2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Geçmş olsun Allah sabır versin üzme kendini herşeyde bir hayır vardır sağlam çocuğa biley olmazmış demekki sağlıklı değil diyo dr e çn yakın zamanda yerinin doldurması dileğiyle
Amin insallah inanirmisin hic bisey demedi 6ay sonra yne hamile kalabilirsin dedi ama ben bekliyicem

Amin insallah inanirmisin hic bisey demedi 6ay sonra yne hamile kalabilirsin dedi ama ben bekliyicem
bende yaşamıştım. İlk gebeliğimde kalp atışını duyamadığı için aldırmıştım.
Allah hayırlısını versin canım, inşallah bundan sorakinde sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

brnh canim cok sevindim sonuclarinin iyi cikmasina.d vitamini eksikligi bende de var.bende mecburen aliyorum d vitamini.

kaderdene varsa canim cok sevindim senin icin de.bol bol dinlenmeye calis canim yorma kendini fazla.

brnh canim cok sevindim sonuclarinin iyi cikmasina.d vitamini eksikligi bende de var.bende mecburen aliyorum d vitamini.

kaderdene varsa canim cok sevindim senin icin de.bol bol dinlenmeye calis canim yorma kendini fazla.
bana ılac verırmıbakalım ama ben folık trıo kullanıorm ıkı aydır yanı gunde ıkıtane ıcıorm ıcınde d vıtamınıde var ama etkı etmemıs anlasılan

bana ılac verırmıbakalım ama ben folık trıo kullanıorm ıkı aydır yanı gunde ıkıtane ıcıorm ıcınde d vıtamınıde var ama etkı etmemıs anlasılan
Aynen canim ben de kullaniyorum folikasit ama d vitamini eksik cikti.doktor yazmamisti ben istedim.biraz kullanip birakcam nasilsa yaz geliyo pek gerek olmaz gibi geliyo bana.

Boş gebeliktede 14+ 3 bebektede Bana bekle ara ver demedi canım ama ben 6 aya yakin ara verdim o kadar zorki hem ruhsal hem fiziksel artık çocuk yapmıyacam diyordm ama kısmet allah sabır veriyo canım

Aynen canim ben de kullaniyorum folikasit ama d vitamini eksik cikti.doktor yazmamisti ben istedim.biraz kullanip birakcam nasilsa yaz geliyo pek gerek olmaz gibi geliyo bana.
aynenn öle cnm bende yarın gıdıcem ınsallah ona dıcek bakalım ben her vıtamını dogal yolundan alma taraftarym ılac ıcmeyı fln hıc sevmıorm

Saol canim inan hamileligimi ogrendigimden beri ayaga kalkmiom evde esim hizmet ediodu anneme geldim o hizmet ediyor yani saglamim ama kalkmiom bisi olucak diye rabbm hepimize sonuna kadr gidip kucagimiza almayk nasip eder inşallah

aynenn öle cnm bende yarın gıdıcem ınsallah ona dıcek bakalım ben her vıtamını dogal yolundan alma taraftarym ılac ıcmeyı fln hıc sevmıorm
Sorma canim ben de ayniyim.olup gebermedigim surece ilac icen bi insan degilim.o yuzden bu vitaminleri icmek bile zor geliyo...

kızlar sabah yaptığım ovulasyon testi koyu demiştim şimdi yaptım daha da koyu kontrol çizgisinden fazla. dün gece beraberlik olmuştu. şimdi bu gece yimi değerlendirelim yoksa yoksa yarın sabahı ve sonraki günümü. hangisi daha doğru olur. eğer yumurta koyu çizgi silikleşince çatlamış oluyorsa ve 24 sat yaşıyorsa sabah olması tutturmak için daha mı uygundur. çünkü şuan sabaha göre tam koyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…