saol cnm ınsallah senınde böle cıkar bn guatr ve sekerden korkuodm gebelıkte yukselıo dıye korrktgm basıma gelmedı cok şükürCANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH DARISI BANA :))
İNŞALLAH CANIM BEN PERŞEMBE AKŞAM GİDECEĞİM ERTESİ GÜN YAPTIRIRIM TESTLERİ FALAN SANIRIMsaol cnm ınsallah senınde böle cıkar bn guatr ve sekerden korkuodm gebelıkte yukselıo dıye korrktgm basıma gelmedı cok şükür
hım bende persembe öglen gtcem doktora az kaldıı iple cekıormİNŞALLAH CANIM BEN PERŞEMBE AKŞAM GİDECEĞİM ERTESİ GÜN YAPTIRIRIM TESTLERİ FALAN SANIRIM
Insallah canim umuyorum duzelirsin.2 haftamiz kaldi 12.haftaya.Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Uyardığın için sağol, dr uma sorucam. Elbette ki ben de besinlerden almak taraftarıyım tüm vitaminleri ama midem izin vermiyor, çok üzülüyorum. Hiç bi şey yiyemiyorum. Peynir ekmek ten inan yoruldum. Bu vitamin bana iyi gelmişti. İnşallah 12. Haftadan sonra biraz toparlanırım da ben de bırakmayı düşünürüm
Canim ilk hamileligimde bende kullandim.ve yasadigim olayi ve arastirmalarimi yazdim.o nedenle kullanmak istemiyorum.ve her yorumumda kimseyi yanlis yonlendirmek istemem bu benim tercihim diye belirtiyorum.vitamin kullananlar ayni seyi yasar diye bi kanun yok.ben sadece kendimce onlem anlak istiyorum.ola ki yasama ihtimaliniz olursa ki olmaz insallah diye uyarma amacli yazdim ama sanirim yanlis anlasilmis...Hamilelikte izin verilen tek ilaç vitamindir. Ben yıllardır her gün multivitamin içiyorum, ve içmeye de devam ediyorum. Doktor onayladıktan sonra vitaminlerin bir zararı yok, aksine faydası var. Arkadaşın kişisel tercihi bu, saygı duyuyorum. Herkes ilaç/vitamin içmeyi sevmeyebilir.
Ben hamileliklerim de asermeden cektigim kadar hicbisey den cekmiyorum ...kızlar ya benim canım aşırı derecede mandalina ve portakal istiyor.
Portakal suyu içince resmen kendime geliyorum, canlanıyorum. Midemin bulantısı ağrısı kalmıyor.
Sizinde istediğiniz bir şeyler oluyor mu?
Canım tebrik ederim. Allah sağlık versin...merhaba kızlar bende 18 ocakta hamile olduğumu öğrendim su anda 11 haftalık hamileyim:) muhtemel doğum tarihim eylül ün 2.haftası
Ben de keşke aşersem:/aşerdiğimi yiyebilsem. ..Şu 12. Haftayı bi tamamliyim Allah ın izniyle her şeyden yiyeceğimm. Geçer di mi ozaman mide şikayetlerim??Ben hamileliklerim de asermeden cektigim kadar hicbisey den cekmiyorum ...
Çok sağol canım doğrudur, burda hepmiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aynı durumları yaşadığımız için uyarı, tavsiyede bulunuyoruz, anlıyorum. Hepimiz için hayırlısı sağlıklısı olsun!!!!Insallah canim umuyorum duzelirsin.2 haftamiz kaldi 12.haftaya.
Doktorlar kabul etmiyo canim.vitaminle hicbir ilgisi yok icebilirsin diyo.hatta icmen lazim dedi bana ama icmiycem.hamilelikte kasinti diye yaz kadinlar klubunun konusu cikar.ordaki arkadaslar da yazmislar.doktorlari demir hapi iciyosa ne hapi kullaniyosa biraktirinca normale donmus degerler.konuyu bulursam koyarim burayada bakariz.ilkinde yasadigim icin korkuyorum ve bayagi arastirdim. Ama tekrar soyluyorum ben de oldu diye sizlerde de olacak diye bi kural yok.kimseyi yanlis yonlendirmek istemem
Ben de aynı şekildeyim tam saçlarımı kestireceğim hafta öğrendim hamile olduğumu.zerre batıl inancım yoktur benim de ailemin de.ama anneme sordum kızım ben hiç kestirmedim dedi.annelik duygusu erkenden işliyor,ona zarar gelme ihtimali bile kudurtuyor ama,uzun saçı kurut şekil ver çok zor.saç kurutma makinesi ve düzleştiriciler de zararlıymış.ben de çaresiz kaldımKızlar yaa çok saçma biliyorum ama; hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyosunuz? Benim aslında batıl inançlarım yoktur ama yine de içim rahat etmiyo. Çok uzadı saçlarım, zaten hiç bi şeye halim yok, yıkarken kuruturken çok vaktimi alıyo.Vay çocuğun ömrü kısa olur, vay bilmem ne .. Ooff hiç adetim değil bunlara inanmak da.. Bilemedim de...
canım ben bunu nıhat hatıpoğlundan dınledım kesınlıkle yok öyle bısey kestırebılırsınız dıyor bugun atv ye cıkcak saat 15 de ıstersen ara sor yada msj at facedenKızlar yaa çok saçma biliyorum ama; hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyosunuz? Benim aslında batıl inançlarım yoktur ama yine de içim rahat etmiyo. Çok uzadı saçlarım, zaten hiç bi şeye halim yok, yıkarken kuruturken çok vaktimi alıyo.Vay çocuğun ömrü kısa olur, vay bilmem ne .. Ooff hiç adetim değil bunlara inanmak da.. Bilemedim de...
kac haftalık hamıleyım dıye bı sıte var oraya gr sonucunu falan yazz cıkan sonucu da burda kişisel bilgiler bölümüne girr aşagılarda tahmını dogum tarhhıı yazcak orayaa az önce ınternetten baktgn sonucu yaz kaydetkızlar slm su gebe takvimini nasil ekliyoruz:)
oldudeneme
ne deemk cnmteşekkür ederim:)
Evet ya biliyorum ben de işte iyice hassas oluyo insan hamileyken, saçma sapan şeylere takar oldum.Sağol canımcanım ben bunu nıhat hatıpoğlundan dınledım kesınlıkle yok öyle bısey kestırebılırsınız dıyor bugun atv ye cıkcak saat 15 de ıstersen ara sor yada msj at faceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?