a süperr demekki 13 haftalıkken ögrendın cok şanslısın erkek bebek belirtileri nedir cnmBende 2 ocakta öğrendim bugün 13 haftalık olduk ve oğluşumun geldiği ı öğrendim kızlar :)
Martin 6 sinda canim bi sonraki kontrolum.dun degildi gecen hafta gitmistim yazmistim o zaman ...Canım 25inde kontrolün vardı sanırım noldu :)
Ay canim benim ya uzuldum sana simdi.iyice dinlen bari yapcak bisey yok malesef...kiz mi acaba senin bebis.kiz olunca kalca agriyomus diye soyledi bi arkadasim ama ne kadar dogru hic bilmiyorum.dimi bende ılk dedım nasıl yıcemm bunu ztn heryerm allak bullak kız popom bıle agrıodu bugunn sakı gece uykumda biri beni dövmüş
Canim bende ogluma hamileyken ilk ultrasonda (12 haftalikken yani )erkege benziyo demislerdi.kemik yapisindan falan anliyolar hemen aslinda ama bazen soylemek istemiyolar.kiz oldugunu ogrendikleri anda aldirmak isteyenler oldugu icin.ben de ayin 6 sinda gitcem umitliyim ben de bakalim soyliycekler mi.saglicakla alirsin oglusunu kucagina insallah...Bende 2 ocakta öğrendim bugün 13 haftalık olduk ve oğluşumun geldiği ı öğrendim kızlar :)
Basladim malesef.artik devam etcem mecburen.ama yinede doktoruma daniscam.aayyy evet sorma o kokular beni de mahvediyo.ozellikle de sigara kokusu.kocam yanima yaklasmaya korkuyo valla kizcam diyeTabi canım sen başladıysan bırakma yarıda, doğru söylüyosun zaten kesin katı bi şekilde boya zararlı demiyo. Bitkisellerin hele ben de bi sıkıntı olcanı düşünmüyorum. Da kokusu nolucak, senin yerinde olsM bi tek onu düşünürdüm, bana her şey o kadar kokuyo ki...
Ne yaptiiiiiiiin? Nasil yedin onu?
cnm maalsef bu aralar hıcbısey yıyemıormm ekmek arası sadeceböyle yenebiliyor ki, ben D vitamini yüklemesi yaptığım zamanda haftada 3 kere yedim o şekilde.brnh bir de tavsiyem, yemeğe direkt döküp de yiyebilirsin canım, normal yağlı yemeklere, çorbaya sulu yemeğe, makarnaya bile döküp yiyordum, hiç anlaşılmıyor ki, 2 çk. ayçiçek yağı kadar zaten :)
bılmemm ki bnm cocu k tam karar veremedı heralde bır erkek bebek belırtısı oluyor bırde kızAy canim benim ya uzuldum sana simdi.iyice dinlen bari yapcak bisey yok malesef...kiz mi acaba senin bebis.kiz olunca kalca agriyomus diye soyledi bi arkadasim ama ne kadar dogru hic bilmiyorum.
Yenebiliyodur da canim oyle dusununce midem bulandi birden.böyle yenebiliyor ki, ben D vitamini yüklemesi yaptığım zamanda haftada 3 kere yedim o şekilde.brnh bir de tavsiyem, yemeğe direkt döküp de yiyebilirsin canım, normal yağlı yemeklere, çorbaya sulu yemeğe, makarnaya bile döküp yiyordum, hiç anlaşılmıyor ki, 2 çk. ayçiçek yağı kadar zaten :)
aa gecmıs olsun ne ilacı dokundumuSlm kizlar bi kac gundur giremiorum buraya doktorumun verdigi ilac yuzunden hastanelik oldum ve daha yeni kendime geldim sizler nasilsiniz bakalm
Gecmis olsun cnm.hayirdir ne oldu?Slm kizlar bi kac gundur giremiorum buraya doktorumun verdigi ilac yuzunden hastanelik oldum ve daha yeni kendime geldim sizler nasilsiniz bakalm
Saol canm fitil vermisti aksam koydum 1 saat sonra daralmalar bulantilar sonra dedim evham yapiom kendi kendime bakdm gecmio istifra etmeye basladm her dk gece 1 den sabah 5 e kadar çıkardım en son esimi kaldirdim acilde serum taktilar felaan ama pek fayda etmedi fitilin etkisi gecmedigi için ama hayatimda boyle olmadm o kadar kustum simdiye kadar da her dk cikardigimi bilmezdim hadi onu gecdim yok oyle bir daralma sanki ustumde biri oturuoaa gecmıs olsun ne ilacı dokundumu
ay cnm yaa gecmıs olsun cokkk doktorunada sor hesabınıSaol canm fitil vermisti aksam koydum 1 saat sonra daralmalar bulantilar sonra dedim evham yapiom kendi kendime bakdm gecmio istifra etmeye basladm her dk gece 1 den sabah 5 e kadar çıkardım en son esimi kaldirdim acilde serum taktilar felaan ama pek fayda etmedi fitilin etkisi gecmedigi için ama hayatimda boyle olmadm o kadar kustum simdiye kadar da her dk cikardigimi bilmezdim hadi onu gecdim yok oyle bir daralma sanki ustumde biri oturuo
Saol canm doktorun verdigi fitil öldüruodu sabaha kadar kustum neler cekdim ya rabbim kimseye o daralmalari yasatmasinGecmis olsun cnm.hayirdir ne oldu?
Sormam mi canm gerizekali gelmis o ilac yapmaz dio icindede yazio bendeki belirtiler sinir oldum ya sanki ben bile bile sabahladm hastanedeay cnm yaa gecmıs olsun cokkk doktorunada sor hesabını
gerizekalı sorumsuz ustune ustelık degıstr hemen doktorunu baska bul budaha hatasını kabul etmıoSormam mi canm gerizekali gelmis o ilac yapmaz dio icindede yazio bendeki belirtiler sinir oldum ya sanki ben bile bile sabahladm hastanede
Aynen canim hemde ne gerizekaligerizekalı sorumsuz ustune ustelık degıstr hemen doktorunu baska bul budaha hatasını kabul etmıo
Var canim.normal ama cok asiri derecede olmadigi surece.rahim buyudugu icin oluyo.cok gecmis olsun.Allahtan bebis iyi.kızlar ya sızdede ara ara kasık agrısı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?