2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Ben mobilya takımı istiyorum ilk bebiş olduğu için inşallah kullanmak da nasip olur biraz erken oldu bu alış veriş benim için. Annemle görünce dayanamadık hepsi çok güzel bütün ürünlerin, hepimize kullanmak da nasip olsun inşallah..
Kilimler internette de fazla ürün kalmamış gidip bakmak lazım senin aldığın gibi ürünler banyoda çok güzel oluyor benim banyo da baya büyük Fiyatlar da çok güzel teşekkürler haber verdiğin için. Dediğin gibi bebek odası için de çok güzel olur hem makinede yıkanabiliyor galiba yanlış hatırlamıyorsam..

benim de ahşap olanlar daha bi ilgimi çekiyor ama yükseklik ayarı olan boyutu büyük olan ürünlere bakıyorum. Şuan araştırıyorum belki internetten alırım. Erken değil canım zaman öyle hızlı geçiyor ki yavaş yavaş almak lazım çok iyi değerlendirmişsiniz indirimi. Ben de bulabildiklerimi aldım inş. sağlıkla kullanırız..
Rica ederim telefona mesaj gelir gelmez aldım ben internetten, 2 saat içinde tükenmiş ama mağazalarda vardır

English home bebek ürünlerinden bir kaç parça daha var internette arkadaşlar alamayanlar göz atsın

Canım bu halı çabuk bozuluyor.çokuyor. Faturasını atma 6 ay olmadan garantiye yoklayıp yenisini alırsın.bende 3 tane var bundan bozuldu.6 ay geçtiği için geri de veremedim

Canım bu halı çabuk bozuluyor.çokuyor. Faturasını atma 6 ay olmadan garantiye yoklayıp yenisini alırsın.bende 3 tane var bundan bozuldu.6 ay geçtiği için geri de veremedim
gerçekten mi yumuşaklığı fln çok güzel diye beğenerek aldım. Sağol canım dediğin gibi yapayım faturayı saklayayım.

4500 lira canım
Gule gule kullanın insallah. Ben de bunun erkek modelini alacagim uyku seti ve yatagi dahil 4400 olur en son dediler de siz kaca aldiniz diye merak ettim. Demek ki fiyatlar hep bu civarda medefelerde.

Kızlar unnadoda Prima premium ve umi baby Islak mendillerinde indirim var.yeni bir hesapla ekstra % 10 indirim ve kargo bedavaya alabilirsiniz.

Türk malı her zaman en öncelikli tercihim hanimlar bez olarak o yuzden Yenidoğan molfix aldım begenmezsem sleepy kullanicam hoşuma gitti o da isterseniz sizde numune alıp bakabilirsiniz

Türk malı her zaman en öncelikli tercihim hanimlar bez olarak o yuzden Yenidoğan molfix aldım begenmezsem sleepy kullanicam hoşuma gitti o da isterseniz sizde numune alıp bakabilirsiniz
Aynen bende bu dusuncedeyim.ilk tercihim herseyde yerli malı. bende sleepy aldım. stok yapmadim biz oaket aldim memnun alirsam devami gelir.kalmazsam Ülker'in mali olan baby star alip deneyecegim

Kızlar ben sleepy molfix ve prima premium aldım. Ama kalite olarak cok fark var aralarında resmen naylon gibi molfix. Bide 4 paket aldım neyapcam bilmiyorum. Sleepy bir derece daha iyi molfixten ama en iyisi prima resmen pamuk gibi ve ince. Bacak arasına daha iyi giriyormuş. En azından ilk aylarda prima kullanmayı düşünüyorum daha sonra sleepy

Kızlar tabi ki türk malı olması önemli fakat ben bebegimin cildinin neyde rahat edeceğine daha çok önem veriyorum sizlerde muhakkak veriyorsunuzdur. Bu yüzden prima kullanacagım isterdim türk malı olsun ama türkler bu konuda beni tatmin etmediği için diretmeyi düşünmüyorum. Türk malı kullanıcam diye bebegimin rahatını riske atamam sizlerde bence takmayın bu kadar. Prima kadar iyi yapsalarda kullansam keşke ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler benim fikrim bu sizin fikrinizede saygı duyuyorum tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…