yarınnn yaparsn ılıskı nasılsa dunden sperm var suan ykızlar sabah yaptığım ovulasyon testi koyu demiştim şimdi yaptım daha da koyu kontrol çizgisinden fazla. dün gece beraberlik olmuştu. şimdi bu gece yimi değerlendirelim yoksa yoksa yarın sabahı ve sonraki günümü. hangisi daha doğru olur. eğer yumurta koyu çizgi silikleşince çatlamış oluyorsa ve 24 sat yaşıyorsa sabah olması tutturmak için daha mı uygundur. çünkü şuan sabaha göre tam koyu.
aynenn en ıyısısaol canım çoğunluk senin dediğini diyor öyle yapalım artık
:) maşallah bencede çok güzel bir duygudur eminim şimdiden bile böyle mutlu hissediyoruzBugün minik mucizemi tekrar gördük kollarını bacaklarını sallayarak karşıladı bizi :) o ekrandan görmek böyleyse kucağıma alıp o ellere ayaklara dokunmak nasıl güzeldir hayal bile edemiyorum. İsteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Allahım.
ben kilo almadım ama karnım çıktı şişkinlik gaz galiba birde çabuk yoruluyorum uykum çok:)Hamile arkadaslar vucudunuzda neler oluyr ne gibi degisiklikler var acaba
Cok yorgunum aksamlari 9 da uyuyorum. Bazen midem cok bulaniyor. Turk kahvesini cok severdim hic icemiyorum icim kalkiyor.Hamile arkadaslar vucudunuzda neler oluyr ne gibi degisiklikler var acaba
14+3 derken canim bos gebelik diyosun o zamana kadar anlasilmadimi anlamadim kusura bakma idrak edemiorum pisikolojim bozuldu artik.Boş gebeliktede 14+ 3 bebektede Bana bekle ara ver demedi canım ama ben 6 aya yakin ara verdim o kadar zorki hem ruhsal hem fiziksel artık çocuk yapmıyacam diyordm ama kısmet allah sabır veriyo canım
Bu ucuncu gebeligimdi inanrmisin cok korkuyorum hamile kalmaya ama deli gibide anne olmak evimde bebegimi buyutmek istiyorum caesizligin hat safasindayimbende yaşamıştım. İlk gebeliğimde kalp atışını duyamadığı için aldırmıştım.
Allah hayırlısını versin canım, inşallah bundan sorakinde sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Peki doktor kurtajla aldiktan sonra incelemeye gondermedi mi? Arkadasimin da ayni sekilde olmustu. 3. Kurtajdan sonra inceleme yaptilar cikan sonuca göre tedavi oldu.simdi 7 aylik hamileBu ucuncu gebeligimdi inanrmisin cok korkuyorum hamile kalmaya ama deli gibide anne olmak evimde bebegimi buyutmek istiyorum caesizligin hat safasindayim
Gonderildi ama sonucu daha cikmadi insallah hayirli bi haber alirizPeki doktor kurtajla aldiktan sonra incelemeye gondermedi mi? Arkadasimin da ayni sekilde olmustu. 3. Kurtajdan sonra inceleme yaptilar cikan sonuca göre tedavi oldu.simdi 7 aylik hamile
Doktor bana onemli olan hamile kalabilmen demisti. Allah in izniyle gerisine bir sekilde cozum bulabiliyoruz demisti. Allah hakkinda hayirlisini versin canimGonderildi ama sonucu daha cikmadi insallah hayirli bi haber aliriz
Yk canım bir boş gebelik bide 14 + 3 normal gebelik14+3 derken canim bos gebelik diyosun o zamana kadar anlasilmadimi anlamadim kusura bakma idrak edemiorum pisikolojim bozuldu artik.
boş gebelikte 5 haftalık kese görüldü 10 gün sonra gel dedi ama yasımız olduğu için geç gittim 9 + 4 günlükken gittim boş gebelik dediYk canım bir boş gebelik bide 14 + 3 normal gebelik
Canim ilk 12 hafta onemli diyolar.o yuzden iciyorum ben biliyosun.al bence kullan en azindan 12 hafta oluncaya kadarbnm folık bttıı bugun ıkı aydr ıcıormm daha almama gerek varmı bılmıorm
d vıtamını bana da verdı bugun folık asıtıde aldım tekrardn d vıtamını ampulunu ac karnınamı tok karnınamı alıcam bılgın varmı sormayı unuttum ben 3 aydan sonra baska vıtamın verıcem dedıCanim ilk 12 hafta onemli diyolar.o yuzden iciyorum ben biliyosun.al bence kullan en azindan 12 hafta oluncaya kadar
Ayni goruntuyu biz de gorduk.cok guzel bi duygu gercekten .rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah hepimizi...Bugün minik mucizemi tekrar gördük kollarını bacaklarını sallayarak karşıladı bizi :) o ekrandan görmek böyleyse kucağıma alıp o ellere ayaklara dokunmak nasıl güzeldir hayal bile edemiyorum. İsteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Allahım.
Canim benim ki ampul degil.agizda eriyen kucuk bi hap.yemekten 1 saat sonra aliyorum.bi ezcaneye sor istersen canim.bu arada suan acayip aseriyorum delircem yaaaad vıtamını bana da verdı bugun folık asıtıde aldım tekrardn d vıtamını ampulunu ac karnınamı tok karnınamı alıcam bılgın varmı sormayı unuttum ben 3 aydan sonra baska vıtamın verıcem dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?