11+5 te yaptı drIkili testi yaptiran arkadaslar. kac+kacta yaptirdiniz
Bende haftaya yaptiricam. Insallah guzel haberler veririm. Benim de icime erkek gibi doguyorKızlar ben de bugün yaptırdım 2 li tarama. 11+6 yım.Ense burun genel durum baktı, bir de kan aldı . 1 hafta sonra belli olucakmış. Her şey yolunda dedi çok şükür. Bir de erkek gibi görünüyo dedi teyzeleri haydi hayırlısı
İnşallah canım hayırlısı olsunBende haftaya yaptiricam. Insallah guzel haberler veririm. Benim de icime erkek gibi doguyor
11-14 arası yapılıyo zaten bence beklemene gerek yok canım. Zaten bu haftalarda cinsiyeti tahmin edebiliyolar sadece.1 ay sonra filan daha net belli olur diye düşünüyorum.Bende haftaya yaptırayım diyorum ama bi taraftanda daha geç gitsemde cinsiyetinide öğrensem diye bekliyorum ama şimdilik erken sanırım
Yaptrym ozaman zamanı gelmiş sonuçta11-14 arası yapılıyo zaten bence beklemene gerek yok canım. Zaten bu haftalarda cinsiyeti tahmin edebiliyolar sadece.1 ay sonra filan daha net belli olur diye düşünüyorum.
geçmiş olsun canım benimki de hafifledi portokal suyu iyi geliyor gerçekten senin bebiş cinsiyet belli oldu mu ben heyecanlıyım içime erkek doğuyor hepimizinki sağlıklı olsun inşallahCanım geçenhaftasonu aynı şekilde boğaz ağrısıyla başladı, 2 gün yattım 2 gün işte geçirdim rapor bile almadan atlattım. nezle gibi seyretti, hiç ateşim çıkmadı, sen de mutlaka ateşini kontrol et. Tuzlu su hazırladım bununla gargara yaptım. Burnum için evde okyanus suyu sprey vardı, onu sıktım.Taze sıkılmış portakal suyu içtim. Umarım kısa sürede geçer seninki de.
Canım ben toktum hatta 16.30 da idi randevum. Sanırım farketmiyo, öncesinde de aç ya da tok gel filan dememişti ziraKizlar merhaba ikiliye tokmu acmi gittiniz
Ben de bugün gidicem bakalım 2 li tarama nası bi şeymiş.. Sabahtan beri geçmeyen şiddetli baş ağrıma ne yapabilirim kızlar? Var mı benim gibi olanilaç içmek istemiyorum direniyorum ama of çok zor. Artık acı eşiğim yükseldi iyice bence mide baş vb derken...
Ben de çektim geçen tüm gün de akşam eve zor attım kendimi sızmışım artık acıdan. Bi şey içmedim ama çok zor. Ben mide sıkıntılarımdan dolayı çok erken yatıyorum dayanamıyorum, bi de yastığı yükselttim reflü için, çok uyuyunca da ertesi gün baş ağrısı yapıyo, boynum tutuluyo.Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah.. Hep sıkıntılardan bahsediyorum, bebeğimizin mutluluğunu yaşayamıyorum diye çok üzülüyorum..Sadece Minoset içmeye izin var, benim de deli gibi başım ağrıyor iki gündür, dün içtim bir tane mecburen, dayanamadım.
Canim benim de devam ediyor mide bulantısı hala kusuyorum inan sabah uyanir uyanmaz o kadar halsiz kaliyorum ki kusmaya dermanim olmuyo ama mecburen ayaga kalkiorm yoksa evin heryerini batiracagim benimde aksam olunca midem kaynıyor yemek yedirmio hala yemekleri icim almio yari ac yati tok geziyorum 4 ayda geçer diyorlar bende sabirla o ayin gelmesini bekliorum son 3 hafta kaldi rabbim sabır versin gercekden zor bir donemden geciyoruz senin gibi bende erkenden uyuyan ve ertesi gun kafa agrisi ceken biriyim malesef :-(Kızlar sizin mide sıkıntınız ne şekilde? Benim bulantıdan ziyade ağrı oluyo yemek yiince, yanma oluyo kıvranıyorum. Sindiremiyorum her şey ağzıma geliyo aşırı rahatsızım. Hep aynı şeyleri yemekten çok bunaldım psikolojim bozuldu. Dr proton pompası inhibitörü bi de sindirim motilitesi düzenleyici verdi ama içinde direk hamileyseniz kullanmayın diyo. Dr da ben bilmesem verir miyim diyo. İçmedim tabi ama çok fenayım. Sizin nası oluyo, benim gibi var mı? Ben hiç kusamıyorum zorluyorum kan geliyo ama çıkaramıyorum. Şu anda da çok rahatsızım. Sürekli biraz önce kusmuşum hissi var off napıcam yadım edin dua edin. Gaviscon rennie filan hiç yetmiyo.. Çok ağrım var...
Canım ya sana da çok geçmiş olsun. Acıkınca da bi değişik kazınıyo mide yesen bi türlü yemesen bi türlü.kusmak da zor, ben kusamıyorum. Off.. Rabbim yardımcımız olsun ... Ben daha yeni girdim 12. HaftayaCanim benim de devam ediyor mide bulantısı hala kusuyorum inan sabah uyanir uyanmaz o kadar halsiz kaliyorum ki kusmaya dermanim olmuyo ama mecburen ayaga kalkiorm yoksa evin heryerini batiracagim benimde aksam olunca midem kaynıyor yemek yedirmio hala yemekleri icim almio yari ac yati tok geziyorum 4 ayda geçer diyorlar bende sabirla o ayin gelmesini bekliorum son 3 hafta kaldi rabbim sabır versin gercekden zor bir donemden geciyoruz senin gibi bende erkenden uyuyan ve ertesi gun kafa agrisi ceken biriyim malesef :-(
Saol canim gececek inşallah acikinca benim bulantilar iyice aziyor hele sabah acliginda oyle bi ana geliorum ki nasil banyoya kostugumu tahmin bile edemezsin bende 13 yenı bitti 14 den gun almaya basladm hayirlisiyla bi dogsunda canim gerisi gecer gider diye kendimi avutuomCanım ya sana da çok geçmiş olsun. Acıkınca da bi değişik kazınıyo mide yesen bi türlü yemesen bi türlü.kusmak da zor, ben kusamıyorum. Off.. Rabbim yardımcımız olsun ... Ben daha yeni girdim 12. Haftaya
Amin canım yeşil elma ben de yiyorum kabuklarını soyarak, o da asitli geliyo ama biraz ferahlatıyo. Ayva da iyi geliyodu bana çok yedim ama şimdilerde iyisi kalmadı buruk ve kuru hep. Hayırlısı olsun Rabbim güç versin bebişlerimiz sağlıklı olsun da...softwind kaderdene varsa
Kizlar ben yesil elma yiyiyorum mideme iyi geliyor. Ya da salatalik bu mevsimde dogal bulmak zor ama midem yandiginda bir tane yiyiyorum iyi geliyor.
Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?