- 17 Temmuz 2013
- 2.500
- 3.169
- 333
Canım hiç korkma Allah ın izniyle bi şey çıkmaz. Benimki de normal baktı her şey yolunda dedi. Sonra ben sordum 2 li test yapmicak mısınız diye. Baktım ben zaten dedi sonra anlattı bikaç bi şey. Normal kontrollerdeki gibi ultrasondan bakıyo ense kalınlığına burun kemiğine genel duruma, bi de kan veriyosun o kadar hiç korkma. 1 haftaya çıkacak benim sonuçlarım Allah ın izniyle yolundadır inşallah her şey, sen de içini ferah tut canım...Slm kizlar..bende yarin gidicem kontrole..belki cinsiyet tahmin edebilirz dedi..ama 2 ki test falan hic bisey soylemedi..neden acaba..normalde demesi gerekmezmiydi bi dahaki gelisinize 2 li test yapacagiz diye?? Birde bu ikili 3lu test nasil oluyor...cok korkuyorummm.....
Çok sağol canım benim Allah başka dert vermesin napalım, hafta sayıyorum inşallah 13-14 e geçer diye. Belli de olmuyomuş gerçi herkes bir olmuyo. Zaman geçtikçe de bu sefer bebişi besleyememekten vicdan azabı çekiyorum hadi bi şekilde katlanıyoruz biz ağrılara ama.. Rabbim korusun hepimizi, bebişlerimizi...Kizlar fazla giremiyorum kac gundur.yorumlarinizi okuyorum ama.insallah en kisa zaman da kurtulursunuz mide bulantilarinizdan.ben mide bulantisi yasamiyorum cok cok sukur.cok ac birakirsam kendimi ancak o zaman kusacak gibi oluyorum.Allah yardimciniz olsun gercekten cok zor.
Bana o yesil elma dokunuyor canim ya cok denedim midem eksiyor iyicesoftwind kaderdene varsa
Kizlar ben yesil elma yiyiyorum mideme iyi geliyor. Ya da salatalik bu mevsimde dogal bulmak zor ama midem yandiginda bir tane yiyiyorum iyi geliyor.
Allah yardimcimiz olsun
Saol canimKizlar fazla giremiyorum kac gundur.yorumlarinizi okuyorum ama.insallah en kisa zaman da kurtulursunuz mide bulantilarinizdan.ben mide bulantisi yasamiyorum cok cok sukur.cok ac birakirsam kendimi ancak o zaman kusacak gibi oluyorum.Allah yardimciniz olsun gercekten cok zor.
Amin canim amin.vicdan azabi cekme canim.olur mu oyle sey.sonucta senin elinde olan bisey degil.ayrica korkma bebisler her sekilde besleniyo.senin kanindan kemiklerinden.uzulup bebisini de uzme sakin annesi.duzelir insallahÇok sağol canım benim Allah başka dert vermesin napalım, hafta sayıyorum inşallah 13-14 e geçer diye. Belli de olmuyomuş gerçi herkes bir olmuyo. Zaman geçtikçe de bu sefer bebişi besleyememekten vicdan azabı çekiyorum hadi bi şekilde katlanıyoruz biz ağrılara ama.. Rabbim korusun hepimizi, bebişlerimizi...
Canım benim çok sağol, inşallah dediğin gibidir. İyice psikolojim bozuldu artık. Her şeye gözlerim doluyo bi de hassasiyet hat safhada. Bi de şu patlamalar filan.. Çok moralim bozuk.Allah can sağlığı versin inşallah hepsi olur, baksana evlerine gitmek için otobüs bekliyolar, şimdi yoklarAmin canim amin.vicdan azabi cekme canim.olur mu oyle sey.sonucta senin elinde olan bisey degil.ayrica korkma bebisler her sekilde besleniyo.senin kanindan kemiklerinden.uzulup bebisini de uzme sakin annesi.duzelir insallah
Haklisin canim.gercekten cok zor.orda yasayanlar icin de .yakinlari uzakta olanlar icin de.ailem ankara da benim.bi yanim orda inan ki.kardeslerim hep ordalar.dun konustum abla 18.30 da metroya bindim diyo.allahim bi 10 dk falan oyalansa dusunemiyorum bile.biri isi geregi kizilayda digeri okulu.oyalanmayin sakin diyorum abla nasil oyalanmiycaksin duraktayiz otobus ne zaman gelirse artik diyo.Allahim herkesi korusun.cok zor cok.suan diken ustundeyim.ne hale geldik boyle.rabbim o annelere babalara sabirlar versin insallah.daha soylenecek cok sey var ama ...Canım benim çok sağol, inşallah dediğin gibidir. İyice psikolojim bozuldu artık. Her şeye gözlerim doluyo bi de hassasiyet hat safhada. Bi de şu patlamalar filan.. Çok moralim bozuk.Allah can sağlığı versin inşallah hepsi olur, baksana evlerine gitmek için otobüs bekliyolar, şimdi yoklarŞükürler olsun, Allah bugünlerimizi aratmasın. İnsan bu dünyaya çocuk getirmeye de korkuyo..Rabbim hepimizi korusun..
