Evet canim dun aksamdan beri cok siklasti ve.siddeti artti genelde sol kasigim bebegin oldugu yer agriyor bazen de sag agriyor. Bugun ise gitmedim. Simdi yatiyorum biraz hafifledi sanki doktora gitsem mi bilemedim korkuyorummmmCanım benim de sıklaştı biraZ. İlk zamanlar daha çok oluyodu, sonra azaldı, şimdi sıklaştı yine. Yan yatınca geçiyo da, işe başlayınca da oturucaz artık. Rahim artık iyice büyüyo, ondan biliyoruz ama insan yine de tedirgin oluyo di mi?
Bana birşey demedi eşim gelmişti kızlar genelde babalarına böyle hareketler yapar, acaba kız mı dedi doktorum. Yani kesin bişey söylemesi için erken en geç 16.haftada belli oluyor. Bi sonraki kontrolde öğreniriz belki :)İnşallah canım.
Evet, kesin sonuç vermiyormuş, bakalım doktorumuzun yorumu ne olacak haftaya. Size cinsiyetle ilgili birşey dediler mi? Bize daha sormadan henüz çok erken,1 ay sonra belli olur dedi.
Ben her sorduğumda normal diyo dr. Uzun süreli, şiddetli, yatınca geçmeyen, yırtılır gibi ağrı olursa gel dedi. Şükür o derece olmadı benim. Biraz dinle kendini, o tanıma uyuyosa git canım. Korkma ama zannetmiyorum ciddi olduğunu. Düşünsene olduğundan 2000 kat daha büyük olacakmış 9. Ayda rahim. Hiç kolay değil.. Dinlen evdeyken bol bol canım Allah korusun bi şey olmaz inşallahEvet canim dun aksamdan beri cok siklasti ve.siddeti artti genelde sol kasigim bebegin oldugu yer agriyor bazen de sag agriyor. Bugun ise gitmedim. Simdi yatiyorum biraz hafifledi sanki doktora gitsem mi bilemedim korkuyorummmm
Aminnn canim cook tesekkur ederim iyi ki bu form var iyi ki sizler varsiniz allah herkesin bebegini korusun sagliklica kucagina almayi nasip etsinBen her sorduğumda normal diyo dr. Uzun süreli, şiddetli, yatınca geçmeyen, yırtılır gibi ağrı olursa gel dedi. Şükür o derece olmadı benim. Biraz dinle kendini, o tanıma uyuyosa git canım. Korkma ama zannetmiyorum ciddi olduğunu. Düşünsene olduğundan 2000 kat daha büyük olacakmış 9. Ayda rahim. Hiç kolay değil.. Dinlen evdeyken bol bol canım Allah korusun bi şey olmaz inşallah
Canım benim ne demekAminnn canim cook tesekkur ederim iyi ki bu form var iyi ki sizler varsiniz allah herkesin bebegini korusun sagliklica kucagina almayi nasip etsin
Ne güzel canm senin adina sevindim benim hamilelik hala bulantilarla yemeklerden tiksinme kokulara hassasiyet geçmedi kusmayi demiorum zaten o artik antreman oldu banaKızlar, 12+1 oldum artık. Son gelişmelerden bahsetmek istiyorum size.
Sizde nedir durumlar, nasıl geçiyor hamileliğiniz?
- Karnım artık yavaş yavaş ortaya çıkmaya, kıyafetler üzerime oturmaya başladı.
- İkili test yaptırmamaya karar verdim, annem de gerek yok diyor, eşim de onaylıyor, sana bırakıyorum kararı diyor.
- Yüzümde, boynumda ve göğsümde küçük kırmızı sivilceler oluştu 2 haftadır ve geçmiyorlar. Kasıklarımdaki ağrılar epey azaldı.
- Yemek yaparken ya da uzun süre (15-20 dk.dan fazla) ayakta kalınca başım dönüyor, tansiyonum düşüyor gibi oluyor. Bulantım nerdeyse yok, yemek hassasiyetim de geçti. Ama nefesim kesiliyor gibi hissediyorum çoğu zaman, sürekli uzanıyorum gün içinde. Yorgun ve halsiz hissediyorum genelde, enerjim yok sanki ne kadar yemek yesem de. Kilo almadım henüz, 1 kilo verdim hatta 12 haftada. Annem, teyzem ve anneannem de hiç bulantı vs. yaşamamış, hepsi kız doğurdular...
- Cinsiyetini tahmin edemiyorum, içime doğan bir şey yok, rüyamda bebek de görmüyorum
alyans testi yaptım göbeğimde ve avuç içimde, yuvarlak dönüyor (kız olacak demekmiş bu). Bakalım, 1-1,5 ay daha sabredeceğim cinsiyet için. Aşırı merak ediyorum...
