2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

aynen öyle canım..geçen kıyafet ve bez harici eşyalarını falan alalım dedik anne bakım ürünlerinin bir kısmı da dahil..300 lira tuttu valla..Allahtan hediye çekimiz vardı da az ödedik ve daha bitmedi de yani alınacaklar

bana doktor tavsiye eden olmadı hiç:) deniyorum bakıyorum nasıldır diye :)
Ben tavsiye ederim canım :) zaten pendik çarşıda 2 tane Duyulmuş doktor var biri medet bey biri hülya hanım. Medet beye başta 2kere gittim sonra bazı nedenlerden değiştirdim gayet memnunum tecrübeli doktorlar ikiside

iyiymiş..peki ilgisi falan nasıl? muayene ücreti falan nedir? istediğin zaman ulaşabiliyor musun??

iyiymiş..peki ilgisi falan nasıl? muayene ücreti falan nedir? istediğin zaman ulaşabiliyor musun??
Canım web siteside var. Cep telefonunuda veriyor. Muayenenin numarası da var gitmeden 1 2 gün önce randevu alıyorsun. Muayene ücreti 85 tl bilmiyorum bütcene uyar mı fakat değer görüyorum bir doktordan cok bana has bir doktor gibi hissediyorum. Yemeni içmeni herşeyi söylüyor http://www.pendikkadindogum.com internet sitesi herşeyi var orada kendi sitesi daha yakından inceleyebilirsin

canım ben hala araştırıyorum..megakent hastanesi kayınvalideme çok yakın ama bana çok uzak..ben pendikteyim..nasıl olur bilmiyorum fiyatı cezbediyo çünkü diğer hastanelerden çok daha uygun fiyatı
evet yaa cok uzakmıs medıpolun sefakoy hastanesı ucretsız muayene 500 tl normal 1000 tl sezaryen dogum bu arada dahada uygun.

Selam kızlar tam benlik bir topik nasıl kaçırmışım :) bende sürekli birseyler almak istiyorum açıkçası eşim frenliyo :)

Bunlar aldıklarımın birkısımı kalanlarını da Eve gidince paylaşırım. Bebek arabasını chicco little way plus aldım. Çok hafif ve cok kullanışlı kanz magazasinda ki kız satmak için satmış olmak istemem gidin chicco dan lite way alın dedj daha ne desin gittim bende onu aldım zaten diğerleri çok ağır 12 kilo civarı bu 7 kilo tek başınıza kaldığıniz zaman tek elle katlanabilir birşey olması gerek bence. Birde baston modellere göre çok dahà sağlam ve iyi bir model bence gidip gormelisiniz

Eklentiler

• 20150927_172908-1.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 191
  • 20150927_172602-1.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 202
  • 20150908_215624-1.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 210
Çok güzeller güle güle giysinler baştan park yatak almak mı yoksa beşik mi almalı? Birde bizim ikizlerimiz olucak chicco nun ikiz için olanı var mı

Reactions: Bdd

Fikir sormak istedim kızlar bu çanta nasıl

Ali express te canım 32 $ evet laptop çantası olmaz mi ki
bence olur gayet de güzel olur çok beğendim..öndeki kısma alt açma bezi ve yanlara da sıcak tutan matara koydun mu on numara olur

bence olur gayet de güzel olur çok beğendim..öndeki kısma alt açma bezi ve yanlara da sıcak tutan matara koydun mu on numara olur
Çok gözlü bakıyorum o yüzden bende hep. kırmızısini alayım diyorum çünkü bebek arabasinida kırmızı alicam

Çok güzeller güle güle giysinler baştan park yatak almak mı yoksa beşik mi almalı? Birde bizim ikizlerimiz olucak chicco nun ikiz için olanı var mı
Canim park yatak kullanan bütün arkadaşlarım memnun 3 buçuk yaşında oğlu olan arkadaşım hala kullanıyor beşikte zaten Max. O yaşlara kadar kullanılabilir chicco nun ikiz olani yok diye biliyorum canım ama ikiz içinde güzel pratik arabalar var. Sana önerim yan yana alman

Bunlarda Var :)

Eklentiler

• IMG-20150907-WA0001.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20150907-WA0002.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 111
Oyy çok tatlılar. Aslanli takıma bayıldım patigi filan da var. Nerden o canım. ?ben de almak isterim oglusuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…