2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

dimi bende ılk dedım nasıl yıcemm bunu ztn heryerm allak bullak kız popom bıle agrıodu bugunn sakı gece uykumda biri beni dövmüş
Ay canim benim ya uzuldum sana simdi.iyice dinlen bari yapcak bisey yok malesef...kiz mi acaba senin bebis.kiz olunca kalca agriyomus diye soyledi bi arkadasim ama ne kadar dogru hic bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bende 2 ocakta öğrendim bugün 13 haftalık olduk ve oğluşumun geldiği ı öğrendim kızlar :)
Canim bende ogluma hamileyken ilk ultrasonda (12 haftalikken yani )erkege benziyo demislerdi.kemik yapisindan falan anliyolar hemen aslinda ama bazen soylemek istemiyolar.kiz oldugunu ogrendikleri anda aldirmak isteyenler oldugu icin.ben de ayin 6 sinda gitcem umitliyim ben de bakalim soyliycekler mi.saglicakla alirsin oglusunu kucagina insallah...

Basladim malesef.artik devam etcem mecburen.ama yinede doktoruma daniscam.aayyy evet sorma o kokular beni de mahvediyo.ozellikle de sigara kokusu.kocam yanima yaklasmaya korkuyo valla kizcam diye

Ne yaptiiiiiiiin? Nasil yedin onu?

böyle yenebiliyor ki, ben D vitamini yüklemesi yaptığım zamanda haftada 3 kere yedim o şekilde. brnh bir de tavsiyem, yemeğe direkt döküp de yiyebilirsin canım, normal yağlı yemeklere, çorbaya sulu yemeğe, makarnaya bile döküp yiyordum, hiç anlaşılmıyor ki, 2 çk. ayçiçek yağı kadar zaten :)

cnm maalsef bu aralar hıcbısey yıyemıormm ekmek arası sadece

Ay canim benim ya uzuldum sana simdi.iyice dinlen bari yapcak bisey yok malesef...kiz mi acaba senin bebis.kiz olunca kalca agriyomus diye soyledi bi arkadasim ama ne kadar dogru hic bilmiyorum.
bılmemm ki bnm cocu k tam karar veremedı heralde bır erkek bebek belırtısı oluyor bırde kız

Yenebiliyodur da canim oyle dusununce midem bulandi birden.

aa gecmıs olsun ne ilacı dokundumu
Saol canm fitil vermisti aksam koydum 1 saat sonra daralmalar bulantilar sonra dedim evham yapiom kendi kendime bakdm gecmio istifra etmeye basladm her dk gece 1 den sabah 5 e kadar çıkardım en son esimi kaldirdim acilde serum taktilar felaan ama pek fayda etmedi fitilin etkisi gecmedigi için ama hayatimda boyle olmadm o kadar kustum simdiye kadar da her dk cikardigimi bilmezdim hadi onu gecdim yok oyle bir daralma sanki ustumde biri oturuo

ay cnm yaa gecmıs olsun cokkk doktorunada sor hesabını

kızlar ya sızdede ara ara kasık agrısı varmı
Var canim.normal ama cok asiri derecede olmadigi surece.rahim buyudugu icin oluyo.cok gecmis olsun.Allahtan bebis iyi.
brnh canim hangi doktor kabul ediyoki hatasini.biz de guveniyoruz iste boylelerine.bunlar yuzunden isini layigiyla yapanlar da zan altinda kaliyo malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…