2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

yarınnn yaparsn ılıskı nasılsa dunden sperm var suan y

Kızlar bikaç gündür çok kötüydüm, izin alıp alıp eve geliyodum. Midem tansiyonum çok fenaydı. Bugün de dr a gittim dayanamadım. Minişimi gördüm 3 cm olmuş maşallah. Gayet iyi dedi. Piknik yapar gibi peynir domates ekmek ne yiyebiliyosan onu ye dedi, zorlama hiç dedi.şekillenmiş eli ayağı belli olmuş maşallah mutlu oldum çok.1 hafta da rapor verdi, oh mis. Çok mutluyum bugün:)

Bugün minik mucizemi tekrar gördük kollarını bacaklarını sallayarak karşıladı bizi :) o ekrandan görmek böyleyse kucağıma alıp o ellere ayaklara dokunmak nasıl güzeldir hayal bile edemiyorum. İsteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Allahım.

:) maşallah bencede çok güzel bir duygudur eminim şimdiden bile böyle mutlu hissediyoruz

Boş gebeliktede 14+ 3 bebektede Bana bekle ara ver demedi canım ama ben 6 aya yakin ara verdim o kadar zorki hem ruhsal hem fiziksel artık çocuk yapmıyacam diyordm ama kısmet allah sabır veriyo canım
14+3 derken canim bos gebelik diyosun o zamana kadar anlasilmadimi anlamadim kusura bakma idrak edemiorum pisikolojim bozuldu artik.

Bu ucuncu gebeligimdi inanrmisin cok korkuyorum hamile kalmaya ama deli gibide anne olmak evimde bebegimi buyutmek istiyorum caesizligin hat safasindayim

Bu ucuncu gebeligimdi inanrmisin cok korkuyorum hamile kalmaya ama deli gibide anne olmak evimde bebegimi buyutmek istiyorum caesizligin hat safasindayim
Peki doktor kurtajla aldiktan sonra incelemeye gondermedi mi? Arkadasimin da ayni sekilde olmustu. 3. Kurtajdan sonra inceleme yaptilar cikan sonuca göre tedavi oldu.simdi 7 aylik hamile

Peki doktor kurtajla aldiktan sonra incelemeye gondermedi mi? Arkadasimin da ayni sekilde olmustu. 3. Kurtajdan sonra inceleme yaptilar cikan sonuca göre tedavi oldu.simdi 7 aylik hamile
Gonderildi ama sonucu daha cikmadi insallah hayirli bi haber aliriz

Canim ilk 12 hafta onemli diyolar.o yuzden iciyorum ben biliyosun.al bence kullan en azindan 12 hafta oluncaya kadar
d vıtamını bana da verdı bugun folık asıtıde aldım tekrardn d vıtamını ampulunu ac karnınamı tok karnınamı alıcam bılgın varmı sormayı unuttum ben 3 aydan sonra baska vıtamın verıcem dedı

Ayni goruntuyu biz de gorduk.cok guzel bi duygu gercekten .rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah hepimizi...

Canim benim ki ampul degil.agizda eriyen kucuk bi hap.yemekten 1 saat sonra aliyorum.bi ezcaneye sor istersen canim.bu arada suan acayip aseriyorum delircem yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…