0-6 ay alacaktım ama sadece 2 tane 6-12 ay kalmış birini ben aldım. Sen kaç beden aldın canımUyku tutumunu kaç beden aldın canım
0-6 aldım canım0-6 ay alacaktım ama sadece 2 tane 6-12 ay kalmış birini ben aldım. Sen kaç beden aldın canım
Hadi bakalım yap da bizede fikir olsun.Kızıma bebek şekeri yapcam inş, birmax.comdan malzeme siparişi verdim bakalım becerebilecek miyim? Heyecanla kargoyu bekliyorum :)
Aslında bebek için en uygun olanı kundak battaniyeBen ucuz bulmuşken 2 uyku tulumu aldım 0-6 ve 6-12 ay ama sonra düşündüm bu kış giydirmem herhalde yeni doğduğu için ağzını falan tikayabilir gece diye
Maşallah canım ellerine sağlık ben de malzeme siparişi verdim kargo bekliyorum yakında başlıcamKızlar bebek şekerine başladım oğlum için :) hem meşgale oldu hemde maliyetı uyguna bayagı yapılabiliyor keçeden bu model yaptım begenirsiniz umarım sizlerede fikir olsun yapmak istersenizEki Görüntüle 1661741
Seninde ellerine sağlık şimdiden o zaman canım :) bende dün gidip aldım maliyeti çok az ve malzemelerle 80 tane yapılabilir çıkıyo başkasına yaptırsam kaç para tutardı kim bilir :)Maşallah canım ellerine sağlık ben de malzeme siparişi verdim kargo bekliyorum yakında başlıcam
Çok güzel olmuş canım nerden aldın malzemeleriSeninde ellerine sağlık şimdiden o zaman canım :) bende dün gidip aldım maliyeti çok az ve malzemelerle 80 tane yapılabilir çıkıyo başkasına yaptırsam kaç para tutardı kim bilir :)
Sağol canım bizim burda kaplan tekstil var mağaza oradan aldım. internet sitesi olarak hobisitesi diye geçiyor hatta youtube videoları var kapı süsü yapımı felan anlatılıyorÇok güzel olmuş canım nerden aldın malzemeleri
Hazır tül 100 adetli 9tl, slikon 3.5tl keçe hazır kesilmiş aldım metre olarak değil 3 tane a4 boyutunu yanyana düşünün bi mavi bi krem rengi ikisi 2.5 tl birde kurdale aldım 1.5tl bu kadar :)Sağol canım bizim burda kaplan tekstil var mağaza oradan aldım. internet sitesi olarak hobisitesi diye geçiyor hatta youtube videoları var kapı süsü yapımı felan anlatılıyor
Bende alıp yapmak istiyorum nikah şekerimi de yapmistim Eminönünden almisto ama şimdi karşıya taşındık bi taraftada uygun bir yer varmı bilemiyorum . Kapı süsü bebek şekeri ve bebek hediyelik yapmayı planlıyorumHazır tül 100 adetli 9tl, slikon 3.5tl keçe hazır kesilmiş aldım metre olarak değil 3 tane a4 boyutunu yanyana düşünün bi mavi bi krem rengi ikisi 2.5 tl birde kurdale aldım 1.5tl bu kadar :)
Bunlarda english homedan bulabildiklerimEki Görüntüle 1659970
Merhabalar ben Mart annesi Olacağım inşallah. Engliş hom dan sizin aldığınız nevresim takımlarından başka desenlisini almıştım içinden alt Çarşaf çıkmadı hem de 30 tl idi. Diğer üçlü nevresim Takımları 25 tl idi. Mağazayı aradım onlarda alt Çarşaf yok dedi biraz sinir oldum. Siz açıp baktınız mı?english home a bir de ben baskın düzenledim nevresim, çarşaf, pike, yastık, yastık kılıfı, uyku tulumu ve 3 tane çıtçıtlı badi hepsi 111 tl
Eki Görüntüle 1660821
merhaba canım evet 30 tl olan o nevresim takımının içinde yastık kılıfı ve nevresim var sadece. Ben alırken orda çalışan bayan yardımcı olmuştu bu takımın çarşafı bu diye gösterdi pembe düz çarşaf 12,5 tl onu aldım. 42.5 tl oldu takımı. Dediğin gibi 25 tl olan nevresim takımı daha uygun ama pek bi seçenek kalmamıştıMerhabalar ben Mart annesi Olacağım inşallah. Engliş hom dan sizin aldığınız nevresim takımlarından başka desenlisini almıştım içinden alt Çarşaf çıkmadı hem de 30 tl idi. Diğer üçlü nevresim Takımları 25 tl idi. Mağazayı aradım onlarda alt Çarşaf yok dedi biraz sinir oldum. Siz açıp baktınız mı?
Ben bilmiyordum eve gelince fark ettim. Yatak koruyucusu vardı benim aldığım desende takım oldu diye almıştım zaten. Bir çarşafla uydururum artıkmerhaba canım evet 30 tl olan o nevresim takımının içinde yastık kılıfı ve nevresim var sadece. Ben alırken orda çalışan bayan yardımcı olmuştu bu takımın çarşafı bu diye gösterdi pembe düz çarşaf 12,5 tl onu aldım. 42.5 tl oldu takımı. Dediğin gibi 25 tl olan nevresim takımı daha uygun ama pek bi seçenek kalmamıştı
bu çok güzelmiş canım altı kaydırmaz paspaslardan bulursam ben de banyo için düşünüyorum bi bakıyim. Bu sadece kilim gibi mi kaydırmaz var mıydı altında hatırlıyor musun?Englishhome a bebek ürünleri için alışverişe gittiğimde ordaki halılar dikkatimi çekti halı ihtiyacım var. Çok hoşuma gitmişti yumuşacık çok hoş bir dokusu var ordaki bayan birkaç gün içinde onlar da indirime girecek dedi. Bugün mesaj geldi halı ve kilim düşünenler %50 indirim var bakabilirsiniz. Bana en yakın 50 km uzaklıkta olduğu için sabah sabah internetten alışverişimi yaptım. Mağazada beğendiğim halıyı aldım küçük ve büyük boyutlardaben bebek odası yapmıycam ama bebek odası için de böyle bişey düşünebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1662138
yatak koruyucu ben de takım olsun diye istemiştim sadece bir tane kalmıştı bi de tam karar veremedim park yatak mı ahşap beşik mi diye..Ben bilmiyordum eve gelince fark ettim. Yatak koruyucusu vardı benim aldığım desende takım oldu diye almıştım zaten. Bir çarşafla uydururum artık
bu çok güzelmiş canım altı kaydırmaz paspaslardan bulursam ben de banyo için düşünüyorum bi bakıyim. Bu sadece kilim gibi mi kaydırmaz var mıydı altında hatırlıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?