2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Insallah canim umuyorum duzelirsin.2 haftamiz kaldi 12.haftaya.
Doktorlar kabul etmiyo canim.vitaminle hicbir ilgisi yok icebilirsin diyo.hatta icmen lazim dedi bana ama icmiycem.hamilelikte kasinti diye yaz kadinlar klubunun konusu cikar.ordaki arkadaslar da yazmislar.doktorlari demir hapi iciyosa ne hapi kullaniyosa biraktirinca normale donmus degerler.konuyu bulursam koyarim burayada bakariz.ilkinde yasadigim icin korkuyorum ve bayagi arastirdim. Ama tekrar soyluyorum ben de oldu diye sizlerde de olacak diye bi kural yok.kimseyi yanlis yonlendirmek istemem

Canim ilk hamileligimde bende kullandim.ve yasadigim olayi ve arastirmalarimi yazdim.o nedenle kullanmak istemiyorum.ve her yorumumda kimseyi yanlis yonlendirmek istemem bu benim tercihim diye belirtiyorum.vitamin kullananlar ayni seyi yasar diye bi kanun yok.ben sadece kendimce onlem anlak istiyorum.ola ki yasama ihtimaliniz olursa ki olmaz insallah diye uyarma amacli yazdim ama sanirim yanlis anlasilmis...

kızlar ya benim canım aşırı derecede mandalina ve portakal istiyor.
Portakal suyu içince resmen kendime geliyorum, canlanıyorum. Midemin bulantısı ağrısı kalmıyor.
Sizinde istediğiniz bir şeyler oluyor mu?
Ben hamileliklerim de asermeden cektigim kadar hicbisey den cekmiyorum ...

Kızlar yaa çok saçma biliyorum ama; hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyosunuz? Benim aslında batıl inançlarım yoktur ama yine de içim rahat etmiyo. Çok uzadı saçlarım, zaten hiç bi şeye halim yok, yıkarken kuruturken çok vaktimi alıyo.Vay çocuğun ömrü kısa olur, vay bilmem ne .. Ooff hiç adetim değil bunlara inanmak da.. Bilemedim de...

Çok sağol canım doğrudur, burda hepmiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Aynı durumları yaşadığımız için uyarı, tavsiyede bulunuyoruz, anlıyorum. Hepimiz için hayırlısı sağlıklısı olsun!!!!

Ben de aynı şekildeyim tam saçlarımı kestireceğim hafta öğrendim hamile olduğumu.zerre batıl inancım yoktur benim de ailemin de.ama anneme sordum kızım ben hiç kestirmedim dedi.annelik duygusu erkenden işliyor,ona zarar gelme ihtimali bile kudurtuyor ama,uzun saçı kurut şekil ver çok zor.saç kurutma makinesi ve düzleştiriciler de zararlıymış.ben de çaresiz kaldım

bnmde mide bulantım gectı bu seferde dıorm aa neden midem bulanmıyo yanı bulansa ayrı dert bulanmasa ayrı dert ne yapcaksakk allahın ıznıyle atlatsak su hamişliği

canım ben bunu nıhat hatıpoğlundan dınledım kesınlıkle yok öyle bısey kestırebılırsınız dıyor bugun atv ye cıkcak saat 15 de ıstersen ara sor yada msj at faceden

kızlar slm su gebe takvimini nasil ekliyoruz:)
kac haftalık hamıleyım dıye bı sıte var oraya gr sonucunu falan yazz cıkan sonucu da burda kişisel bilgiler bölümüne girr aşagılarda tahmını dogum tarhhıı yazcak orayaa az önce ınternetten baktgn sonucu yaz kaydet

canım ben bunu nıhat hatıpoğlundan dınledım kesınlıkle yok öyle bısey kestırebılırsınız dıyor bugun atv ye cıkcak saat 15 de ıstersen ara sor yada msj at faceden
Evet ya biliyorum ben de işte iyice hassas oluyo insan hamileyken, saçma sapan şeylere takar oldum.Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…