bogaz ıcın ne yapsam ıyı gelır aksam ustu içim yandıı soda ıctımm o sardı heraldeSen daha cok kucukmussun.ye canim o bulantilari cekmekten daha iyi.az az atistir.yarasin bebise.dikkat et bogazina da atesin falan cikar allah korusun.
Balli karabiberli sut iyi gelir canim.agriyi alir.ama engellermi sismesini bilmiyorum.bi netten arastir istersenbogaz ıcın ne yapsam ıyı gelır aksam ustu içim yandıı soda ıctımm o sardı heralde
hımm tamamm canım ben bı bakıyımm bnnmde cok hassastır hemen etkıler sesım gıder yutkunurkende acırBalli karabiberli sut iyi gelir canim.agriyi alir.ama engellermi sismesini bilmiyorum.bi netten arastir istersen
Yok canim henuz yapilmadi.ne zaman yapar hic bilmiyorum. .MERHABA ARKADASLAR İKİLİ TEST YAPTIRDINIZ MI BEN HAFTAYA KONTROLE GİDECEGİM 12.HAFTAM OLACAK O ZAMAN YAPAR HERHALDE...
Çok sağol canım benim sen de dikkat et kendine.. Valla ne güzelmiş yeni uyandım, akşama kadar da Yatabilirim .. Dinlenmek çok iyi gelecekOhh masallah buyusun bebis.sen de dikkat et kendine canim.o 1 haftanin da tadini cikar bebisinle bol bol...
bende ıkı hafta sonra yaptrcam ınsallahMERHABA ARKADASLAR İKİLİ TEST YAPTIRDINIZ MI BEN HAFTAYA KONTROLE GİDECEGİM 12.HAFTAM OLACAK O ZAMAN YAPAR HERHALDE...
İnsallah canm sebebini bi bulsalar en azindan bi umidim daha olur tedavi icin Allahim kimseye evlat acisi vermesinRabbim gonlune gore verir insallah canim.sonucu bize de yaz bakalim nedenmis.en azindan sebebi ogrenirseniz tedavi olursun.umitsizlige kapilma en azindan hamile kalabiliyosun.eminim ki en kisa zamanda alcaksin sen de bebisini kucagina.yani insallah...
Bilmiyorum caresi varmi yokmu nasipden öte köy yoktur belkide mevlam bnm kderime yazmadievlat buyutmeyi doktorlara kalsa arastirmaya bile tenezzul etmeden 6ay sonra hamile kal diyo tabi ona kolayevlat yitirmek ilk önce herseyi arastiricam ondaan sonra hamile kalicam Allah nasip ederse cnmDoktor bana onemli olan hamile kalabilmen demisti. Allah in izniyle gerisine bir sekilde cozum bulabiliyoruz demisti. Allah hakkinda hayirlisini versin canim
Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor dimi karninda bi canlinin evladim dedigin canlinin canindan olmasi rabbim kimseye yasatmasn insallah bidaha kimsenin basina gelmezYk canım bir boş gebelik bide 14 + 3 normal gebelik
Amin Allah düşmanıma bile vermesin bu acıyıinsan düşününce gencecik insanların ölümünü geride kalan anne babaları biraz diniyo acısı yani Allah bize sabır veriyoAllah hepimizin yardimcisi olsun cok zor dimi karninda bi canlinin evladim dedigin canlinin canindan olmasi rabbim kimseye yasatmasn insallah bidaha kimsenin basina gelmez
Doktolara güvenim hiç yok canım tek söyledkleri şey hamile kalamayanda var istediğinde hamile kalabiliyorsun o kadar test okadar tahlil verdim niye kanamanın neden olduğunu niye kan birikintisinin olduğunu o kanın nasıl temizleneceğini o kirli kanın oğlumu ve beni zehirleyeceğini benim ısrarım üzerine beni yatırdılar o gün ben ve eşim ısrar etmeseydik yatırmazlardı bile ve o gün yatırmamış oldaydı ben bile belki bugun ölmüş olrdm yattğim günün savahı acl almamız lazm anneyi kaybdecz yksa dyo eşime kn bebeğe gçmiş suyu zhir olmu beni zehrlemş ben bu doktorlara nasıl güveneym iyileşkten sonra bana söyledkleri kısmetAllah hepimizin yardimcisi olsun cok zor dimi karninda bi canlinin evladim dedigin canlinin canindan olmasi rabbim kimseye yasatmasn insallah bidaha kimsenin basina gelmez
