2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Kızlar manuel gögüs pompası düşünüyorum avent marka fakat çok gerekli oluyor mu pompa, olursa iyimidir merak ediyorum. Genelde iyi yorumlar okudum netten kullanananız varsa yorum yapabilir misiniz rica etsem

Kızlar manuel gögüs pompası düşünüyorum avent marka fakat çok gerekli oluyor mu pompa, olursa iyimidir merak ediyorum. Genelde iyi yorumlar okudum netten kullanananız varsa yorum yapabilir misiniz rica etsem
Cnm manueller yorucu oluyomuş diye duydum, bence almışken elektrikli al, ben lansinoh aldım, inş memnun kalırım

Cnm manueller yorucu oluyomuş diye duydum, bence almışken elektrikli al, ben lansinoh aldım, inş memnun kalırım
Canım elektriklinin fiyatları fazla bir de ben çalışmayacagım evdeyim hani dışarı cıktıgımda tek çıkmadan kullanırım dışarıda biberonda veririm diyorum. Çok sık kullancagımı düşünsem belki yormasından sıkılır alırdım ama fazla da kullanmam bazıları elektrikli yerine işimi görüyor demiş bende o yüzden dışarı çıktıgımda işimi görse yeter diyorum belki hiç yaramayacak işime o yüzdende o kadar para vermiyim dedim çok sağol yine de tutumlu anne sitesinde çok var aslında 10 defa bile kullanmamıs toplasan gerek duymamış ama steril değil diye almıyorum :) yeni alıcam

Anladım cnm sen de kendine göre haklısın :)

Canım arkadaşımdan tecrübem var benim de gerekli olabiliyor. ama acele etmeye de gerek yok madem çalışmayacaksın ihtiyaç halinde de alabilirsin. arkadaşımın gögüs uçları çok kötü durumdaydı ve emziremiyordu hep sağdı ve biberonla içirdi. sütü de çok olduğundan fazla sağdıklarını da buzluğa attı. sonra enfeksiyon iyice yayılınca doktor emzirme dedi. o da buzluktakilerle altıncı aya kadar idare etti tabi yanda mama da veriyordu. tabi bu istisnai bir durum ama süt çokken sağıp buzluğa atmak çok mantıklı.

kızlar yataş ta indirim var 2 nevresim takımı ve pamuk yorgan aldım gayet güzeller isterseniz bir uğrayın.

Bayanlar ben bu üründen düşünüyorum sizce nasıl hem yan yatacak kusmaya karşı önlem hem gaz olursa şu kiraz tanelerini isitip karın kismindaki bosliga yerlestiriyormussun birde yataklı yani koltukta filan otururken rahat olur yada besiginin yatagi cokda iyi degil onu takviye eder sizce nasıl ??

ay cnm sana sey soracaktım ya hanı bu birmax sitesi varya netten odeme yapılmıyormu ılla havale ıle mı calısıyorlar bılıyor musun
Yapılamıyo cnm ben internet bankacılığı ile havale yaptım, internetten olunca işlem masrafı olmuyo:)

İşte geldim burdayım yoğun bir günün ardından şöyle uzanıp çayımı yudumlarken kızçeme aldıklarımı göstereyim annişler
A101den aldıklarım:

Eklentiler

• 20151022_193609_HDR.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 223
  • 20151022_193547_HDR.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 253
  • 20151022_193358_HDR.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 299
Kızlar bebek şekerinden sonra lohusa tacımı yapayım dedim :) biliyorum çok model var fakat ben eskiyi sürdürmek istediğim için sade kırmızıdan yana gittim :) sadece boş bir tac ve 1 metre kırmızı kurdale ile yaptım

Merhaba:) aldiginiz hersey cok guzel gulu gule kullanın Allah hepimize saglikla hayirlisiyla kucagimiza almyi nasip etsin bebislerimizi..ben daha hiçbişey alamadim cok istiyorum ama esim hala erken diyor kizim olcak kismetse benimde kiz cicilerini görünce icim gidiyo.:)

Canım tacı sararken de mi kalın kurdeleyle sardın yoksa ayrıca ince mi aldın

Canım tacı sararken de mi kalın kurdeleyle sardın yoksa ayrıca ince mi aldın
Canım farklı bir kurdale almadım aynı kurdale yine 1 metre hem sarmaya hem fiyonklarına yetti iki tane fiyonk yaptım üst üste yapıştırdım biraz aşagısından sonra 4 tane kuyruk olunca ikisini içe büküktüm yapıştırdım 3 tane fiyonk olmuş oldu kalan kuyruguda uçlarını şekilli kestim, açıkcası kafamda oluşturmadan yapmaya başladım böyle bişe cıktı takıp denedim devamlı en sonun da başımda nasıl yakıştıysa öyle bıraktım ve begendiğim yere yapıştırdım. Hazır fiyonk bulsaydım daha rahat olurdu işim tabi, bu tarz bi taç istediğim için bulamadım da.. Böyle istediğim gibi oldu hemde tacın boşu 50krş kurdalede 1.50 2tl mal oldu :)) bunuda fiyonk şeklini anla diye çektim

Hmm anladııııımmm:) çok teşekkür ederim canım fikir oldu valla, ben henüz şekerleri bitiremedim günde 8 10 tane anca yapıyorum iş çıkışı yorgun oluyorum bitsin de ben de taç yapayım inş ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullan ha bu arada şu süslü lohusa terlikleri yapmak için boş beyaz havlu terlik bulamıyorum ben, hiç internette gördün mü, üstünü süslesek, çünkü alırsak çok pahalı en kötüsü 50 60 tl

Çok sağol canım. Olsun yavaş olsun daha güzel olur ben çalışmadıgımdan 2 günde bitirdim ama boşta kaldım :) bu arada ben ilk beyaz kurdale aldım güpürlü tacı beyaz kurdale ile sardım bebek şekerimin tülü mavi beyazdı ya onu büzüp taca sonra beyaz fiyongu üstüne denedim mavi beyaz güzel oldu fakat kokoş oldu sonra kırmızıya döndüm tekrar sende istersen pempe bebek şekeri tülünle beyaz güpürlü kurdale ile de güzel yapabilirsin fikir olsun diye dedim :) Canım terlikte düşündüm ama araştırmadım hiç, bugun hazır model gördüm tac malzemesini almaya giderken 25tl di ama süslenmiş canım.

Aas süpersin cnm maşallah sana, çok teşekkür ederim, inş bişiler yaparım :) ayy uyku akıyo gözlerimden, hadi iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…