- 13 Kasım 2015
- 4
- 19
- 3
- 38
Bunlarda aldığım cicilerden bazıları
canim o zaman en az 3hastane cikisi ve bol bol 0-3 3-6 ay tulum citcitli badi almak lazim
Ben buguın sordum canım cam bıberon da pek onerılmıyormus artık.Tavsiye üzerine avent yenidoğan seti aldım ben. Ama cam değil. İllaki cam olması gerekir mi cam sağlıklı ama ağır olabilir gibi geliyor bana.
güle güle kullan canımBen buguın sordum canım cam bıberon da pek onerılmıyormus artık.
Ben Mamajoo aldım,ıcınde 6 aydan buyuk bebekler ıcın baslıgı vardı ben de yenıdogan ıcın baslık aldım. 1 sene kullanırım sanırım en az. 300derece ısıya dayanıklıymıs
Güle güle kullan canım. Çok güzeller. Bu oyuncak ana kucağına asılan dii mj më marka ve ne kadar? Bi de dönence?merhaba anneler bugünkü alışverişimiz;
Eki Görüntüle 1689918 Eki Görüntüle 1689925 Eki Görüntüle 1689923 Eki Görüntüle 1689919 Eki Görüntüle 1689920 Eki Görüntüle 1689921 Eki Görüntüle 1689922 Eki Görüntüle 1689926 Eki Görüntüle 1689924
diğer sayfamızda da yazdım ama kaçıranlar için burda da söyleyeyim. Merhaba bebek programı e-bebek indirim kodu veriyor. 2 tane 125 tl ye 50 tl indirim koduyla 2 alışveriş yaptım Toplamda 380 tl tutan bu ürünleri 280 tl ye aldım anakucağı, dönence, kapşonlu havlu ve mama kaşığı zaten indirimli ürünler. Ekstra indirimle daha da uygun oldu kargo ücreti de ödemedim çok mutluyum bir an önce kargom gelsiiinn
Ana kucağından ben de aldım bi pembe bi mavimerhaba anneler bugünkü alışverişimiz;
Eki Görüntüle 1689918 Eki Görüntüle 1689925 Eki Görüntüle 1689923 Eki Görüntüle 1689919 Eki Görüntüle 1689920 Eki Görüntüle 1689921 Eki Görüntüle 1689922 Eki Görüntüle 1689926 Eki Görüntüle 1689924
diğer sayfamızda da yazdım ama kaçıranlar için burda da söyleyeyim. Merhaba bebek programı e-bebek indirim kodu veriyor. 2 tane 125 tl ye 50 tl indirim koduyla 2 alışveriş yaptım Toplamda 380 tl tutan bu ürünleri 280 tl ye aldım anakucağı, dönence, kapşonlu havlu ve mama kaşığı zaten indirimli ürünler. Ekstra indirimle daha da uygun oldu kargo ücreti de ödemedim çok mutluyum bir an önce kargom gelsiiinn
Eline ulaştı mı canım ? görünüşünü çok beğendim ben yorumlar da çok güzel sağlam kaliteli denmiş. İndirimde olunca alayım dedim.Ana kucağından ben de aldım bi pembe bi mavi
Çok güzeller canım. Haftaya ben de bakayım insallahnnagihan Sağol canım. e-bebek ten aldım hepsini. Oyuncak bondigo ormandaki müzisyen arkadaşım zürafa. Kuyruğundan çekince müzik çalma özelliği var, ışıklı ve diş kaşıyıcılı. 34.90 fiyatı var ama ben indirim kuponuyla alınca 25 tl ye geldi. Başka sitelerde kargo dahil 30 tl ye gördüm en düşük fiyat.
Dönence de bondigo başucumdaki orman arkadaşlarım. Park yatağa asılabilecek çok fazla seçenek yoktu takması çıkarması kolay diye ve de fiyatı uygun diye bunu tercih ettim. Fiyatı indirimli 69.90. İndirim kuponuyla 53 tl ye gelmiş. Linklerini mesaj gönderiyorum.
Annem almış çok güzel dediEline ulaştı mı canım ? görünüşünü çok beğendim ben yorumlar da çok güzel sağlam kaliteli denmiş. İndirimde olunca alayım dedim.
Ben hiç görmeden aldım görünüşüne ve yorumlara güvenerek. Annen de öyle diyorsa kesin öyledirAnnem almış çok güzel dedi
bence biraz erken gibi. 30u bi geçelim 32 gibi fln düşünüyorum.Kızlar 29. Haftadayız biz.. doğum çantamı ne zaman hazırlamalıyım sizce? Var mı hazırlayan?
Çok güzel olmuş canım Kapı süsünde ki zarifliğe bayıldım :) sağlıcakla kulllanırsınız inşallahkapı süsü ve magnetlerimiz nasıl olmuş sizceisim kısmı tam bi karara varamadığımız için bekliyor şuan
Eki Görüntüle 1691127 Eki Görüntüle 1691129
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?