Sizlere tavsiyem doktorlara bel bağlamayın boş çünkü saçma bişey daha dün dr gittim ne diyo doktorlar tanrı değil düşerse düşer hiç bişey yapmadı ilaç bile vermedide zaten öyle bi düşüncemiz yok ama Allah dert vermiş dermanınıda vermiş siz üstünüze düşeni yapacaksınızDoktolara güvenim hiç yok canım tek söyledkleri şey hamile kalamayanda var istediğinde hamile kalabiliyorsun o kadar test okadar tahlil verdim niye kanamanın neden olduğunu niye kan birikintisinin olduğunu o kanın nasıl temizleneceğini o kirli kanın oğlumu ve beni zehirleyeceğini benim ısrarım üzerine beni yatırdılar o gün ben ve eşim ısrar etmeseydik yatırmazlardı bile ve o gün yatırmamış oldaydı ben bile belki bugun ölmüş olrdm yattğim günün savahı acl almamız lazm anneyi kaybdecz yksa dyo eşime kn bebeğe gçmiş suyu zhir olmu beni zehrlemş ben bu doktorlara nasıl güveneym iyileşkten sonra bana söyledkleri kısmet
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. İnşallah canım en kısa zamanda Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin evlat..Kızlar Herkese Merhaba, ben hala hamile kalmaya çalışan ama daha kısmet olmayanlardanım. öncelikle hepinize hayırlı olsun ve en kısa sürede rabbim bana da versin. :)) ben hamilelik terlikleri taçları el bantları, hastane oda süslemeleri takı yastıkları, hediyelikler vs.. yapıyorum. isteyen iletişime geçebilir. fotograf ekliyorum dün akşamki siarişlerimden. sevgiler.
Çok teşekkür ederim CNm.amin inşallah duya edin hamilelerin duası kabul olurEllerine sağlık çok güzel görünüyorlar. İnşallah canım en kısa zamanda Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin evlat..
Kızlar yaa çok saçma biliyorum ama; hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyosunuz? Benim aslında batıl inançlarım yoktur ama yine de içim rahat etmiyo. Çok uzadı saçlarım, zaten hiç bi şeye halim yok, yıkarken kuruturken çok vaktimi alıyo.Vay çocuğun ömrü kısa olur, vay bilmem ne .. Ooff hiç adetim değil bunlara inanmak da.. Bilemedim de...
arkadaşlar merhaba tekrar,cinsiyetini ne zaman söylüyordu doktorlar benim ilk gebelikte doktor önce erkek dedi aylarca erkek zannettik sonra 5,5 aylıktı kız dedi tabi ben sok olmuştum..Eyüp ekici var ultrasyona bakıyor ona gittim kesin kız dedi dedi sonrasında doktorumu değiştirmiştim...bu gebelikte o sebeple biraz tedirginim gene aynı sey olur mu
Canım inan çok haklısın biliyorum hiç de öyle bi insan diilim de bu artan hassasiyet bazen paranoyak yapabiliyo. Rahat olmak lazım biliyorum, ilk fırsatta gidiyorum canım kuaföre. Aynen aynen hiç uğraşmak istemiyorum saçımla başımla...yapma gözünü seveyim, hiç öyle şey olur mu, ben de kestireceğim yakında :) hatta bebeğin gelmesine yakın iyice kısa kestirmeyi düşünüyorum ki dediğin gibi bakımı hızlı ve kolay olsun. Pek vaktimiz olmayacak çünkü saçımıza başımıza bakmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?