Ben mobilya takımı istiyorum ilk bebiş olduğu için inşallah kullanmak da nasip olur biraz erken oldu bu alış veriş benim için. Annemle görünce dayanamadık hepsi çok güzel bütün ürünlerin, hepimize kullanmak da nasip olsun inşallah..yatak koruyucu ben de takım olsun diye istemiştim sadece bir tane kalmıştı bi de tam karar veremedim park yatak mı ahşap beşik mi diye..
Banyo ürünleri indirimde mi bilmiyorum. Bu benim aldığımın altı o kaydırmayanların altı gibi plastik değil daha farklı. Çok yumuşak değişik bi halı. Ben orda bakarken bayanın biri banyo için de alınabilir demişti ama imkanın varsa mağazaya bi uğra canım.
benim de ahşap olanlar daha bi ilgimi çekiyor ama yükseklik ayarı olan boyutu büyük olan ürünlere bakıyorum. Şuan araştırıyorum belki internetten alırım. Erken değil canım zaman öyle hızlı geçiyor ki yavaş yavaş almak lazım çok iyi değerlendirmişsiniz indirimi. Ben de bulabildiklerimi aldımBen mobilya takımı istiyorum ilk bebiş olduğu için inşallah kullanmak da nasip olur biraz erken oldu bu alış veriş benim için. Annemle görünce dayanamadık hepsi çok güzel bütün ürünlerin, hepimize kullanmak da nasip olsun inşallah..
Kilimler internette de fazla ürün kalmamış gidip bakmak lazım senin aldığın gibi ürünler banyoda çok güzel oluyor benim banyo da baya büyük Fiyatlar da çok güzel teşekkürler haber verdiğin için. Dediğin gibi bebek odası için de çok güzel olur hem makinede yıkanabiliyor galiba yanlış hatırlamıyorsam..
Bende ogluma şimdilik bunları alabildim :) Allahım bütün bebeklere cicislerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
Canım bu halı çabuk bozuluyor.çokuyor. Faturasını atma 6 ay olmadan garantiye yoklayıp yenisini alırsın.bende 3 tane var bundan bozuldu.6 ay geçtiği için geri de veremedimEnglishhome a bebek ürünleri için alışverişe gittiğimde ordaki halılar dikkatimi çekti halı ihtiyacım var. Çok hoşuma gitmişti yumuşacık çok hoş bir dokusu var ordaki bayan birkaç gün içinde onlar da indirime girecek dedi. Bugün mesaj geldi halı ve kilim düşünenler %50 indirim var bakabilirsiniz. Bana en yakın 50 km uzaklıkta olduğu için sabah sabah internetten alışverişimi yaptım. Mağazada beğendiğim halıyı aldım küçük ve büyük boyutlardaben bebek odası yapmıycam ama bebek odası için de böyle bişey düşünebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1662138
gerçekten miCanım bu halı çabuk bozuluyor.çokuyor. Faturasını atma 6 ay olmadan garantiye yoklayıp yenisini alırsın.bende 3 tane var bundan bozuldu.6 ay geçtiği için geri de veremedim
Güle güle kullan canım. gayet Güzel gözüküyorEki Görüntüle 1662936 Yatağım geldi güzelmiş beğendim
Tasekkur ederim canimGüle güle kullan canım. gayet Güzel gözüküyor
güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1662936 Yatağım geldi güzelmiş beğendim
Bu takimi kaca aldiniz?Bursa moremo bebeden aldım canım Eki Görüntüle 1663109
4500 lira canımBu takimi kaca aldiniz?
Gule gule kullanın insallah. Ben de bunun erkek modelini alacagim uyku seti ve yatagi dahil 4400 olur en son dediler de siz kaca aldiniz diye merak ettim. Demek ki fiyatlar hep bu civarda medefelerde.4500 lira canım
Aynen bende bu dusuncedeyim.ilk tercihim herseyde yerli malı. bende sleepy aldım. stok yapmadim biz oaket aldim memnun alirsam devami gelir.kalmazsam Ülker'in mali olan baby star alip deneyecegimTürk malı her zaman en öncelikli tercihim hanimlar bez olarak o yuzden Yenidoğan molfix aldım begenmezsem sleepy kullanicam hoşuma gitti o da isterseniz sizde numune alıp bakabilirsiniz
Kızlar ben sleepy molfix ve prima premium aldım. Ama kalite olarak cok fark var aralarında resmen naylon gibi molfix. Bide 4 paket aldım neyapcam bilmiyorum. Sleepy bir derece daha iyi molfixten ama en iyisi prima resmen pamuk gibi ve ince. Bacak arasına daha iyi giriyormuş. En azından ilk aylarda prima kullanmayı düşünüyorum daha sonra sleepyTürk malı her zaman en öncelikli tercihim hanimlar bez olarak o yuzden Yenidoğan molfix aldım begenmezsem sleepy kullanicam hoşuma gitti o da isterseniz sizde numune alıp bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?