Çok teşekkür ederim ee gideyim ben de bari görmekte yarar var desenizeBen gidicem denemekte fayda var ayrica ben normalde hep netten yaparim alisverisimi ama bebek kiyafetlerinde internet bazen daha pahali oluyor ve kalitesini anlayamiyorsun. Kendim icin olsa alirim da bebeğim icin dokunup kalitesini gormek istiyorum. Bu arada internette lohusa takimlari vs cok pahali ama havuzluhan da her butceye gore var.arkadasim da oradan yapti cok memnun kalmis. Pesin para olunca cok da indirim yapiyorlarmis.biz dugun alışverişinde hep eminonundeydik toplu alinca cok indirim oluyo
Amaann gormedik demeyiz :) olmadi süs püs sekerleme aliriz napalim ama cok guzel seyler oldugunu duydumÇok teşekkür ederim ee gideyim ben de bari görmekte yarar var desenize
Hangi siteden aldın canım çok guzellerrKargomuz geldi teyzeleri :)
N11 canım teşekkür ederimHangi siteden aldın canım çok guzellerr
Allahim ya herseyleri tatli :)Bunlarda bizim aldiklarimiz :)
Bebitof sarı ayıcıklı hastane çıkışı nerden tatlım, bu arada hepsi süper, güle güle kullanın çok beğendim ha bi de lohusa takımın nerden terlik dahilmiBunlarda bizim aldiklarimiz :)
Lohusa takımı özdilek 99 tl terlikler twigy 29 tl bebitof sarı ayicikli hastane çıkışı değil bornoz seti bebekcaddesi.com dan 44 tl odaBebitof sarı ayıcıklı hastane çıkışı nerden tatlım, bu arada hepsi süper, güle güle kullanın çok beğendim ha bi de lohusa takımın nerden terlik dahilmi
Teşekkür ederim canım aa kusura bakma fotoya küçük bakmışım hastane çıkışı sanmışım besbelli havlu olduğu:) pardon, güzel mi cnm pamuk dimiLohusa takımı özdilek 99 tl terlikler twigy 29 tl bebitof sarı ayicikli hastane çıkışı değil bornoz seti bebekcaddesi.com dan 44 tl oda
Evet çok güzel %100 pamuk ve antiallerjik ben çok beğendimTeşekkür ederim canım aa kusura bakma fotoya küçük bakmışım hastane çıkışı sanmışım besbelli havlu olduğu:) pardon, güzel mi cnm pamuk dimi
Arabaya bayıldım nerden aldın cnmBunlar benim oglusuma aldıklarım Eki Görüntüle 1613730 Eki Görüntüle 1613731
Bebek Arabası babyhope marka canımArabaya bayıldım nerden aldın cnm
3 aylık canımCanım o kaç aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?