Canım çok geçmiş olsun üzüldüm inan, şimdi nasılsın? Bence de değiştir direk dr unu, Allah beterinden korusunSormam mi canm gerizekali gelmis o ilac yapmaz dio icindede yazio bendeki belirtiler sinir oldum ya sanki ben bile bile sabahladm hastanede
aynn cnm maalesef öyleVar canim.normal ama cok asiri derecede olmadigi surece.rahim buyudugu icin oluyo.cok gecmis olsun.Allahtan bebis iyi.
brnh canim hangi doktor kabul ediyoki hatasini.biz de guveniyoruz iste boylelerine.bunlar yuzunden isini layigiyla yapanlar da zan altinda kaliyo malesef.
Saol canim aynen şükür o iyiVar canim.normal ama cok asiri derecede olmadigi surece.rahim buyudugu icin oluyo.cok gecmis olsun.Allahtan bebis iyi.
brnh canim hangi doktor kabul ediyoki hatasini.biz de guveniyoruz iste boylelerine.bunlar yuzunden isini layigiyla yapanlar da zan altinda kaliyo malesef.
Iyiyim canım dunde cok istifra ettim ama daralmam kalmadiya ona şükrediyorum artikCanım çok geçmiş olsun üzüldüm inan, şimdi nasılsın? Bence de değiştir direk dr unu, Allah beterinden korusun
Zaten yeterince sıkıntımız oluyo, bi de bu şekilde eklenince baya zor olmuştur. Tekrar geçmiş olsun canım..Iyiyim canım dunde cok istifra ettim ama daralmam kalmadiya ona şükrediyorum artik
Aynen canim ya sorma cok saol bulantilar yeterince yoruyor beniZaten yeterince sıkıntımız oluyo, bi de bu şekilde eklenince baya zor olmuştur. Tekrar geçmiş olsun canım..
Cumlemizin gönlune göre versin insallah rabbim canimAmin canim.Rabbim senin de gonlune gore verir insallah...
Sonra diyolar niye siddet uyguluyosunuz sizi iyi edenlere tabi iyimi ediyo kotumu o nu sadece yuce yaradan biliyo boylelerini Allaha havale etmek lazim canim allah korusun ya sana biseyolsaydi oyy kiyamam dikkat et kendine kendi kendimizin doktoru olalim canimmDoktolara güvenim hiç yok canım tek söyledkleri şey hamile kalamayanda var istediğinde hamile kalabiliyorsun o kadar test okadar tahlil verdim niye kanamanın neden olduğunu niye kan birikintisinin olduğunu o kanın nasıl temizleneceğini o kirli kanın oğlumu ve beni zehirleyeceğini benim ısrarım üzerine beni yatırdılar o gün ben ve eşim ısrar etmeseydik yatırmazlardı bile ve o gün yatırmamış oldaydı ben bile belki bugun ölmüş olrdm yattğim günün savahı acl almamız lazm anneyi kaybdecz yksa dyo eşime kn bebeğe gçmiş suyu zhir olmu beni zehrlemş ben bu doktorlara nasıl güveneym iyileşkten sonra bana söyledkleri kısmet
İnşallah canım :) allah herkesin sağ salim kucağına almayi nasip etsin : )Canim bende ogluma hamileyken ilk ultrasonda (12 haftalikken yani )erkege benziyo demislerdi.kemik yapisindan falan anliyolar hemen aslinda ama bazen soylemek istemiyolar.kiz oldugunu ogrendikleri anda aldirmak isteyenler oldugu icin.ben de ayin 6 sinda gitcem umitliyim ben de bakalim soyliycekler mi.saglicakla alirsin oglusunu kucagina insallah...
Canım ilk hamileliğim diyemi yoksa tecrubessizlikten anladım mi bilmiyorum ama ben çok turşu yedim ve kız diye hissediyordum aslında :) pek bir belirtileri olmadı hatta göbek adet gecikmesi olmasa hamile olduğumu anladım hersey çok normalde gidiyordu ağrım bulantı olmadı adet ecikmesyle anladım zaten : )a süperr demekki 13 haftalıkken ögrendın cok şanslısın erkek bebek belirtileri nedir cnm
Bu tursu erkeklere mahsus galiba.ben de oglumda biber tursusu sevmezken ilk tursu asermistim.bunda da daha hamile oldugumu bilmeden burnuma tursu kokusu gelmisti.ben de tursu cok yedim oglumda.simdide oyleCanım ilk hamileliğim diyemi yoksa tecrubessizlikten anladım mi bilmiyorum ama ben çok turşu yedim ve kız diye hissediyordum aslında :) pek bir belirtileri olmadı hatta göbek adet gecikmesi olmasa hamile olduğumu anladım hersey çok normalde gidiyordu ağrım bulantı olmadı adet ecikmesyle anladım zaten : )
Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBende 2 ocakta öğrendim bugün 13 haftalık olduk ve oğluşumun geldiği ı öğrendim kızlar :)
Offf calismak daha zor hele ki ilk zamanlar.Allah yardimcin olsun cnmOfff yarin is var..rabbim yardim etsin hic gucum yok..yarin nasil kalkacagim sabah((
Canım çok iyi anlıyorum seni. Ben de çok zorlanıyorum, eziyet gibi geliyo işe gitmek. Rapor aldım neyse ki 1 hafta, evdeyim bikaç gündür. Okadar iyi geldi ki dinlenmek. Aslında dedim okadar da dayanılmaz zor bi şey değilmiş hamilelik,insan evde idare edebiliyo. Ama işte çok zor.. Allah ım güç kuvvet sağlık kolaylık versin...Offf yarin is var..rabbim yardim etsin hic gucum yok..yarin nasil kalkacagim sabah((
Canım kalça değilde bende bel ağrısı çok doktorum bu tarz şeyler normalde dedi ama senin de normal mi bilemem sor istersen bir doktoruna geçmiş olsun cnmKızlar 11.haftamdayım ve aşırı derecede kalça ağrım var kalça ağrısı çeken veya neyden kaynaklandığını bilen varmı arkadaşlar
12.ayda gidicemKizlar merhaba uzun zandir takip ediyrm yazmak istedim artik bende 10+5 gunlugum ayni zamanlara denk geliyoruz 2 li teste randevu alan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?