2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Kızıma bebek şekeri yapcam inş, birmax.comdan malzeme siparişi verdim bakalım becerebilecek miyim? Heyecanla kargoyu bekliyorum :)

Reactions: Bdd
Ben ucuz bulmuşken 2 uyku tulumu aldım 0-6 ve 6-12 ay ama sonra düşündüm bu kış giydirmem herhalde yeni doğduğu için ağzını falan tikayabilir gece diye

Reactions: Bdd
Ben ucuz bulmuşken 2 uyku tulumu aldım 0-6 ve 6-12 ay ama sonra düşündüm bu kış giydirmem herhalde yeni doğduğu için ağzını falan tikayabilir gece diye
Aslında bebek için en uygun olanı kundak battaniye

kızlar doğum için hastane/doktor arıyor musunuz ben bakmaktan sıkıldım artık bi doktoru biri iyi diyorsa biri kötü diyor hastane fiyatlarına bakıyorum uçmuş da uçmuş hepsi..normal doğum istiyorum ama özel hastaneler sezeryana yönlendiriyor o kadar baktım normal doğuma teşvik eden hastane sayısı çok çok az...düşün düşün çıkan adım içinden

Maşallah canım ellerine sağlık ben de malzeme siparişi verdim kargo bekliyorum yakında başlıcam

Maşallah canım ellerine sağlık ben de malzeme siparişi verdim kargo bekliyorum yakında başlıcam
Seninde ellerine sağlık şimdiden o zaman canım :) bende dün gidip aldım maliyeti çok az ve malzemelerle 80 tane yapılabilir çıkıyo başkasına yaptırsam kaç para tutardı kim bilir :)

Seninde ellerine sağlık şimdiden o zaman canım :) bende dün gidip aldım maliyeti çok az ve malzemelerle 80 tane yapılabilir çıkıyo başkasına yaptırsam kaç para tutardı kim bilir :)
Çok güzel olmuş canım nerden aldın malzemeleri

Çok güzel olmuş canım nerden aldın malzemeleri
Sağol canım bizim burda kaplan tekstil var mağaza oradan aldım. internet sitesi olarak hobisitesi diye geçiyor hatta youtube videoları var kapı süsü yapımı felan anlatılıyor

Sağol canım bizim burda kaplan tekstil var mağaza oradan aldım. internet sitesi olarak hobisitesi diye geçiyor hatta youtube videoları var kapı süsü yapımı felan anlatılıyor
Hazır tül 100 adetli 9tl, slikon 3.5tl keçe hazır kesilmiş aldım metre olarak değil 3 tane a4 boyutunu yanyana düşünün bi mavi bi krem rengi ikisi 2.5 tl birde kurdale aldım 1.5tl bu kadar :)

Hazır tül 100 adetli 9tl, slikon 3.5tl keçe hazır kesilmiş aldım metre olarak değil 3 tane a4 boyutunu yanyana düşünün bi mavi bi krem rengi ikisi 2.5 tl birde kurdale aldım 1.5tl bu kadar :)
Bende alıp yapmak istiyorum nikah şekerimi de yapmistim Eminönünden almisto ama şimdi karşıya taşındık bi taraftada uygun bir yer varmı bilemiyorum . Kapı süsü bebek şekeri ve bebek hediyelik yapmayı planlıyorum

Bende ogluma şimdilik bunları alabildim :) Allahım bütün bebeklere cicislerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_20151019_112148.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_20151019_112056.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 194
  • IMG_20151019_111942.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 186
  • IMG_20151019_111819.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG-20151018-WA0000.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 192
Bunlarda english homedan bulabildiklerimEki Görüntüle 1659970

english home a bir de ben baskın düzenledim nevresim, çarşaf, pike, yastık, yastık kılıfı, uyku tulumu ve 3 tane çıtçıtlı badi hepsi 111 tl
Eki Görüntüle 1660821
Merhabalar ben Mart annesi Olacağım inşallah. Engliş hom dan sizin aldığınız nevresim takımlarından başka desenlisini almıştım içinden alt Çarşaf çıkmadı hem de 30 tl idi. Diğer üçlü nevresim Takımları 25 tl idi. Mağazayı aradım onlarda alt Çarşaf yok dedi biraz sinir oldum. Siz açıp baktınız mı?

merhaba canım evet 30 tl olan o nevresim takımının içinde yastık kılıfı ve nevresim var sadece. Ben alırken orda çalışan bayan yardımcı olmuştu bu takımın çarşafı bu diye gösterdi pembe düz çarşaf 12,5 tl onu aldım. 42.5 tl oldu takımı. Dediğin gibi 25 tl olan nevresim takımı daha uygun ama pek bi seçenek kalmamıştı

Englishhome a bebek ürünleri için alışverişe gittiğimde ordaki halılar dikkatimi çekti halı ihtiyacım var. Çok hoşuma gitmişti yumuşacık çok hoş bir dokusu var ordaki bayan birkaç gün içinde onlar da indirime girecek dedi. Bugün mesaj geldi halı ve kilim düşünenler %50 indirim var bakabilirsiniz. Bana en yakın 50 km uzaklıkta olduğu için sabah sabah internetten alışverişimi yaptım. Mağazada beğendiğim halıyı aldım küçük ve büyük boyutlarda ben bebek odası yapmıycam ama bebek odası için de böyle bişey düşünebilirsiniz.

Ben bilmiyordum eve gelince fark ettim. Yatak koruyucusu vardı benim aldığım desende takım oldu diye almıştım zaten. Bir çarşafla uydururum artık
bu çok güzelmiş canım altı kaydırmaz paspaslardan bulursam ben de banyo için düşünüyorum bi bakıyim. Bu sadece kilim gibi mi kaydırmaz var mıydı altında hatırlıyor musun?

yatak koruyucu ben de takım olsun diye istemiştim sadece bir tane kalmıştı bi de tam karar veremedim park yatak mı ahşap beşik mi diye..
Banyo ürünleri indirimde mi bilmiyorum. Bu benim aldığımın altı o kaydırmayanların altı gibi plastik değil daha farklı. Çok yumuşak değişik bi halı. Ben orda bakarken bayanın biri banyo için de alınabilir demişti ama imkanın varsa mağazaya bi uğra canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…