Hoşgeldin canımGüzel Anneler hayırlı günler...Yeni katıldım aranıza.13.haftamdayim allahın izniyle.dün doktora gittim kalbim yerinden çıkacak gibiydi.çok şükür iyi dedi. (Biraz Pimpirikli anne olacam heralde)
Hoşbuldum tesekkurlerHosgeldin canim aramiza.saglikli bi sekilde bebisini kucagina almak nasip olur insallah
Girdim canim ayin 6 sinda.doktor hersey yolunda demisti.ama kan sonuclarimi almadim.10 gun sonra telefon acin dediler.bikac gun sonra ararim ancakCanım ikili tarama sonuçların çıktı mı usg ye girmis miydin :)
Cok tesekkur ederim ya içimrrahatladı. doktora gitcem ama sorayim dedimDown sendromu ve trizomi riski yok canım değerlerin iyi nt değeri de iyi. İçin rahat olsun nereden baktın sonuçlara
11+0 da yaptrdmIkili testi yaptiran arkadaslar. kac+kacta yaptirdiniz
Canım geçmiş olsun hayırdır ciddi bi şeyin yok ya?selam kızlar hastaydım anca ıyılestım gırebıldım
:) eveeeeeett hamiş kadınlar kulübüüüü vuhuuuuuuu:)))Kizlar bakiyorum da bu arada rekora mi gidiyoruz ne .simdiden 190 sayfayi devirmisiz
Benim de usg den baktı herşey iyi dedi ense kalınlığı filan ölctu. Kan verdim benim de sonuçlar 10 güne çıkacak ama hiçte merak etmiyorum basit bi test çünkü.Girdim canim ayin 6 sinda.doktor hersey yolunda demisti.ama kan sonuclarimi almadim.10 gun sonra telefon acin dediler.bikac gun sonra ararim ancak
Rica ederim canım bakayım bi bende :)Hastanenin sitesinden kan sonuçlarına bakabilirsiniz
grip oldm ccnm cok şiddetli öksürük bogaz sısmesı mıde bulantısı kusma vss 20 gundur hayatım maf olmustu hastanede serum yedım en son kendıme geldmCanım geçmiş olsun hayırdır ciddi bi şeyin yok ya?
ikilitest ıcın gttgmde doktr bana söyledı buyuk ıhtımal erkek dedıSlm anneler cinsiyet için dr ne diyo çatlıyorum meraktan ben
inş kan niye veriliyor ki ben vermedin sadece usg ye baktı herşy yolunda dedi bi kaç şey daha dedi yok dedik eşimle gerek duymadık rabbim sağlıklı hayırlı evlat verdin inş cümlemizeBenim de usg den baktı herşey iyi dedi ense kalınlığı filan ölctu. Kan verdim benim de sonuçlar 10 güne çıkacak ama hiçte merak etmiyorum basit bi test çünkü.
Sağlıkla kucağına almayı basip etsin rabbim bizimki süylemedi merak et dediikilitest ıcın gttgmde doktr bana söyledı buyuk ıhtımal erkek dedı
amın cnm ınsallah sende ınsallah saglkla kucagına alırsn aay gıcıkmıs oda ben sormadan kendı söyledı doktorD
Sağlıkla kucağına almayı basip etsin rabbim bizimki süylemedi merak et dedi
Sağlıkla kucağına almayı basip etsin rabbim bizimki süylemedi merak et dediikilitest ıcın gttgmde doktr bana söyledı buyuk ıhtımal erkek dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?