2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

aynn cnm maalesef öyle

Saol canim aynen şükür o iyi

Sonra diyolar niye siddet uyguluyosunuz sizi iyi edenlere tabi iyimi ediyo kotumu o nu sadece yuce yaradan biliyo boylelerini Allaha havale etmek lazim canim allah korusun ya sana biseyolsaydi oyy kiyamam dikkat et kendine kendi kendimizin doktoru olalim canimm

İnşallah canım :) allah herkesin sağ salim kucağına almayi nasip etsin : )

a süperr demekki 13 haftalıkken ögrendın cok şanslısın erkek bebek belirtileri nedir cnm
Canım ilk hamileliğim diyemi yoksa tecrubessizlikten anladım mi bilmiyorum ama ben çok turşu yedim ve kız diye hissediyordum aslında :) pek bir belirtileri olmadı hatta göbek adet gecikmesi olmasa hamile olduğumu anladım hersey çok normalde gidiyordu ağrım bulantı olmadı adet ecikmesyle anladım zaten : )

Bu tursu erkeklere mahsus galiba.ben de oglumda biber tursusu sevmezken ilk tursu asermistim.bunda da daha hamile oldugumu bilmeden burnuma tursu kokusu gelmisti.ben de tursu cok yedim oglumda.simdide oyle

Kızlar 11.haftamdayım ve aşırı derecede kalça ağrım var kalça ağrısı çeken veya neyden kaynaklandığını bilen varmı arkadaşlar

Offf yarin is var..rabbim yardim etsin hic gucum yok..yarin nasil kalkacagim sabah((
Canım çok iyi anlıyorum seni. Ben de çok zorlanıyorum, eziyet gibi geliyo işe gitmek. Rapor aldım neyse ki 1 hafta, evdeyim bikaç gündür. Okadar iyi geldi ki dinlenmek. Aslında dedim okadar da dayanılmaz zor bi şey değilmiş hamilelik,insan evde idare edebiliyo. Ama işte çok zor.. Allah ım güç kuvvet sağlık kolaylık versin...

Kızlar 11.haftamdayım ve aşırı derecede kalça ağrım var kalça ağrısı çeken veya neyden kaynaklandığını bilen varmı arkadaşlar
Canım kalça değilde bende bel ağrısı çok doktorum bu tarz şeyler normalde dedi ama senin de normal mi bilemem sor istersen bir doktoruna geçmiş olsun cnm

Kizlar merhaba uzun zandir takip ediyrm yazmak istedim artik bende 10+5 gunlugum ayni zamanlara denk geliyoruz 2 li teste randevu alan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…