2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bu ucuncu gebeligimdi inanrmisin cok korkuyorum hamile kalmaya ama deli gibide anne olmak evimde bebegimi buyutmek istiyorum caesizligin hat safasindayim
Rabbim gonlune gore verir insallah canim.sonucu bize de yaz bakalim nedenmis.en azindan sebebi ogrenirseniz tedavi olursun.umitsizlige kapilma en azindan hamile kalabiliyosun.eminim ki en kisa zamanda alcaksin sen de bebisini kucagina.yani insallah...

ay ne aserdin bu aserme delırmek gbı mı bnm sadece cnm cekıo yanı o an sonr a vazgecıorm
Aynen canim valla bazen delirtiyo beni.vazgecme bazen oluyo bende de.ama suankinden vazgececegimi hic sanmiyorum.o deil koca face i yasakliycak bana.ordan gorup canin cekiyo diye.bu saatte de hayatta bulamam.soylemeyim canim senin de canin.ceker simdi

aynenn cnm olabılır aşerme konusunda esım cok nazlıdır üşengec ceksede cnm bıtarafını kaldırıpda o an alma z ertesi gün alır aşerme bnm için sinir krizine dönüştürür

aynenn cnm olabılır aşerme konusunda esım cok nazlıdır üşengec ceksede cnm bıtarafını kaldırıpda o an alma z ertesi gün alır aşerme bnm için sinir krizine dönüştürür
Yok bizim ki bulmak icin ugrasiyo sagolsun ama suan istese de bulamaz.Simdi sabahta olmaz bana.ben ne kadaf tuhaf bi hamileyim ya valla.gorsem canim cekiyo duysam cekiyo.insanlar benim yanimda konusmaya korkar oldu.hele burnuma kokusu gelenleri hic saymiyorum

ayy bnde ne yıcemı dusunmkten delırıyorum cnm bısey ıstemıo ıstedıklerıde hep zararlı seyler kumpir pizza mc donlds fln

ayy bnde ne yıcemı dusunmkten delırıyorum cnm bısey ıstemıo ıstedıklerıde hep zararlı seyler kumpir pizza mc donlds fln
Aman diyim dur sayma bunlari bana simdi.canimin cekme potansiyeli cok yuksek.digerini unutmaya calisiyorum bir de bunlari sokma aklima

Aman diyim dur sayma bunlari bana simdi.canimin cekme potansiyeli cok yuksek.digerini unutmaya calisiyorum bir de bunlari sokma aklima
ayy aklımaa geldide ne bıleyım ötekıne yogunlastgn ıcın bunu takmazsn sandım bende ne yıcemı sasırıyorum valla doktor bugun tarttı bnı 3 kılo almısım kadına dedımki aaa ne yedımkı bu kadar kilo aldm dıyee kadında sasırdı bılmıorm dıo

3 kilo mu aldin simdiden.kac kiloyla hamile kaldin canim sen.aman dikkat et cok fazla suan bu kilo

3 kilo mu aldin simdiden.kac kiloyla hamile kaldin canim sen.aman dikkat et cok fazla suan bu kilo
valla cnm 54 kıloydum 3 bucuk ay once sıgarayı bıraktım bıtkısel kürler folık asıt derken 59 kılo olmusum kıyafetlerle 58 saydı doktor bugunde 61 cıktı hayatımın sokunu yaşadım

valla cnm 54 kıloydum 3 bucuk ay once sıgarayı bıraktım bıtkısel kürler folık asıt derken 59 kılo olmusum kıyafetlerle 58 saydı doktor bugunde 61 cıktı hayatımın sokunu yaşadım
Sigarayi biraktigin icin buyuk bi ihtimal.asil soklari son haftalarda yasayacaksin canim korkutmus gibi olmak istemem ama.ben ilk hamileligimde 200-300 gr alirdim.en fazla 800 du.doguma girmeme 5 gun kala 5 gunde 1.5 kilo almis soka girmistim.ki erken dogum yaptim zamaninda yapsaydim dusunemiyorum artik

