Ben yaptırmayı düşünmüyorumIkili tarama testi yaptırmak isteyen var mı?
Adetin bitsede dediğim gibi yurtallama dönemini iyi değerlendir.adet tarih kaç gündebir ooluyor ona göre internette de hesaplamasi var yumurtlama gunu olarak o ya..z. Ogunleri degerlendirİnslh canım dua et bana ama adetim bitti neden değerler böyle anliyamadim
Bugün 11+5 te yaptırdım, kan sonuçları haftaya çıkacak. Ultrasonda burun kemiği oluşmuşmu, ense kalınlığı ve diğer uzuvlarına baktı dr.Ikili tarama testi yaptırmak isteyen var mı?
Benimde ense kalınlığıni ölctü gayet normal dedi. İlk haftalar da normalse sonradan sorun çıkmıyormus. Ben tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum. Kesin sonuç vermiyor. Risk olup olmadığına bakılıyor. Risk olsa bile anne rahmindeki bebege dışarıdan ne kadar müdahale edilebilir. Edilse bile ne kadar sağlıklı olabilir. Çıkan sonuç ne olursa olsun ciddiye almayın. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız.Bugün 11+5 te yaptırdım, kan sonuçları haftaya çıkacak. Ultrasonda burun kemiği oluşmuşmu, ense kalınlığı ve diğer uzuvlarına baktı dr.
Sade soda iyi geliyor. Denemelisiniz :)3 ay bitiminde folik asidimi değiştirdi doktorum, önceden bulantılar yüzünden (arttırır diye) başka vitamin vermiyordu. Şimdi içeriğinde folik asit olan bir vitamin verdi. Şu 3 ay çok şükür hiç kusmadım ama midem, reflü ve gaz beni bitiriyor. Daha sabah boş karnına gak guk lara başlıyorumBir de midemi yatıştırıyor diye yediğim abur cuburla kilo almışım.
Reflü için tavsiyeniz var mı?
Bu tursu erkeklere mahsus galiba.ben de oglumda biber tursusu sevmezken ilk tursu asermistim.bunda da daha hamile oldugumu bilmeden burnuma tursu kokusu gelmisti.ben de tursu cok yedim oglumda.simdide oyle
Ben yaptırmaya gittiğimde USG hersey normalde gerek yok dedi doktorum 4 lu testi yaparız dediIkili tarama testi yaptırmak isteyen var mı?
İnşallah canım.Benimde ense kalınlığıni ölctü gayet normal dedi. İlk haftalar da normalse sonradan sorun çıkmıyormus. Ben tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum. Kesin sonuç vermiyor. Risk olup olmadığına bakılıyor. Risk olsa bile anne rahmindeki bebege dışarıdan ne kadar müdahale edilebilir. Edilse bile ne kadar sağlıklı olabilir. Çıkan sonuç ne olursa olsun ciddiye almayın. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız.
Canım benim de sıklaştı biraZ. İlk zamanlar daha çok oluyodu, sonra azaldı, şimdi sıklaştı yine. Yan yatınca geçiyo da, işe başlayınca da oturucaz artık. Rahim artık iyice büyüyo, ondan biliyoruz ama insan yine de tedirgin oluyo di mi?Kizlar kasik agrilariniz nasil oluyor benim biraz siklasti normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?