2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Hepsi çok güzel canım bayıldım Gül'e Gül'e gıysın bebışin

Hepsi çok güzel canım bayıldım Gül'e Gül'e gıysın bebışin
Teşekkür ederim fotograflar 3er 5 er yuklemeseydim daha iyiydi ):
Bende seninkilere bayıldım inşallah sağlıkla hayirlisiyla giydirip büyütüruz

Vay vay vay:) maşallah süphanallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım tulum tk kaç aylık sarı yeşil fln, netten mi aldın, eğer öyleyse hangi site?

Vay vay vay:) maşallah süphanallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım tulum tk kaç aylık sarı yeşil fln, netten mi aldın, eğer öyleyse hangi site?
Evet canım malesef netten tulum yok orda 3 zibin takim 3 ude citcitli kolay giydirmek icin pijama gibi onlarin kumaşı güzelde zibininkileri pek begenmedim 1 ay filan. Giycek allahtan trendyoldan aldim 100 tl ye 30 tl indirim cezbetti

maşallah kızlar ne kadar çok şey almışsınız hepsi de çok güzel ben daha hiç bir şey almadım son ay almayı düşünüyorum bebekler çok çabuk büyüyor çok da bir şey almayı düşünmüyorum :)

Evet canım malesef netten tulum yok orda 3 zibin takim 3 ude citcitli kolay giydirmek icin pijama gibi onlarin kumaşı güzelde zibininkileri pek begenmedim 1 ay filan. Giycek allahtan trendyoldan aldim 100 tl ye 30 tl indirim cezbetti
Ay hala tulumla zıbını karıştırıyorum :) anne olmama az kaldı ama neyse alışcaz teşekkür ederim canım

Ay hala tulumla zıbını karıştırıyorum :) anne olmama az kaldı ama neyse alışcaz teşekkür ederim canım
Ayy canım ya çok hoşsun..
Tulum bi tane var arkadaşım verdi. 0.3 ay 3 tane zibin 0 ay 3 tane o pijamalari var kalın şeyler almak istiyorum çarşıya cikmadimki vi türlü kış olmadan çıkmak istiyorum aslında . Bide ben otobüsle bi kaç bir yere gittim zor yani kendimi ağırlasinca düşünemiyorum. Bi kac kerede avmye gittik 2 dükkan zor gezdim. Acele etmek aslinda hic istemezdim

Kızlar netten aldıklarını z nasıl kalitesi

Cnm bn kışlık bulamıyorum hep ince bn mi abartıyorum ki
ben de biraz daha havaların soğumasını bekliyorum çünkü şuan geçiş dönemi kıyafetleri var bizim bebekler şubat bebeği olacak inşallah ben son ay alacam inşallah hepsini :)

ben de biraz daha havaların soğumasını bekliyorum çünkü şuan geçiş dönemi kıyafetleri var bizim bebekler şubat bebeği olacak inşallah ben son ay alacam inşallah hepsini :)
Hastane çıkışı kışlık var mı ki acaba. Bn bir iki ay içinde bitirmek istiyorum şimdide nefes nefes e kalıyorum

İdil baby ile bebetto çok pahalı. Hastane çıkışı 20 li alayım diyorum
20 li hic görmedim benim biri 10 biri 7 diğeri 5 ama görüp almadığım icin hala Üzgünüm ya üşürse diye korkuyorum.

20 li hic görmedim benim biri 10 biri 7 diğeri 5 ama görüp almadığım icin hala Üzgünüm ya üşürse diye korkuyorum.
Sende kat kat giydirirsin cnm. 20 De iki tane oluyor herşeyden havlusu da oluyor. Bn hastane çıkışını son ay alayım diyorum. Beşiği eşim netten alacam diyor ama bn kalitesine güvenemiyorum sen aldın mı beşiği

Eklentiler

• unnamed-2.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 74
  • unnamed-1.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 134
Fiyatı 109 tl biberon için termoslu gözü ve ıslak mendil gözü de var çok kullanışlı bi anne bebek bakım çantası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…