bulantılarn nasl bnm bıttı gbı bısey 5-7 hafta cok yogundum sımdı rahat m cok sukur bu aralarEvet ya biliyorum ben de işte iyice hassas oluyo insan hamileyken, saçma sapan şeylere takar oldum.Sağol canım
Sen asermeyi kolay bisey sandin galiba canim hic tavsiye etmem valla cok rezil bisey.aserdigini bulabilecegini nerden biliyosunBen de keşke aşersem:/aşerdiğimi yiyebilsem. ..Şu 12. Haftayı bi tamamliyim Allah ın izniyle her şeyden yiyeceğimm. Geçer di mi ozaman mide şikayetlerim??
Ay evet o da var da ne biliyim, o heycanlı tatlı bi şeydir heralde, benimki fiziksel sıkıntılı ya ondan dedim..Sen asermeyi kolay bisey sandin galiba canim hic tavsiye etmem valla cok rezil bisey.aserdigini bulabilecegini nerden biliyosun
Maşallah ne kadar güzel. Ben iişte kaşar ekmek yediğim sürece idare ediyorum. Her şeyi yiyemiyorum yani. Yiyebildiğim şeyleri yiyebildiğim miktar ve sıklıkta yiyorum. Yine de ı ıh;(bulantılarn nasl bnm bıttı gbı bısey 5-7 hafta cok yogundum sımdı rahat m cok sukur bu aralar
bnmmm şöyle tuhaf ki aksam 8 gbı bulantı gbı bısey oluo yanı bende anlayamıorm bu aralar en cok uyuyorum sık idrar ve bas agrısı oluo arada bıde yemek yıyorm cok mıde bulantsndan kurtuldm gbı bıseyMaşallah ne kadar güzel. Ben iişte kaşar ekmek yediğim sürece idare ediyorum. Her şeyi yiyemiyorum yani. Yiyebildiğim şeyleri yiyebildiğim miktar ve sıklıkta yiyorum. Yine de ı ıh;(
bende cok merak edıormm ama tamm bellı olacagı zaman ögrenmek en ıyısı 15 haftalıkken kesın cınsıyetı sylerlerarkadaşlar merhaba tekrar,cinsiyetini ne zaman söylüyordu doktorlar benim ilk gebelikte doktor önce erkek dedi aylarca erkek zannettik sonra 5,5 aylıktı kız dedi tabi ben sok olmuştum..Eyüp ekici var ultrasyona bakıyor ona gittim kesin kız dedi dedi sonrasında doktorumu değiştirmiştim...bu gebelikte o sebeple biraz tedirginim gene aynı sey olur mu
ay cnm dıkkat et salgın var bende sevındım gbı mıde bulantıma bu sefrde dıormm acaba bı terslıkmı var dıyee mıdem bulansa dert bulanmasa ayrı dertsoftwind canim sen bosver asermeyi.aklina hic dusurme bence birde o baslarsa yandin yani.en olmadik anda en olmadik seyi canin cekiyo cunku.
brnh canim sevindim bulantilarinin azalmasina.dum hastalandim oglum hastaydi bana da gecti galiba.aksama kadar yattim sonrasinda kustum ama oluyorum sandim.normalde kusmam yok.cok zor geldi inan ki 1 gun bile olsa.Allah herkesin yardimcisi olsun...
T Tili canim ogluma hamikeyken 12.haftada girdigim ultrasonda erkege benziyo demislerdi tam emin olmamakla birlikte.ve oyle de oldu.hayirlisi olsun canim ama gercekten sIKintili bir durum.insallah bu kez oyle olmaz...
Canim gonlunu ferah tut terslik falan yok.ben oglumda mide bulantisi nedir bilmezdim.bunda cok az bisey yasadigim halde cok geliyo.beta hcg degerleri dususe gectigi icin azalma olmasi normal.9 ay kusanlar var Allahim yardimcilari olsun.yok oyle deme bulanmasin oyle daha zor.zaten kisa bi sure sonra hareketleriyle hissettirecek kendini ...ay cnm dıkkat et salgın var bende sevındım gbı mıde bulantıma bu sefrde dıormm acaba bı terslıkmı var dıyee mıdem bulansa dert bulanmasa ayrı dert
ınsallah cnm poztf konusmalarnla rhatllatn benı bu arada dedımm mı hatrlamıorm dun söyleddgm kan sonuclarını aldım bgun guatr seker vs hepsi normal cıktı cok şükür sadece d vıt eksık 9 küsur normalde 30 ve ustu olması gerekıomusCanim gonlunu ferah tut terslik falan yok.ben oglumda mide bulantisi nedir bilmezdim.bunda cok az bisey yasadigim halde cok geliyo.beta hcg degerleri dususe gectigi icin azalma olmasi normal.9 ay kusanlar var Allahim yardimcilari olsun.yok oyle deme bulanmasin oyle daha zor.zaten kisa bi sure sonra hareketleriyle hissettirecek kendini ...
Geçmş olsun Allah sabır versin üzme kendini herşeyde bir hayır vardır sağlam çocuğa biley olmazmış demekki sağlıklı değil diyo dr e çn yakın zamanda yerinin doldurması dileğiyleCanim benim bebegimin dun kalbi durdu bugun sabah kurtaja aldilar Allahim sizinkilere saglikli uzun ömurler versin
Canm doktorlar gun aşırı öneriyor birde ben internetten ovulasyon testi almistim her gun yapiordum 2 koyu cizgiyi buldugun gunleri degerlendiriyorsun gebelik testi gibi yapiliogünaydın arkadaşlar. bir sorum olucaktı size. benim ovulasyon günüm bugün. sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat. yani en son bu gece oldu. şimdi bugünü değerlendirsek mi yoksa gün aşırı olsun diye yarınımı değerlendirsek. sonrada gün aşırı devam ederiz. birde benim geçen ay ovulasyondan 7 gün sonra akıntım oldu acaba yumurtanın geç çatlama durumu oluyor mudur.
İkisini de değerlendir derim yumurtanın ömrü kısa ne kadar ilişki o kadar şansı artırırgünaydın arkadaşlar. bir sorum olucaktı size. benim ovulasyon günüm bugün. sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat. yani en son bu gece oldu. şimdi bugünü değerlendirsek mi yoksa gün aşırı olsun diye yarınımı değerlendirsek. sonrada gün aşırı devam ederiz. birde benim geçen ay ovulasyondan 7 gün sonra akıntım oldu acaba yumurtanın geç çatlama durumu oluyor mudur.
Saol canmGünaydın . Gözün aydın
Hiç oval bakma hep değerlendir duş almagünaydın arkadaşlar. bir sorum olucaktı size. benim ovulasyon günüm bugün. sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat. yani en son bu gece oldu. şimdi bugünü değerlendirsek mi yoksa gün aşırı olsun diye yarınımı değerlendirsek. sonrada gün aşırı devam ederiz. birde benim geçen ay ovulasyondan 7 gün sonra akıntım oldu acaba yumurtanın geç çatlama durumu oluyor mudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?