2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Hastane çıkışı kışlık var mı ki acaba. Bn bir iki ay içinde bitirmek istiyorum şimdide nefes nefes e kalıyorum
hastane çıkışı olmaz canım kışlık onlar normal de tulumlar takımlar falan biraz daha zaman geçsin diye düşünüyorum ben dediğin gibi son aylarda zor oluyor da ben ankaradayım bir yere girer hepsini alır çıkarım diye düşünüyorum :)

Ne güzel cnm eşim arabayı alayım dedi bn erken olduğunu düşündüm yok alma dedim

Reactions: Bdd
canım arabanın acelesi yok ki şuan doğumdan sonra da alırsın onu ben de öyle düşünüyorum bu ay inşallah maaşımdan koyacam para biriktirmem lazım sonra hepsi alınır zaten :)

canım arabanın acelesi yok ki şuan doğumdan sonra da alırsın onu ben de öyle düşünüyorum bu ay inşallah maaşımdan koyacam para biriktirmem lazım sonra hepsi alınır zaten :)

Kızlar çanta nasıl birşey alacaksınıx
Ben almadım özel olarak almayı düşünmuyirum. Avon çantası vardi ya eskiden meshur önde cepleri filan var siyah onu kullanirim. Yada belki bakım ürünleri ile olan seylerdende alırım uni baby nin çantası çok guzelmis. Çünkü begendigim cantalar 150 200 ):

Kat kat yapacagiz mecbur beşik görümcemden elle sallamali otomatik sesli değil kolik bebek olmaz inşallah

kız kiskiskis sen de mi hamilesin hayırlı olsun canım :)

Ewet cnm bnde civilim de begendim 160 tl çok pahalı

merhaba kızlar ben hastane çıkış seti olarak idil baby 20 li set alacagım ama kararsızım küçük gelirmi diye sizce kullanan varmı 15 gün kullanıp kaldırmak istemiyorum

Reactions: Bdd
Canım niveanın Sırt çantası da çok güzel Bakım urunlerıyle bırlıkte ebebekte 46 lira

Bunlarda bizim aldiklarimiz :)
canım maşallah güle güle giysin bebiş inşallah saglıcakla hepsi çok güzel özellikle bebek araban benim istedigim tarz ne kadara aldın ve markası nedir canım.

Bnde ozel bir canta almayacagim cunku begendiklerim cok pahali . Kendi sirt cantam var onu kullanacagim :)

canım maşallah güle güle giysin bebiş inşallah saglıcakla hepsi çok güzel özellikle bebek araban benim istedigim tarz ne kadara aldın ve markası nedir canım.
teşekkür ederim rabbim güzel günlerde kullanmayi nasip eder inşallah
Casual cadillac air e-bebek ten 1199 tl ye aldım canım

canım peki kullandın mı nasıl o kadar para verip 15 gün sonra kaldırmak istemiyorum senınkı 0 3 aymı
Yok canım kullanmadim 0-1 ay yazıyor Nasıl olsa battaniye ve havlusunu uzun Zaman kullancam diye aldım İdil babyden tek tek alsam pahalli oluyordu

Canım hepsi çok güzel Allah saglıcakla kullanmayı nasip etsin. Bu bebetix mavi ayıcık ay dedeli takım ile biberonlu yeşil takımın kalitesini nasıl buldun ? ben butik bebede görmüştüm hastane cıkısı olarak, cok uygundu. kalitesinden şüphe ettiğim için almayıp daha sonra burda geçmiş konularda paylaştıgım hastane cıkısını almıştım, memnun kaldım ondan. bu aldıgın takımlara göre 20 30 tl daha pahalıydı ama normal başka 10lu takımlara görede uygundu sen begendin mi kalitesini yanlış hatırlamıyorsam 40tldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…