- 17 Temmuz 2013
- 2.500
- 3.169
- 333
Ayyy canim dikkat et.simdi nasilsin ?benimde dun sisti bogazim.atesim cikacak diye korktum ama gecti cok sukur.sen de en kisa zamanda toplarsin kendini umarim.sormmaa cnmm o gun bogazım agrıo dedım yaa ertesı gun yataklara düştüm hala kendıme gelemedım dun hastanede serum yedım cok agır bı grip gecırıyorum
12 haftadan sonra azalir canim insallah.hasta oldugum zamanlar az bi mide bulantim oluyo ona bile dayanamiyorum.allah yardimcin olsunMide bulantilarim hala gecmedi
Tesekkur ederim canim. Evde olsam sorun degil is yerinde zor oluyor12 haftadan sonra azalir canim insallah.hasta oldugum zamanlar az bi mide bulantim oluyo ona bile dayanamiyorum.allah yardimcin olsun
bnmmm valla hala aynı öksürükten kurtulamadım öksürdükce kasıklarıma aagrı grıoAyyy canim dikkat et.simdi nasilsin ?benimde dun sisti bogazim.atesim cikacak diye korktum ama gecti cok sukur.sen de en kisa zamanda toplarsin kendini umarim.
Kızlar bulantilardan bayadir takip Edemiyordum burayi. Bugün kontrolumuz vardı. Büyük ihtimalle bi kızımız olacakmış. İnşallah saglicakla bebislerimize kavuşturur.
Yok belli oluyo bu haftalarda. Ama bazi drlar 16 olmadan soylemek istemiyorGözünüz aydın. Ama çok erken değil mi cinsiyet tahmini için? Biz daha 1 ay bekleyelim dedik kesin sonuç çıksın diye
Ben 8 9. Haftalarda baya kotuydum. Agliyordum bulantilar yuzunden. Simdi gene bulanti kusmam oluyor ama eskisine oranla baya azaldi. Insallah seninki de azalir canimAmin canım maşallah tebrik ederim. 12 haftalık görünüyosun, bulantıların biraz olsun hafiflemedi mi merak ettim.3. Aydan sonra daha rahat olur diyolar ya, hormon seviyesi filan düşmeye başlıyomuş. Ben de 3. Ayı bekliyodum rahatlamak için, çok zorlanıyorum...
Canim hic bi fikrim yok bu konuda.baska bi doktora daha danis derimKizlar benim tam bebegin oldugu yerde cok az aci.yapiyor ve.biraz da sol kasigim agriyor normal mi acaba. Kendi doktoruma ulasamadim yurt disindaymis baska doktor da proloton diye bir igne verdi ama vurdurmadim acaba vurdursa miydim doktorum pazartesi geliyormus
Zor olur canim ya .insallah biran once toparlarsin kendinibnmmm valla hala aynı öksürükten kurtulamadım öksürdükce kasıklarıma aagrı grıo
Tahmin edebiliyorum canim.ben evdeyken zorlaniyorum.ki mide bulantisi falan yasasam dusunemiyorum bile calistigimi.Allah kolaylik versin sana ve tum calisanlaraTesekkur ederim canim. Evde olsam sorun degil is yerinde zor oluyor
aynenn cnm öylee ınsallahZor olur canim ya .insallah biran once toparlarsin kendini
hadı gözun aydınn cnm bende sanırım bu cuma gıdıcem test ıcınKizlar gittim kontrole.ilk utrasonuma girdim.hersey yolundaymis cok sukur.testler icin kan verdim.bayagi zor oldu ama nihayet kan verme islemim bitti.acemi birine dustum iki seferde aldi kani.eksik almis.tam nihayet bitti gidiyoruz ciktik hastaneden.telefon geldi bikac tup daha alinmasi gerekiyomus diye.3 seferde tamamlanmis oldu kan verme faslim.kollarim delik desik oldu valla.ama 3lu testi de yaptilar.hepsini birden istemis doktor dediler iyi dedik bizde verdik kani.
Tilbe_ canim merak etmistin kontrolu.
Kizlar bu arada bizimki de erkekmis galiba yine.doktor erkege benziyo dedi.ilk oglumda da oyle soylemislerdi dogru cikmisti.doktora o kadar damardan girdim ki dayanamadi tamam gormeyi deniycem dedi ve soyledi.
Çok sevindim canım benim kontrolüm de 14 ünde tarama testi için bende kan vericem. O zaman biz 13 haftalık oluyoruz inşallah cinsiyeti öğreniriz çok merak ediyoruzz :) :)Kizlar gittim kontrole.ilk utrasonuma girdim.hersey yolundaymis cok sukur.testler icin kan verdim.bayagi zor oldu ama nihayet kan verme islemim bitti.acemi birine dustum iki seferde aldi kani.eksik almis.tam nihayet bitti gidiyoruz ciktik hastaneden.telefon geldi bikac tup daha alinmasi gerekiyomus diye.3 seferde tamamlanmis oldu kan verme faslim.kollarim delik desik oldu valla.ama 3lu testi de yaptilar.hepsini birden istemis doktor dediler iyi dedik bizde verdik kani.
Kizlar bu arada bizimki de erkekmis galiba yine.doktor erkege benziyo dedi.ilk oglumda da oyle soylemislerdi dogru cikmisti.doktora o kadar damardan girdim ki dayanamadi tamam gormeyi deniycem dedi ve soyledi.
Maşallah canım aynı sağlıkla inşallah Allah tamamına erdirsin. Ben de perşembe gideceğim bakalım. ..Kizlar gittim kontrole.ilk utrasonuma girdim.hersey yolundaymis cok sukur.testler icin kan verdim.bayagi zor oldu ama nihayet kan verme islemim bitti.acemi birine dustum iki seferde aldi kani.eksik almis.tam nihayet bitti gidiyoruz ciktik hastaneden.telefon geldi bikac tup daha alinmasi gerekiyomus diye.3 seferde tamamlanmis oldu kan verme faslim.kollarim delik desik oldu valla.ama 3lu testi de yaptilar.hepsini birden istemis doktor dediler iyi dedik bizde verdik kani.
Canım maşallah ne kadar güzel ben de bekliyorum o günleri sabırsızlıkla ayy bana da dua et iyice psikolojim bozuldu artık bir şey yiyememekten...bugünlere getiren Allah o günlere de getirirGünaydın herkese. Bugün kendimi HİÇ hamile gibi hissetmiyorumne midem bulanıyor, ne ağrım var, her şey sanki 3 ay öncesindeki gibi tuhafıma gidiyor böyle olunca da. Her şey normal seyrinde ama yine de insan istiyor artık bebeğini hissetmeyi...
Gözün aydin canim allah saglikla kavusmayi nasip etsin. Bende carsamba gidecegim insallah guzel haberler alirim bendeKizlar gittim kontrole.ilk utrasonuma girdim.hersey yolundaymis cok sukur.testler icin kan verdim.bayagi zor oldu ama nihayet kan verme islemim bitti.acemi birine dustum iki seferde aldi kani.eksik almis.tam nihayet bitti gidiyoruz ciktik hastaneden.telefon geldi bikac tup daha alinmasi gerekiyomus diye.3 seferde tamamlanmis oldu kan verme faslim.kollarim delik desik oldu valla.ama 3lu testi de yaptilar.hepsini birden istemis doktor dediler iyi dedik bizde verdik kani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?