2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben de kestircem hatta boyayacam bile.hamileyken balyaj attirdim ben.tabi bilmiyodum hamile oldugumu.normalde suan yine balyaj attirmam lazim ama hamile oldugumu biliyorum artik yapamam ama 12 hafta gecsin kendim boyayacam canim.ben de ilkinde kestirmedim hic boyatmadim ama millet catir catir yapio valla.doktoruma danisip boyamayi dusunuyorum 2 hafta daha gecsin

ayy sormmaa bu saattlere kadar yataktaydım uyu uyann yarı baygın sekılde hiç halimm yok dayak yemiş gbiyim ne oldu anlamadım aaz öncede öksürdüm öksürürkende midem kalktı isttfra ettım
Yatcam diye mideyi bos biraktin tabi normal.ben de ayniyim resmen sabahlari cok zor kalkiyorum.cocuk oldugu icin yoksa yatarim kalkmam ama.okula gidip geliyo acikiyo yemek vs.Allahtan zor gecmiyo hamileligim yoksa yandim.suan da acayip uyku bastirdi

Yatcam diye mideyi bos biraktin tabi normal.ben de ayniyim resmen sabahlari cok zor kalkiyorum.cocuk oldugu icin yoksa yatarim kalkmam ama.okula gidip geliyo acikiyo yemek vs.Allahtan zor gecmiyo hamileligim yoksa yandim.suan da acayip uyku bastirdi
bnm heryerım agrıodu sabah bogazlarmda agrıodu da gectı sayılır öksürük geldi nerden geldıyse anlamadmm bugun cnm hıc bısey ymekte istemedi n gelse aklıma tiksndm ekmek arası peynır sadece

bnm heryerım agrıodu sabah bogazlarmda agrıodu da gectı sayılır öksürük geldi nerden geldıyse anlamadmm bugun cnm hıc bısey ymekte istemedi n gelse aklıma tiksndm ekmek arası peynır sadece
Dikkat et canim.bol bol dinlen. Ne kadar sakin bi hamileik gecirirsen cocugun o kadar uysal olur derler.olsun peynir ekmekte iyi sonucta.hicbir sey yiyememekten iyidir

Yapıyolar, boyuyolar da , boya zararlı diil mi hadi kestirmek çok doğal da.. zaten doğal rengime döndüm Allah tan boyamıyorum saçımı, bi de onunla uğraşmak zorunda kalırdım.Hiç sevmem dibim filan gelicek, öyle dolaşmaktan nefret ederim. Böyle doğal o kadar rahat ettim ki anlatamam..

Canim ben de normal de yapmazdim aslinda ama sac rengimi degistirdim.suan bebek dusunmedigim icin.bizimki erken geldi iyiki de gelmis ama.herneyse renk degistirdigim icin islem yarida kaldi suan.normalde onumuzdeki ay yine balyaj yapilmasi lazimdi ama acici kullanildigi icin yapamam.en azindan bile bile yapamam.normal bitkisel bi boya alip boyayacam.cunku dipler geldi.boyle olcagini bilseydim ayni rengimde kalirdim.ama ben boyanin o kadar zararli oldugunu sanmiyorum.ilk 3ay bence onemli.ben de ayni senin gibi dusunuyodum.ilk hamileligimde boyamadim hic.ama arastirdim biraz ve boyanin cidden zararli olduguna dair bi kanit yok.

cnm bende duydum boyanın cok zararlı oldugunu bak bı arastr ıstersen kımyasal oldgu ıcın cok etkılenıyo bu arada bıtkısel boyada duydum ama ona da pek guven olcanı sanmıyorm

Tabi canım sen başladıysan bırakma yarıda, doğru söylüyosun zaten kesin katı bi şekilde boya zararlı demiyo. Bitkisellerin hele ben de bi sıkıntı olcanı düşünmüyorum. Da kokusu nolucak, senin yerinde olsM bi tek onu düşünürdüm, bana her şey o kadar kokuyo ki...

Arkadaşlar merhaba yarın adetinin ikinci günü ve doktora test yaptircam hormon testi dışında ne yapıyor birde alttan bakuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…