- 17 Temmuz 2013
- 2.500
- 3.169
- 333
Ben de kestircem hatta boyayacam bile.hamileyken balyaj attirdim ben.tabi bilmiyodum hamile oldugumu.normalde suan yine balyaj attirmam lazim ama hamile oldugumu biliyorum artik yapamam ama 12 hafta gecsin kendim boyayacam canim.ben de ilkinde kestirmedim hic boyatmadim ama millet catir catir yapio valla.doktoruma danisip boyamayi dusunuyorum 2 hafta daha gecsinCanım inan çok haklısın biliyorum hiç de öyle bi insan diilim de bu artan hassasiyet bazen paranoyak yapabiliyo. Rahat olmak lazım biliyorum, ilk fırsatta gidiyorum canım kuaföre. Aynen aynen hiç uğraşmak istemiyorum saçımla başımla...
Kuzum nasil oldun bogazin ne alemde ?hımm tamamm canım ben bı bakıyımm bnnmde cok hassastır hemen etkıler sesım gıder yutkunurkende acır
Amin canim.Rabbim senin de gonlune gore verir insallah...İnsallah canm sebebini bi bulsalar en azindan bi umidim daha olur tedavi icin Allahim kimseye evlat acisi vermesin
ayy sormmaa bu saattlere kadar yataktaydım uyu uyann yarı baygın sekılde hiç halimm yok dayak yemiş gbiyim ne oldu anlamadım aaz öncede öksürdüm öksürürkende midem kalktı isttfra ettımKuzum nasil oldun bogazin ne alemde ?
Yatcam diye mideyi bos biraktin tabi normal.ben de ayniyim resmen sabahlari cok zor kalkiyorum.cocuk oldugu icin yoksa yatarim kalkmam ama.okula gidip geliyo acikiyo yemek vs.Allahtan zor gecmiyo hamileligim yoksa yandim.suan da acayip uyku bastirdiayy sormmaa bu saattlere kadar yataktaydım uyu uyann yarı baygın sekılde hiç halimm yok dayak yemiş gbiyim ne oldu anlamadım aaz öncede öksürdüm öksürürkende midem kalktı isttfra ettım
bnm heryerım agrıodu sabah bogazlarmda agrıodu da gectı sayılır öksürük geldi nerden geldıyse anlamadmm bugun cnm hıc bısey ymekte istemedi n gelse aklıma tiksndm ekmek arası peynır sadeceYatcam diye mideyi bos biraktin tabi normal.ben de ayniyim resmen sabahlari cok zor kalkiyorum.cocuk oldugu icin yoksa yatarim kalkmam ama.okula gidip geliyo acikiyo yemek vs.Allahtan zor gecmiyo hamileligim yoksa yandim.suan da acayip uyku bastirdi
Dikkat et canim.bol bol dinlen. Ne kadar sakin bi hamileik gecirirsen cocugun o kadar uysal olur derler.olsun peynir ekmekte iyi sonucta.hicbir sey yiyememekten iyidirbnm heryerım agrıodu sabah bogazlarmda agrıodu da gectı sayılır öksürük geldi nerden geldıyse anlamadmm bugun cnm hıc bısey ymekte istemedi n gelse aklıma tiksndm ekmek arası peynır sadece
aynenn sımdı d-evit 3 ampulu kırdım ekmege yedımDikkat et canim.bol bol dinlen. Ne kadar sakin bi hamileik gecirirsen cocugun o kadar uysal olur derler.olsun peynir ekmekte iyi sonucta.hicbir sey yiyememekten iyidir
Yapıyolar, boyuyolar da , boya zararlı diil mi hadi kestirmek çok doğal da.. zaten doğal rengime döndüm Allah tan boyamıyorum saçımı, bi de onunla uğraşmak zorunda kalırdım.Hiç sevmem dibim filan gelicek, öyle dolaşmaktan nefret ederim. Böyle doğal o kadar rahat ettim ki anlatamam..Ben de kestircem hatta boyayacam bile.hamileyken balyaj attirdim ben.tabi bilmiyodum hamile oldugumu.normalde suan yine balyaj attirmam lazim ama hamile oldugumu biliyorum artik yapamam ama 12 hafta gecsin kendim boyayacam canim.ben de ilkinde kestirmedim hic boyatmadim ama millet catir catir yapio valla.doktoruma danisip boyamayi dusunuyorum 2 hafta daha gecsin
Canim ben de normal de yapmazdim aslinda ama sac rengimi degistirdim.suan bebek dusunmedigim icin.bizimki erken geldi iyiki de gelmis ama.herneyse renk degistirdigim icin islem yarida kaldi suan.normalde onumuzdeki ay yine balyaj yapilmasi lazimdi ama acici kullanildigi icin yapamam.en azindan bile bile yapamam.normal bitkisel bi boya alip boyayacam.cunku dipler geldi.boyle olcagini bilseydim ayni rengimde kalirdim.ama ben boyanin o kadar zararli oldugunu sanmiyorum.ilk 3ay bence onemli.ben de ayni senin gibi dusunuyodum.ilk hamileligimde boyamadim hic.ama arastirdim biraz ve boyanin cidden zararli olduguna dair bi kanit yok.Yapıyolar, boyuyolar da , boya zararlı diil mi hadi kestirmek çok doğal da.. zaten doğal rengime döndüm Allah tan boyamıyorum saçımı, bi de onunla uğraşmak zorunda kalırdım.Hiç sevmem dibim filan gelicek, öyle dolaşmaktan nefret ederim. Böyle doğal o kadar rahat ettim ki anlatamam..