Masallah canim.insallah kan sonuclarin da cok iyi cikar.ilk hamileligim de hic bulanti yasamadim.bunda da cok az.bulanti sayilmaz.sansliyim o yonden.o yuzden ne zaman gececegi konusunda hic bi fikrim yok canim malesef.ama genel soylenti 12 haftadan sonra azaldigi yada tamamen bittigi.insallah gecer en kisa zamandaArkadaşlar merhaba nasıl gidiyor ne zamandır giremedim, bakıp çıkıyordum. Bugün bizde ikili tarama ya girdik usg de herşey iyi çıktı çok şükür. Bir de kan verdik sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış. Mide bulantilarim, kusmalarım aynı şekilde devam. Ne zaman bitecek bakalım bu bulantılar :)
İnşallah canım :) insan bişey yemeyince direnci düşüyor. Haliyle kustugum içinde iştah kalmıyor. Umarim geçer.Masallah canim.insallah kan sonuclarin da cok iyi cikar.ilk hamileligim de hic bulanti yasamadim.bunda da cok az.bulanti sayilmaz.sansliyim o yonden.o yuzden ne zaman gececegi konusunda hic bi fikrim yok canim malesef.ama genel soylenti 12 haftadan sonra azaldigi yada tamamen bittigi.insallah gecer en kisa zamanda
Ben de ankaradayım canım. Allah hepimizi, ailelerimixi korusun! Rahat olmaya çalış, çok zor ama.. Korkarak da yaşanmıyo.Allah a sığınıcaz, dua edicez...Haklisin canim.gercekten cok zor.orda yasayanlar icin de .yakinlari uzakta olanlar icin de.ailem ankara da benim.bi yanim orda inan ki.kardeslerim hep ordalar.dun konustum abla 18.30 da metroya bindim diyo.allahim bi 10 dk falan oyalansa dusunemiyorum bile.biri isi geregi kizilayda digeri okulu.oyalanmayin sakin diyorum abla nasil oyalanmiycaksin duraktayiz otobus ne zaman gelirse artik diyo.Allahim herkesi korusun.cok zor cok.suan diken ustundeyim.ne hale geldik boyle.rabbim o annelere babalara sabirlar versin insallah.daha soylenecek cok sey var ama ...
Canim degerler hakkinda bi fikrim yok ama.beta hcg degerin 50 inin altinda gozuktugu icin oglusun olacagini soyleyebilirim..Konu ile ilgili değil ama 2li test te alınan kan sonucu anlayan varmı?
Hosgeldin canim aramiza.saglikli bi sekilde bebisini kucagina almak nasip olur insallahGüzel Anneler hayırlı günler...Yeni katıldım aranıza.13.haftamdayim allahın izniyle.dün doktora gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi.çok şükür iyi dedi. (Biraz Pimpirikli anne olacam heralde)
Oyle canim yapacak bisey yok malesef dua etmekten baska.rabbim korusun hepimizi.Ben de ankaradayım canım. Allah hepimizi, ailelerimixi korusun! Rahat olmaya çalış, çok zor ama.. Korkarak da yaşanmıyo.Allah a sığınıcaz, dua edicez...
Down sendromu ve trizomi riski yok canım değerlerin iyi nt değeri de iyi. İçin rahat olsun nereden baktın sonuçlaraKonu ile ilgili değil ama 2li test te alınan kan sonucu anlayan varmı?
Canım ikili tarama sonuçların çıktı mı usg ye girmis miydin :)Oyle canim yapacak bisey yok malesef dua etmekten baska.rabbim korusun hepimizi.
Benimki de çıkmadı daha da dr a göstermedin mi canım, bi açıklama yapmadı mı?inşallah bi sıkıntı yokturKonu ile ilgili değil ama 2li test te alınan kan sonucu anlayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?