2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Arkadaşlar ben medipol megakent hastanesinde doğum yapacağım inşallah.Siz nerelerde yapacaksınız?
canım ben hala araştırıyorum..megakent hastanesi kayınvalideme çok yakın ama bana çok uzak..ben pendikteyim..nasıl olur bilmiyorum fiyatı cezbediyo çünkü diğer hastanelerden çok daha uygun fiyatı

canım ben hala araştırıyorum..megakent hastanesi kayınvalideme çok yakın ama bana çok uzak..ben pendikteyim..nasıl olur bilmiyorum fiyatı cezbediyo çünkü diğer hastanelerden çok daha uygun fiyatı
Bende pendikteyim :) hangi doktora gidiyorsunuz

Kızlar dün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde detaylı ultrasona girdim ancak hiç memnun kalmadım, canım çok sıkıldı, eşimi zaten içeri almadılar, ben sedyeye yattım, ekranı da hiç görmedim, radyoloji doktoru da hiç ağzını açıp bişey demedi, toplasan 10 dk sürdü, aslında ben özel medicana hastanesine gidiyorum ama orda yok diye mecbur gittim başka yerde yok sonucu da sonra kadın doğumdan alcaz

Bnde bugun gircem cnm eger ucret odemediysen bir daha girsen olmaz mi ben kardesimi goturcektim ynnda isi cikti ekrani ona video ya aldircaktim ama nasip

1 kez daha giremem ki, cd bile vermicekler, kimseyi içeri almıyolar, surat 5 karış, zaten zor randevu aldım, gıtsem daha vermezler, cok yogun, sıra cok

Bende pendikteyim :) hangi doktora gidiyorsunuz
bölge hastanesi Oya hanım'a gidiyordum ama değiştirdim..bir sonraki kontrolüm için Emsey Hast. Gülseren Hanım'dan randevu aldım
Sen hangi doktora gidiyorsun?

kızlar ben oglusuma baya bilirler aldım ama Çevremdekiler alma erken diyor var mı benim gıbi sabırsızlar???
var canım ben :) öyle eni konu çok bişiy almadım daha ben ama bir kaç badi aldım şimdilik o kadar.. ama banada diyolar daha erken alma diye gözümde büyüyo herşey çok eksik var sanki daha doğrusu neler alıcam onu bilmiyorum tam olarak :)

Reactions: Bdd
bence erken falan değil sonradan birden alıp sıkışmak yerine ufak ufak alıp aradan çıkarmak daha mantıklı
banada çok kıyafet falan alma diyorlar nasılsa çok gelecek falan da..ya gelmezse

bence erken falan değil sonradan birden alıp sıkışmak yerine ufak ufak alıp aradan çıkarmak daha mantıklı
banada çok kıyafet falan alma diyorlar nasılsa çok gelecek falan da..ya gelmezse
yok yok gelir merak etme :) daha bunun mevlüdü falan var orda zaten bi sürü geliyo bende dinlemiyorum kimseyi zaten gördükçe alıyorum bide ilk bebek ilk heves olunca insan kendini durduramıyo ki :)

Alin kizlar simdiden alin bence cunku cok masrafli ben suan dusunuyorum hepsini ayni anda alsaydim cok sikisirdik yani ay ay yaydik bzde

Ay tuh yaa bn de cok heyecanliyim cd fln veriyolarmis ama inşallah iyi gecer . Napalim cnm bebegin saglikli olsun yeter ki uzulme
İnş canım sağol hayırlısı bakalım, burda bi tıp merkezi var, orda renkli ultrason varmış, ona da girmeye karar verdim, adı 4 boyutlu mu acaba?

bölge hastanesi Oya hanım'a gidiyordum ama değiştirdim..bir sonraki kontrolüm için Emsey Hast. Gülseren Hanım'dan randevu aldım
Sen hangi doktora gidiyorsun?
Bende pendikte kendi muayenehanesi olan hülya hanıma gidiyorum. Doğumları remedy hospital da yapıyor. Çokta memnunum bilindik bir doktor tavsiye üzerine gitmiştim :)

Özellikle benim gibi ilk hamileliği olanlar şimdiden başlamanızı tavsiye ederim kıyafet dışındaki eşyalarını almaya calıssamda bitmiyor hala.. Ve şimdiden Ağırlaşmak değilde halsiz hissediyorum kendimi, soğuklarda geliyor. Kış sezonuda açılmışken alın herşeyini yavaş yavaş koyun kenara inanın çok pahalı herşey ve 3-5 şey almakla bitmiyor aldıkça bir sürü eksik geliyor aklınıza parası olanlar ne ala ama yoksa gerçekten başlayın şimdiden. Kıyafetleri 0-3 ay dışında 3-6 biraz alıp stok yapın büyüyorlar giyecek bi parça büyük beden kıyafetleride bulunsun zıbın vs. Herşeyi düşünmeliyiz hem bizim hem meleklerimizin rahatlıgı için

Bende pendikte kendi muayenehanesi olan hülya hanıma gidiyorum. Doğumları remedy hospital da yapıyor. Çokta memnunum bilindik bir doktor tavsiye üzerine gitmiştim :)
bana doktor tavsiye eden olmadı hiç:) deniyorum bakıyorum nasıldır diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…