2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Yavaş yavaş al bence canım. Benim çok bişeyim kalmadı alacak. Odayı alması kaldı.bide halı perde falan.sonradan gezemeyiz şişince.ben iki hafta önce Odayı almaya girecektim rahatsızlandım gidemedim. Detaylı ultrasona gitcektim gene hasta oldum. Ağırlaşınca daha da kötü olur ilk fırsatta gidicem

yok yok gelir merak etme :) daha bunun mevlüdü falan var orda zaten bi sürü geliyo bende dinlemiyorum kimseyi zaten gördükçe alıyorum bide ilk bebek ilk heves olunca insan kendini durduramıyo ki :)
Bana bir iki hediye geldi ama kalitelerini beğenmedim. Pamuk olsun istiyorum zıbınları falan. O Yüzden kimseye güvenmicem. Şimdi tekstil boyaları hep kansorojen Çin malı dolu ortalık

Çok güzeller güle güle giysinler baştan park yatak almak mı yoksa beşik mi almalı? Birde bizim ikizlerimiz olucak chicco nun ikiz için olanı var mı
Ben yatak yanı için tahta Beşik alacam. Oda Takım'ında büyüyen Beşik var zaten. Park yataklar görüntü olarak Hoşuma gitmiyor. Kullanışlı diyorlar ama basit duruyor.

Kızlar n11de emzirme haftası sebebi ile kasıma kadar kampanya var emzirme ürünleri indirimde, biz sipariş verdik, lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası ve pembe kundak battaniye aldık, salı günü elimizde olur umuyorum ki :)

Eklentiler

• unnamed-4.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 161
  • images-3.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 157
canım çok güzel aldıkların kaliteli oldukları her halinden belli. Sağlıkla kullanın inşallah. Chicco littleway plus almışsınız ben de onu almayı düşünüyorum. Nereden ve ne kadar aldınız

Yok yok durmaz, gayet geniş, valla eşim çok araştırdı, içimize sindi, oldukça büyük, gene de videosunu falan izleyin google'da ilk çıkan video(reklam olur diye yazmadım)
Bizde bugün e-bebek mağazasına gittik eşimle ve birçok araba denedik sonunda bu arabaya karar verdik air olan modelini aldık yalnız sürüşü rahat ve pratik inşallah kullanincada menmun kalırız canım

canım çok güzel aldıkların kaliteli oldukları her halinden belli. Sağlıkla kullanın inşallah. Chicco littleway plus almışsınız ben de onu almayı düşünüyorum. Nereden ve ne kadar aldınız
Canim chicconun kendi magazasindan aldım 900 tl ye on bar ve pusetin araba ya montaj aparatı ile birlikte

Selam anneler :) Ben de şubatta oğlumu kucağıma alacagım nasipse.Alışveriş için sabırsızlanıyorum ama eşim az daha duralım hepsini bir günde alırız diyor.Pff :) netten almayı düşünüyorum bikaç seyi.N11 de felan uygun güzel beşikler gördüm. Aslında kafama takılan bir konu var bide. Kuzenimin bebeği yeni 3 yaşına bastı.2 tane araba almış o yurt dısından.Hiç kullanmadım bile gel boşuna alma diyor.Açıkçası araba da güzel yani oyle bşeyi almaya kalksam suan çok para.Ama biyandan içime de sinmyor sanki çocuğuma karsı mahcubum ilk bebeğim ne bileyim değişik bir his.kararsızım ne yapayım sizce

Canim bence dedigi gibi az kullanilmissa al kullan ona verecegin parayla cocugunun basks ihtiyacini alirsin yazik gunah.Oyle dusunme sonucta almaktan kacmiyorsun ki.Bi silersin yepyeni olur,ben 2. Ye hamileyim hep ilk kizimin esyalarini kullanicam ya benim gariban napsin :)Bende alisveris falan icin bi 28. Haftayi bekliyorum erken sanki daha

Birde bö
Doğru diyorsunuz.Biri böyle söyledi mi rahatlıyorum.Yok bu ikinci çocuğum olsa ilkininkini mutlaka bende kullanırım napıyım atacak değilimya biz öyle büyüdük:)kardeşi yani hiç aklıma da gelmez ama ne bilim bebe sanki annem bana başkasının şeylerini alıyor özenmiyor diyecek gbi uff saçma dmi :)

