2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Kızlar bu da benim oğlumun "anayanı beşiği" eşim tasarlayıp yaptı sağolsun:) bende uyku setini aldım artık bekleyişteyiz:) piyasadakilerin aksine öyle hafifki ben bile taşıyorum beşiği oyuzden gün içinde ihtiyaç duydugum odaya kanepe yanına mesela taşımayı düşünüyorum.babasından orjinal bi beşik oldu oğluma

Kizlar 2 günden beri bebisimi cok nadir ve cok assagida hissediyorum kalp atisi var ama neden böyle oluyo anlamadım 2-3 gun çok hareketli 2-3 gun hareketsiz doktoruma sordum ama pek bişey demedi

Tavsiye üzerine avent yenidoğan seti aldım ben. Ama cam değil. İllaki cam olması gerekir mi cam sağlıklı ama ağır olabilir gibi geliyor bana.
Ben buguın sordum canım cam bıberon da pek onerılmıyormus artık.
Ben Mamajoo aldım,ıcınde 6 aydan buyuk bebekler ıcın baslıgı vardı ben de yenıdogan ıcın baslık aldım. 1 sene kullanırım sanırım en az. 300derece ısıya dayanıklıymıs

güle güle kullan canım

merhaba anneler bugünkü alışverişimiz;

diğer sayfamızda da yazdım ama kaçıranlar için burda da söyleyeyim. Merhaba bebek programı e-bebek indirim kodu veriyor. 2 tane 125 tl ye 50 tl indirim koduyla 2 alışveriş yaptım Toplamda 380 tl tutan bu ürünleri 280 tl ye aldım anakucağı, dönence, kapşonlu havlu ve mama kaşığı zaten indirimli ürünler. Ekstra indirimle daha da uygun oldu kargo ücreti de ödemedim çok mutluyum bir an önce kargom gelsiiinn

Güle güle kullan canım. Çok güzeller. Bu oyuncak ana kucağına asılan dii mj më marka ve ne kadar? Bi de dönence?

Ana kucağından ben de aldım bi pembe bi mavi

nnagihan Sağol canım. e-bebek ten aldım hepsini. Oyuncak bondigo ormandaki müzisyen arkadaşım zürafa. Kuyruğundan çekince müzik çalma özelliği var, ışıklı ve diş kaşıyıcılı. 34.90 fiyatı var ama ben indirim kuponuyla alınca 25 tl ye geldi. Başka sitelerde kargo dahil 30 tl ye gördüm en düşük fiyat.
Dönence de bondigo başucumdaki orman arkadaşlarım. Park yatağa asılabilecek çok fazla seçenek yoktu takması çıkarması kolay diye ve de fiyatı uygun diye bunu tercih ettim. Fiyatı indirimli 69.90. İndirim kuponuyla 53 tl ye gelmiş. Linklerini mesaj gönderiyorum.

Çok güzeller canım. Haftaya ben de bakayım insallah

Annem almış çok güzel dedi
Ben hiç görmeden aldım görünüşüne ve yorumlara güvenerek. Annen de öyle diyorsa kesin öyledir hiç aklımda yoktu aslında. 190 tlden 120 tl ye indiğini görünce bir de indirim kodu olunca değerlendirdim. 90 tlye almış oldum. Şuan indirim kalkmış yine 190 olmuş.

Kızlar 29. Haftadayız biz.. doğum çantamı ne zaman hazırlamalıyım sizce? Var mı hazırlayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…