sonuc b12 kesın eksk cıkar herkesde hemen hemen oldugu ıcın vıtamın verebılır ne yapcm bılmıorm suan folık trıo dan baska bısey kullanmıormBize sormuyolar canim burda malesef istermisin diye.mecbur tutuyolar.ama vitamin konusunda ben de kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?