2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Bende de bulanti var ya kilo verdim. Vitaminsiz kalmamak icin kuru incir ceviz badem vb yiyiyorum

Bende de bulanti var ya kilo verdim. Vitaminsiz kalmamak icin kuru incir ceviz badem vb yiyiyorum
Ben onlari yiyemiorum midem daha cok bulaniyor canm sen yiyorsan ne guzel artik yatakdan kalkmak istiom hic kafami kaldiramiom is yapamiom yapinca midem agzima gelio son 1 ay daha 4.ayda gecer diolar umidim o yönde

Merhaba kızlar grip olmayım diye çabalıyorum ama boğaz ağrım başladı gibi önerebileceğiniz bir şey var mı içecek falan sıcak sütten bunaldım:)

Slm kızlar demir ilacı alan var mı varsa mide bulantısı baş ağrısı gibi sıkıntılara neden olur mu

Merhaba arkadaslar
Doktor haftaya ikili test icin çağırdı. Ense kalınlığını ölçecek. Daha once yaptiran var mi? Nasil ölçülüyor? Sonuc hemen belli oluyor mu?

Merhaba arkadaslar
Doktor haftaya ikili test icin çağırdı. Ense kalınlığını ölçecek. Daha once yaptiran var mi? Nasil ölçülüyor? Sonuc hemen belli oluyor mu?
dowsendromu için yaplan testse sadece ultrason da bakılıyo uzun sürmez normal ultrason

Merhaba arkadaslar
Tam olarak kac haftalik cnm ben de yaptiracagim ne zaman gitsem bilemedim

Çok sevindim canım benim kontrolüm de 14 ünde tarama testi için bende kan vericem. O zaman biz 13 haftalık oluyoruz inşallah cinsiyeti öğreniriz çok merak ediyoruzz :) :)
Insallah canim.biraz baskici davrandigim icin doktor soyledi tahminini.yoksa soylemiyodu.aynen ben de cok merak ediyorum.tabi hayirlisi neyse o olsun ama merak iste

Merhaba arkadaslar
Canim ultrasonda bakiyolar ona.kan verceksin ikili test icin de.test sonucunu birkac gun sonra ogrenirsin.insallah hersey yolundadir

Ben ikili testi 12+2 günlükken yaptırdım zaten doktor normal ultrasyonla ölçüyor 2 tüpte kan aldılar ankaraya yolladılar 1 hafta sonra çıkıcakmış sonuç ultrasyondada ense kalınlığı şükürler olsun iyi çıktı

Ben de bugün gidicem bakalım 2 li tarama nası bi şeymiş.. Sabahtan beri geçmeyen şiddetli baş ağrıma ne yapabilirim kızlar? Var mı benim gibi olan ilaç içmek istemiyorum direniyorum ama of çok zor. Artık acı eşiğim yükseldi iyice bence mide baş vb derken...

Merhaba kızlar grip olmayım diye çabalıyorum ama boğaz ağrım başladı gibi önerebileceğiniz bir şey var mı içecek falan sıcak sütten bunaldım:)
Canım geçenhaftasonu aynı şekilde boğaz ağrısıyla başladı, 2 gün yattım 2 gün işte geçirdim rapor bile almadan atlattım. nezle gibi seyretti, hiç ateşim çıkmadı, sen de mutlaka ateşini kontrol et. Tuzlu su hazırladım bununla gargara yaptım. Burnum için evde okyanus suyu sprey vardı, onu sıktım.Taze sıkılmış portakal suyu içtim. Umarım kısa sürede geçer seninki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…