ayyyyyyyyy ınanmıyorummm bende kılo aldmm hafıf göbüşüm var suan bugun arkadaslarm farkettı ben kılo aldgm ıcın tabı aynalara yandan bakmıorm

ayyyyyyyyy ınanmıyorummm bende kılo aldmm hafıf göbüşüm var suan bugun arkadaslarm farkettı ben kılo aldgm ıcın tabı aynalara yandan bakmıorm
Inan canim malesef gercek.ben henuz almadim bi 200 gr cikti tartida o da yemek yiyip gitmistim.esim dalga gecti hatta o da yemek diye.doktor hatta biraz kilo al bile dedi bana.ama uzulme dogumdan sonra hepsi gidiyo canim.kolay verirsin merak etme.

Inan canim malesef gercek.ben henuz almadim bi 200 gr cikti tartida o da yemek yiyip gitmistim.esim dalga gecti hatta o da yemek diye.doktor hatta biraz kilo al bile dedi bana.ama uzulme dogumdan sonra hepsi gidiyo canim.kolay verirsin merak etme.
emınım ztn bnm denngem cok cabuk degısıo bu arada bu sabah ılk defa yataktan uyanırr uyanmaz öğürerekk kalktmm lavaboya kostumm öğürmekten cnm cktı karnmda ac kustum dıcem de bostu mıde yanı nefesım kesıldı o ara nefes alamadım en az 2 dk zorlandm cok korktum sımdıde mıdem ac yanı yemek ıstemıorm ne yıcemı sasırdım doymuorm doygunluk hissini ne zaman aldgmı unuttum delinio sankı midem oyuyolar doktor az ama sık ye dedı yanı bana kalsa her dk yemem lazm

Ohh masallah buyusun bebis.sen de dikkat et kendine canim.o 1 haftanin da tadini cikar bebisinle bol bol...

Doymama hissi bende de var.kalkip yiyecem hatta yoksa midem bulaniyo.benim aksamlari oluyo hep.yemezsemde ogurmeye basliyorum.o daha kotu.ilk hamileligimde hic bilmezdim acikma bulanti.o yuzden cok tuhafima gidiyo.yine de az Allahtan.fazlasini dusunemiyorum bile.yasimdan dolayi mi artik bilmiyorum.oglumda 26 yasindaydim.bunda 31.

ya degısıomus o cocuktan cocuga bunye meselesi bnm de aclık bulantıya dönüşüo resmen evde aglıcam hayır yannı yedgm seyler sınırlı hersey yemıorm ne yıcem dıye delırıyorum evde yataga gırıormm mıdemı matkapla delıolar sankı sımdı yedım dıorm kendıme yat uyu yok uyuymuo mecbur kalkıorm ekmek atıorm agzım a bastrsn dıye sabahda kalktm ay ılk defa kostum cıkardm sasırdım sımdı yıne aynı o hiss var ıyyyyyyy

Benimde ayni oluyo iste canim.meyveyle falan yatistirmaya calisiyorum.simdi yine oldu oturdum yiyorum simdi ne yapim.yemezsem ogurmeye basliycam.senin yas kac bu arada canim

Benimde ayni oluyo iste canim.meyveyle falan yatistirmaya calisiyorum.simdi yine oldu oturdum yiyorum simdi ne yapim.yemezsem ogurmeye basliycam.senin yas kac bu arada canim
bende kahvaltılık hazrlıcam mecbur kendıme yasım 22 bu arada otrdugum yerde bogazm şişti anlamadmm

bende kahvaltılık hazrlıcam mecbur kendıme yasım 22 bu arada otrdugum yerde bogazm şişti anlamadmm
Sen daha cok kucukmussun.ye canim o bulantilari cekmekten daha iyi.az az atistir.yarasin bebise.dikkat et bogazina da atesin falan cikar allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…