Canım çok sağol, Allah razı olsun!!merhaba arkadaşlar öncelikle rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah arkadaşlar sizlerden ricam benim adıma bir ayetel kursi yada içinizden hangi dua geçiyorsa onu okuyabilir misiniz bende evlat sahibi olmak istiyorum bu ay tüp bebek tedavisine geçiyoruz hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş o yüzden sizlerden istiyorum allah rızası için allah hepinizden razı olsun(MERYEM)
sağol cnm allah razı olsunCanım çok sağol, Allah razı olsun!!
İnşallah Allah ım sana da, tüm isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla.. Okuyorum senin niyetine inşallah kabul olur hayırlısıyla...
Canim ben de tedaviyle hamile kaldim yani seni coook iyi anliyorum inan ki her yasin okudugumda cocuk sahibi olmak isteyenler icin dua ediyorum insaallah senin icin de.dua edecegim neler yasadigini tahmin edebiliyorum sakin uzulme ve umudunu kaybetme allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinmerhaba arkadaşlar öncelikle rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın sağlıklı hayırlı evlatlar olurlar inşallah arkadaşlar sizlerden ricam benim adıma bir ayetel kursi yada içinizden hangi dua geçiyorsa onu okuyabilir misiniz bende evlat sahibi olmak istiyorum bu ay tüp bebek tedavisine geçiyoruz hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş o yüzden sizlerden istiyorum allah rızası için allah hepinizden razı olsun(MERYEM)
Canım bende 11+2 yım bulantı ve kusma lar devam, halsizlik de oluyor sürekli yatıyorum kasık ağrıları nadir de olsa oluyor. Kalcama kramp giriyor. Bel ağrısı oluyor arada. Ama çok şükür ciddi bir rahatsızlık geçirmedim. İkili tarama konusunda ben çok kararsızım benim eşimde bana bıraktı kararı. Yani ortada kaldım.. En çok yaptırmamaktan yanayım çünkü yanıltabilirmis. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?Kızlar, 12+1 oldum artık. Son gelişmelerden bahsetmek istiyorum size.
Sizde nedir durumlar, nasıl geçiyor hamileliğiniz?
- Karnım artık yavaş yavaş ortaya çıkmaya, kıyafetler üzerime oturmaya başladı.
- İkili test yaptırmamaya karar verdim, annem de gerek yok diyor, eşim de onaylıyor, sana bırakıyorum kararı diyor.
- Yüzümde, boynumda ve göğsümde küçük kırmızı sivilceler oluştu 2 haftadır ve geçmiyorlar. Kasıklarımdaki ağrılar epey azaldı.
- Yemek yaparken ya da uzun süre (15-20 dk.dan fazla) ayakta kalınca başım dönüyor, tansiyonum düşüyor gibi oluyor. Bulantım nerdeyse yok, yemek hassasiyetim de geçti. Ama nefesim kesiliyor gibi hissediyorum çoğu zaman, sürekli uzanıyorum gün içinde. Yorgun ve halsiz hissediyorum genelde, enerjim yok sanki ne kadar yemek yesem de. Kilo almadım henüz, 1 kilo verdim hatta 12 haftada. Annem, teyzem ve anneannem de hiç bulantı vs. yaşamamış, hepsi kız doğurdular...
- Cinsiyetini tahmin edemiyorum, içime doğan bir şey yok, rüyamda bebek de görmüyorum
alyans testi yaptım göbeğimde ve avuç içimde, yuvarlak dönüyor (kız olacak demekmiş bu). Bakalım, 1-1,5 ay daha sabredeceğim cinsiyet için. Aşırı merak ediyorum...
Maşallah canım aramızda iki gün var :)Biz 11 haftalık oldukk :)) masallhh
sağol canım allah razı olsun çok zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın cnmCanim ben de tedaviyle hamile kaldim yani seni coook iyi anliyorum inan ki her yasin okudugumda cocuk sahibi olmak isteyenler icin dua ediyorum insaallah senin icin de.dua edecegim neler yasadigini tahmin edebiliyorum sakin uzulme ve umudunu kaybetme allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Aminnn cnmsağol canım allah razı olsun çok zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın cnm
Canım bende 11+2 yım bulantı ve kusma lar devam, halsizlik de oluyor sürekli yatıyorum kasık ağrıları nadir de olsa oluyor. Kalcama kramp giriyor. Bel ağrısı oluyor arada. Ama çok şükür ciddi bir rahatsızlık geçirmedim. İkili tarama konusunda ben çok kararsızım benim eşimde bana bıraktı kararı. Yani ortada kaldım.. En çok yaptırmamaktan yanayım çünkü yanıltabilirmis. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?