2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ohh masallah buyusun bebis.sen de dikkat et kendine canim.o 1 haftanin da tadini cikar bebisinle bol bol...
Çok sağol canım benim sen de dikkat et kendine.. Valla ne güzelmiş yeni uyandım, akşama kadar da Yatabilirim .. Dinlenmek çok iyi gelecek

İnsallah canm sebebini bi bulsalar en azindan bi umidim daha olur tedavi icin Allahim kimseye evlat acisi vermesin

Doktor bana onemli olan hamile kalabilmen demisti. Allah in izniyle gerisine bir sekilde cozum bulabiliyoruz demisti. Allah hakkinda hayirlisini versin canim
Bilmiyorum caresi varmi yokmu nasipden öte köy yoktur belkide mevlam bnm kderime yazmadievlat buyutmeyi doktorlara kalsa arastirmaya bile tenezzul etmeden 6ay sonra hamile kal diyo tabi ona kolayevlat yitirmek ilk önce herseyi arastiricam ondaan sonra hamile kalicam Allah nasip ederse cnm

Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor dimi karninda bi canlinin evladim dedigin canlinin canindan olmasi rabbim kimseye yasatmasn insallah bidaha kimsenin basina gelmez
Amin Allah düşmanıma bile vermesin bu acıyıinsan düşününce gencecik insanların ölümünü geride kalan anne babaları biraz diniyo acısı yani Allah bize sabır veriyo

Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor dimi karninda bi canlinin evladim dedigin canlinin canindan olmasi rabbim kimseye yasatmasn insallah bidaha kimsenin basina gelmez
Doktolara güvenim hiç yok canım tek söyledkleri şey hamile kalamayanda var istediğinde hamile kalabiliyorsun o kadar test okadar tahlil verdim niye kanamanın neden olduğunu niye kan birikintisinin olduğunu o kanın nasıl temizleneceğini o kirli kanın oğlumu ve beni zehirleyeceğini benim ısrarım üzerine beni yatırdılar o gün ben ve eşim ısrar etmeseydik yatırmazlardı bile ve o gün yatırmamış oldaydı ben bile belki bugun ölmüş olrdm yattğim günün savahı acl almamız lazm anneyi kaybdecz yksa dyo eşime kn bebeğe gçmiş suyu zhir olmu beni zehrlemş ben bu doktorlara nasıl güveneym iyileşkten sonra bana söyledkleri kısmet

Kızlar Herkese Merhaba, ben hala hamile kalmaya çalışan ama daha kısmet olmayanlardanım. öncelikle hepinize hayırlı olsun ve en kısa sürede rabbim bana da versin. :)) ben hamilelik terlikleri taçları el bantları, hastane oda süslemeleri takı yastıkları, hediyelikler vs.. yapıyorum. isteyen iletişime geçebilir. fotograf ekliyorum dün akşamki siarişlerimden. sevgiler.

Eklentiler

• özge resim 002.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 65
Sizlere tavsiyem doktorlara bel bağlamayın boş çünkü saçma bişey daha dün dr gittim ne diyo doktorlar tanrı değil düşerse düşer hiç bişey yapmadı ilaç bile vermedide zaten öyle bi düşüncemiz yok ama Allah dert vermiş dermanınıda vermiş siz üstünüze düşeni yapacaksınız

Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. İnşallah canım en kısa zamanda Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin evlat..

yapma gözünü seveyim, hiç öyle şey olur mu, ben de kestireceğim yakında :) hatta bebeğin gelmesine yakın iyice kısa kestirmeyi düşünüyorum ki dediğin gibi bakımı hızlı ve kolay olsun. Pek vaktimiz olmayacak çünkü saçımıza başımıza bakmaya...

eğer çok erken baktırırsanız cinsiyetine, yanılma payı her doktorun var, 16. haftadan önce baktırmayın, en kesin sonuç 20. haftadan itibaren alınıyormuş.

Canım inan çok haklısın biliyorum hiç de öyle bi insan diilim de bu artan hassasiyet bazen paranoyak yapabiliyo. Rahat olmak lazım biliyorum, ilk fırsatta gidiyorum canım kuaföre. Aynen aynen hiç uğraşmak istemiyorum saçımla başımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…