2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Ben bide doğunca sünnet yaptırmayı düşünüyorum o yüzden bez önemli hava alması lazım.

Ben bide doğunca sünnet yaptırmayı düşünüyorum o yüzden bez önemli hava alması lazım.
Birde o var degil mi, bizde yenidoğan sünneti yaptıracagız inşallah o günler gelsin :)

Reactions: Bdd
İns Canim bugün hastanede bir yazı okudum. Yenidoğan sünneti göbek bağından önce iyileşiyormuş
Evet canım daha bir çok avantajı var aslında bebek onun stresini yaşamıyor ve anlamıyor, ileride idrar enfeksiyonu yaşayacaksa yaşamıyor. 24 saat sonra ve 7 gün snra yapılanı var ben 7 gün sonra düşünüyorum adapte olması ve akcigerlerinin gelişmesi için bakalım

tatlım baktık olmadı bizim popişlerpişik oldu bi de prima denerim. ama denemeden bilemeyiz. bazıları da primanın çok sıvı kaka akıttığını ve dolunda çok pis koktuğundan bahsetmiş. yani herşey bebişler doğunca belli olacak

Arkadaşlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben 1 tane 10 lu alıcam Bi tanede 5 li başka gerek yok sanırım. Bu arada İDİL BABY düşünüyorum var mı idil baby alan almayı düşünen

Reactions: Bdd
Arkadaşlar hastane çıkışı aldınız mı? Ben 1 tane 10 lu alıcam Bi tanede 5 li başka gerek yok sanırım. Bu arada İDİL BABY düşünüyorum var mı idil baby alan almayı düşünen
Ben idilbebe nin 20lisini alacagim sanirim canim. Daha dogrusu kayinvalidem alacak.

Ben bebitoftan 1 tane 10lu civilden 1 tane 5li aldım daha almam cnm

Ben İdil babynin 20 takımını aldım.feneriumdan 5 li takım aldım.bide pierrecardinden 6 li takım aldım Bi kaç tanede tekli tulum aldım.

Selam bende bugün bunları aldım sonunda park yatağa karar verdim ve hızlıca vaz geçmeden aldım :)
hayırlı olsun aldıkların güzel sağlıklı günlerde kullansın bebişin inş :) park yatağını çook beğendim. hangi marka acaba?

Kızlar 9buçuk gibi hastanede hastam yoktu, işten fırsat bulup kaçtım a101e
Almak istediklerimin hepsini aldım, işyerine getiremem diye oraya emanet ettim, çıkışta kocişle alıp arabaya koyarız, çok mutluyum

Akşam foto atarım, bisürü bişeye 115 tl ödedim

Ben de dün webannemarket.com dan
Lansinoh 60 lı göğüs pedi
Lansinoh göğüs kremi
Mustela konak önleyici yeni doğan şampuanı
Mustela vücut şampuanı
Mustela vitamin bar pişik kremi
Cold Mix damla
Otribebe nazal aspiratör yedek ucu aldım.

Hepsi 130 TL tuttu. Ara ara aklıma gelenleri listeliyorum internetten araştırıyorum ve hangi sitede uygunsa siparişi veriyorum. Kafamdan kaygısı gidiyor birçok şeyin

Ayy ben gidemedim yaaa sabah 8 de gittim kapalıydı

Ayy ben gidemedim yaaa sabah 8 de gittim kapalıydı
Cnm ne yap et bi git:) hesaplı bi alışveriş oldu, çok memnun kaldım, battaniyeyi pek beğenmedim ama biyere filan giderken altına sererim, bi şekilde kullanırım, fiyatı uygundu

Cnm ne yap et bi git:) hesaplı bi alışveriş oldu, çok memnun kaldım, battaniyeyi pek beğenmedim ama biyere filan giderken altına sererim, bi şekilde kullanırım, fiyatı uygundu

İnşallah aksama kalır neden çalışan insanları düşünmüyorlar ki sabah 8 de gittim kapalı olmasa alacaktım hepsinden.
Bende öyle düşündüm battaniye 10 tl ne kadar kötü olsa kullanılır altına serersin birşey yaparsin diye düşünmüştüm 2 3 tane alacaktim

Canım neyse canını sıkma, nasibinde varsa kalır merak etme ya da bi arkadaşından, annenden filan rica et, açıkçası ben de sabah herşeyin bitmesine sinir oluyorum, her hafta tıklım tıklım, talan ediyolar, keşke biz çalışanları da düşünseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…