Ne yaptiiiiiiiin? Nasil yedin onu?aynenn sımdı d-evit 3 ampulu kırdım ekmege yedım
cnm bende duydum boyanın cok zararlı oldugunu bak bı arastr ıstersen kımyasal oldgu ıcın cok etkılenıyo bu arada bıtkısel boyada duydum ama ona da pek guven olcanı sanmıyormCanim ben de normal de yapmazdim aslinda ama sac rengimi degistirdim.suan bebek dusunmedigim icin.bizimki erken geldi iyiki de gelmis ama.herneyse renk degistirdigim icin islem yarida kaldi suan.normalde onumuzdeki ay yine balyaj yapilmasi lazimdi ama acici kullanildigi icin yapamam.en azindan bile bile yapamam.normal bitkisel bi boya alip boyayacam.cunku dipler geldi.boyle olcagini bilseydim ayni rengimde kalirdim.ama ben boyanin o kadar zararli oldugunu sanmiyorum.ilk 3ay bence onemli.ben de ayni senin gibi dusunuyodum.ilk hamileligimde boyamadim hic.ama arastirdim biraz ve boyanin cidden zararli olduguna dair bi kanit yok.
ampulu ekmegın arasına kırdımmm içindeki sıvıyı bı guzelll damlattım ekmege ztn yag gbı böle tadı degısıktı rahatsz etmedıNe yaptiiiiiiiin? Nasil yedin onu?
Akillica ama soyle bi hayal edince icim kalktiampulu ekmegın arasına kırdımmm içindeki sıvıyı bı guzelll damlattım ekmege ztn yag gbı böle tadı degısıktı rahatsz etmedı
dimi bende ılk dedım nasıl yıcemm bunu ztn heryerm allak bullak kız popom bıle agrıodu bugunn sakı gece uykumda biri beni dövmüşAkillica ama soyle bi hayal edince icim kalkti
Tabi canım sen başladıysan bırakma yarıda, doğru söylüyosun zaten kesin katı bi şekilde boya zararlı demiyo. Bitkisellerin hele ben de bi sıkıntı olcanı düşünmüyorum. Da kokusu nolucak, senin yerinde olsM bi tek onu düşünürdüm, bana her şey o kadar kokuyo ki...Canim ben de normal de yapmazdim aslinda ama sac rengimi degistirdim.suan bebek dusunmedigim icin.bizimki erken geldi iyiki de gelmis ama.herneyse renk degistirdigim icin islem yarida kaldi suan.normalde onumuzdeki ay yine balyaj yapilmasi lazimdi ama acici kullanildigi icin yapamam.en azindan bile bile yapamam.normal bitkisel bi boya alip boyayacam.cunku dipler geldi.boyle olcagini bilseydim ayni rengimde kalirdim.ama ben boyanin o kadar zararli oldugunu sanmiyorum.ilk 3ay bence onemli.ben de ayni senin gibi dusunuyodum.ilk hamileligimde boyamadim hic.ama arastirdim biraz ve boyanin cidden zararli olduguna dair bi kanit yok.
Canım 25inde kontrolün vardı sanırım noldu :)Akillica ama soyle bi hayal edince icim kalkti
Arkadaşlar merhaba yarın adetinin ikinci günü ve doktora test yaptircam hormon testi dışında ne yapıyor birde alttan bakuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?