Aynı his bende de oluyor, benimde ilk bebeğim sanırım bu yüzden :) halbu ki herşeyi o şekilde olmuyor almaya başlayınca anlarsınız :) hem gerçekten ilk bebek olduğu için fazla masraf oluyor hem illaki kendiniz begenip alacagınız bir çok şeyi olabiliyor aldırmayın hissinizi :) bebeginiz doğduktan sonra ona olan sevginiz düşkünlüğünüz onun için daha önemli halbuki bunları düşünün rahatlarsınız, bebek birşey anlamıyor sonuçta vicdan meselesi annelik duygusu karışıyor bizde :) dün inanın dışarıdaydık eşimle sokakta geçen eskici arabalarında bi bebek arabası vardı eski kullanılmayacak cinsten eşime şakayla bunu alalım keremimize yeter dedim gülüştük felan eskici biraz ilerleyince başka bir kadın gördü durdurdu indirtti bebek arabasını inceledi.. İçim bi garip oldu o da anne işte o da neler ister ama ona talim oldu bizler şükretmeliyiz halimize

Çok haklısınız belki şu düşündüklerimiz bile ihtiyacı olup eskici arabasından indiren kadın için çok büyük şımarıklık.Oysa ki ne önemi var değil mi.Çocuğum

Çok haklısınız belki şu düşündüklerimiz bile ihtiyacı olup eskici arabasından indiren kadın için çok büyük şımarıklık.Oysa ki ne önemi var değil mi.Çocuğum sağlıkı olsun da varsın eski arabaya binsin o kadınınki de benimki de bunu bilmeyecek bile..

birde dedğiniz gibi gerçekten masraflar epey var.Özel hastanede doğum yapmak zorundayım riskli gebelik olduğu için beni tkip eden prof yapacak doğumumu.şimdi bile düşünüyoruz daha 5-6 bin gbi bi paraya mal olacak bize sadece doğum..Bunu düşününce aman sağlıklı olsun da tüm paramı sağlığına veririm varsın arabasını mama sandalyesini eski alırım diyorum...

Allahım inşallah ikinizi sağlıcakla bir doğum ve sonrası bekler canım.. Çok şükür gerçekten gene bizler iyiyiz tabi ki bizde insanız doyumsuzuz hislerimiz var ve anne adayıyız artık ister istemez herşeyi güzel olsun en iyisi olsun isteriz bu duygu var diye de suçluluk hissetmeyelim. Başkasının eşyasını kullanıcak diye de hissetmeyelim hiç arabası olmasaydı daha kötü olurduk elbet veya o kadının yerinde olsaydık.. Benim de sağolsun görümcem salıncak verecek anakucagı, puset ve küvette verdi Hepside kullanılmamış gibi. Hediye olarak arabasını alacak daha hediyeler gelecek vS vs Durumumuz iyi olmasına ragmen gene insan masraftan kurtuluyo, Anneyiz biz elimizden geleni yapalım sağlıklı olsun herşey mutlulugumuz daim olsun bunları getirince aklımıza inan yeter o his bende ortadan kalktı dün oyle görünce

Çok güzel söyledn canım yüreğine sağlık haklısın valla hiç düşünmeyip alabildiğimi alacağım keyfini çıkartarak .Eski aldıklarıma da takılmayacağım doğru söylüyorsun bi benim bebeğim değilya

Kızlar havuzlu handan alışveriş yapan var mı? Bazıları çok uygun diyor bazıları hiç gitmeye değmez internetten daha uyguna bulunuyor kıyafet falan diyorlar ben gitmeyi düşünüyordum kafam karıştı o kadar yol gitmeyeyim değmezse gerçekten

Ben gidicem denemekte fayda var ayrica ben normalde hep netten yaparim alisverisimi ama bebek kiyafetlerinde internet bazen daha pahali oluyor ve kalitesini anlayamiyorsun. Kendim icin olsa alirim da bebeğim icin dokunup kalitesini gormek istiyorum. Bu arada internette lohusa takimlari vs cok pahali ama havuzluhan da her butceye gore var.arkadasim da oradan yapti cok memnun kalmis. Pesin para olunca cok da indirim yapiyorlarmis.biz dugun alışverişinde hep eminonundeydik toplu alinca cok indirim oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…