Bende de bulanti var yaGünaydın kızlar yorum yapamiom kimseye ya benim telefon kafayi yedi sanirim herkezde guzel haberler maşallah cok sevindim hepinize ben hala bulantilarla ugrasiyorum eskisi kadar cok degil ama her sabah kusmayla gune basliyorum hala kokulara hassasiyet var bende gunler boyle gecio daha buzdolabı kapagini acamiorum esim ayarliyor herseyi saolsun
Ben onlari yiyemiorum midem daha cok bulaniyor canm sen yiyorsan ne guzel artik yatakdan kalkmak istiom hic kafami kaldiramiom is yapamiom yapinca midem agzima gelio son 1 ay daha 4.ayda gecer diolar umidim o yöndeBende de bulanti var yakilo verdim. Vitaminsiz kalmamak icin kuru incir ceviz badem vb yiyiyorum
Allah yardimcin olsun canimBen onlari yiyemiorum midem daha cok bulaniyor canm sen yiyorsan ne guzel artik yatakdan kalkmak istiom hic kafami kaldiramiom is yapamiom yapinca midem agzima gelio son 1 ay daha 4.ayda gecer diolar umidim o yönde
Amin canim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardimcin olsun canim
Slm kızlar demir ilacı alan var mı varsa mide bulantısı baş ağrısı gibi sıkıntılara neden olur mu
Bıraktım ben ilacı sadece bitane aldım vaş ağrısı mide bulantısı başimi kaldıramadım dr aradm kullanma dediOlmaz. 2 yıldır her gün kullanıyorum. Böyle bir yan etkisini hiç görmedim.
dowsendromu için yaplan testse sadece ultrason da bakılıyo uzun sürmez normal ultrasonMerhaba arkadaslar
Doktor haftaya ikili test icin çağırdı. Ense kalınlığını ölçecek. Daha once yaptiran var mi? Nasil ölçülüyor? Sonuc hemen belli oluyor mu?
Tam olarak kac haftalik cnm ben de yaptiracagim ne zaman gitsem bilemedimMerhaba arkadaslar
Doktor haftaya ikili test icin çağırdı. Ense kalınlığını ölçecek. Daha once yaptiran var mi? Nasil ölçülüyor? Sonuc hemen belli oluyor mu?
Haftaya 12 haftalik olacak. 11 - 14. Haftalar arasinda yapiliyormusTam olarak kac haftalik cnm ben de yaptiracagim ne zaman gitsem bilemedim
Bende haftaya gidicem cok merak eduyorum :) zaman nasil geçecekBende 12+3 gibi olacak ikili için benimde cinsiyet tahmini de yapabiliriz deri bakalım meraklardayım
Insallah canim.biraz baskici davrandigim icin doktor soyledi tahminini.yoksa soylemiyodu.aynen ben de cok merak ediyorum.tabi hayirlisi neyse o olsun ama merak isteÇok sevindim canım benim kontrolüm de 14 ünde tarama testi için bende kan vericem. O zaman biz 13 haftalık oluyoruz inşallah cinsiyeti öğreniriz çok merak ediyoruzz :) :)
Canim ultrasonda bakiyolar ona.kan verceksin ikili test icin de.test sonucunu birkac gun sonra ogrenirsin.insallah hersey yolundadirMerhaba arkadaslar
Canım geçenhaftasonu aynı şekilde boğaz ağrısıyla başladı, 2 gün yattım 2 gün işte geçirdim rapor bile almadan atlattım. nezle gibi seyretti, hiç ateşim çıkmadı, sen de mutlaka ateşini kontrol et. Tuzlu su hazırladım bununla gargara yaptım. Burnum için evde okyanus suyu sprey vardı, onu sıktım.Taze sıkılmış portakal suyu içtim. Umarım kısa sürede geçer seninki de.Merhaba kızlar grip olmayım diye çabalıyorum ama boğaz ağrım başladı gibi önerebileceğiniz bir şey var mı içecek falan sıcak sütten bunaldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?