Canım vitamini neden önermiyosun, ne zararı var? Bana dr um bi vitamin verdi, inan tansiyonumu, sindirimimi düzenledi. Demir iyot folik b12 probiyotik..daha bir sürü şey var içinde. Zaten midemden çok yiyemediğim için kendime geldim , çok da memnun kaldım.Kizlar bu seker yukleme hakkinda bi fikrim yok ama ben de vitamin hapi kullanimini onermiyorum.suan folikasit kullaniyorum 12.haftama kadar kullancam ve sonrasinda hic bisey kullanmiycam.
İnşallah canımm inşallah :) kontrolden sonra bekliyorum haberleri :)Saol canim insallah hepmizin ki iyi gecer..
ayy cok cnm cokk aol kesın banada yarın vercekler sadece 12. haftada mı ıcmelıyımEdifar , brnh , softwind
Kizlar ilk dogumumda karaciger enzimlerim cok yukselip beni ve bebegi zehirledigi icin olum tehlikesi yasayip erken dogum yapmak zorunda kaldim ben.ve suan ayni ihtimalin olasiligina karsi onlem almak istiyorum.normalde karaciger problemim yok tamamiyle hamilelikte gelisen bisey ve erken farkettigim icin hayattayim.simdi bunun vitaminle ne alakasi var diyecek siniz.soyle bi arkadasim da ayni problemi yasayip gec farkedildigi icin bebegini kaybedip haftalarca komada yatti ve son anda kurtuldu.dogum yapmasi yasaklandi.kendisi cok bebek istedigi icin yine hamile kaldi doktorlari dinlemeyip.tabi turkiyeye gitti kontroller icin doktor enzimler yukselince vitaminleri biraktirmis.normale dondu degerleri vitaminleri birakinca ve suan 2 yasinda dunyalar tatlisi bi oglu var.burdaki doktorlar irsi vitaminle ilgisi yok diye kabul etmek istemediler ama varilan sonuc vitaminlerin bu problemi tetikledigi.bunlari dinledikten sonra internette de arastirdim ve hatta kadinlar kulubunde de konu acilmis. vitaminler birakildigi anda degerlerin normale dondugune dair yorumlar yapilmis.bu nedenle 12.haftadan sonra vitamin kullanmama karari aldim.ilk 12 hafta onemli diye iciyorum suan.dikkatli olun sizler de.vucudunuzda kasinti baslarsa eger mutlaka doktora bildirin.
yanııı haklısın dısardann takvıye ne kdr ıyı olabılır ki o vıtamınlerı mumkun oldugunca dısardann organık saglama taraftarymdr her zaman ben bakalım bana yarn ne verceklerbrnh canim ben 12.haftama kadar kullancam sonrasinda kullanmiycam demek istedim.ama kimseyi yanlis yonlendirmek istemem.bende oldu diye herkeste olacak diye bi kaide yok yanlis anlasilmasin.ama vitamin icmeden hamilelik yasayan cok arkadasim var.saglikli da bebekleri oldu.ama vitaminlerini duzenli kullanip hicbir problem yasamayanlar da oldu.benim de kafam cok karisik icmesem bisey olur mu diye ama korkuyorum acikcasi ya ayni problemi yasarsam diye.
Bak bakalim canim duruma gore icersin ya da icmezsin senin bilecegin is.zor bi karar ama yeterli derecede iyi beslenildikten sonra pek bi gerek gormuyorum bendeyanııı haklısın dısardann takvıye ne kdr ıyı olabılır ki o vıtamınlerı mumkun oldugunca dısardann organık saglama taraftarymdr her zaman ben bakalım bana yarn ne vercekler
Canım bende içeriğinde vitamin demir olan bi ilaç kullanıyorum ve doktorum 9 ay kullanabilirsin dedi içerisinde bütün vitamin demir ve folik asitler var. İsim veriliyor mu bilmiyorum. Onu kullanıyorum şuan bi yan etkisini görmedim.Tilbe_ haber veririm canim .ben de sizlerin haberlerini bekliyorum merakla.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Uyardığın için sağol, dr uma sorucam. Elbette ki ben de besinlerden almak taraftarıyım tüm vitaminleri ama midem izin vermiyor, çok üzülüyorum. Hiç bi şey yiyemiyorum. Peynir ekmek ten inan yoruldum. Bu vitamin bana iyi gelmişti. İnşallah 12. Haftadan sonra biraz toparlanırım da ben de bırakmayı düşünürümbrnh canim ben 12.haftama kadar kullancam sonrasinda kullanmiycam demek istedim.ama kimseyi yanlis yonlendirmek istemem.bende oldu diye herkeste olacak diye bi kaide yok yanlis anlasilmasin.ama vitamin icmeden hamilelik yasayan cok arkadasim var.saglikli da bebekleri oldu.ama vitaminlerini duzenli kullanip hicbir problem yasamayanlar da oldu.benim de kafam cok karisik icmesem bisey olur mu diye ama korkuyorum acikcasi ya ayni problemi yasarsam diye.
Canım hayır olsun, ben de nerdeyse her gece karışık uzun saçma tuhaf rüyalar görüyorum , hamile olunca başladı, çok enteresan.. Hayır olsun belki endişelenmişsindirbilinç altında kalmıştır ondan görüyosundur, çok anlamı olduğunu sanmam rahat ol...
Hmm çok sağol canım bakayım da ilk fırsatta alayım. Önereceğin marka var mı? Bi de gece niye takıyosun, sütyenle daha mı rahat ediyosun? Ben elimde olsa hiç takmicam
Canım vitamini neden önermiyosun, ne zararı var? Bana dr um bi vitamin verdi, inan tansiyonumu, sindirimimi düzenledi. Demir iyot folik b12 probiyotik..daha bir sürü şey var içinde. Zaten midemden çok yiyemediğim için kendime geldim , çok da memnun kaldım.
Bende meerak ettm neden vitamin onerilmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?